Srbija na istorijskom politickom raskršću : uci u EU ili se ujediniti sa Rusijom ?

Koju od ovih ponudzenih opcija podrzavate

• Ukupno glasova
    533
Ја сам пишем преко преводилац. Вероватно смешно да прочитате све ово. :D

А резултати анкета задовољити.

Поздрав и добро нам дошла.

Предлажем да у поруци поставиш и оригинал на руском и резултат превођења.
Онима који разумију руски биће лакше да схвате суштину онога што желиш рећи,
а модерација због постојања превода неће имати разлог да ти брише поруке.

Поздрав и добро нам дошла.

Предлажем да у поруци поставиш и оригинал на руском и резултат превођења.
Онима који разумију руски биће лакше да схвате суштину онога што желиш рећи,
а модерација због постојања превода неће имати разлог да ти брише поруке.
Здраво. Бојим се да има мало људи разуме руски језик. Ништа неће бити оригинални рукопис. Иако понекад тако желим леп израз у руском замотајте. :-)

Здраво. Бојим се да има мало људи разуме руски језик. Ништа неће бити оригинални рукопис. Иако понекад тако желим леп израз у руском замотајте. :-)

Ако ти тако одговара, "всјо в порјадке" (всё в порядке). :D

To će biti dugog veka, kao i ona krivična prijava protiv Klintona i Solane.

Slozicemo se Dzegi da su siiti i aleviti ljudine celicnog slobodarskog srca, a suniti ( cast izuzecima) najvecim delom americke podguzne muve , moralni otpad , splacine od ljudi i sramota za islamski svet ..... i slobodarski deo covecanstva u celini !

Potpisan ugovor o izgradnji jos dva atomska ledolomca klase projekta 22220 !

Ovi ledolomci ce Rusiji obezbediti kontrolu Arktika i plovidbu Severno morskim putem - koji za duplo skracuje put od EU do Japana , Kine i Jugoistocne Azije i umanjuje znacaj Sueckog kanala , a Rusiji donosi ogromne finanasijske dohodke .

1210938_900.jpg

Подписан контракт на строительство двух серийных ледоколов проекта 22220
Вчера, 16:49

Подписан контракт на строительство двух серийных ледоколов проекта 22220ООО "Балтийский завод-Судостроение" и госкорпорация "Росатом" сегодня, 29 мая 2014 года заключили договор на строительство двух серийных атомных ледоколов проекта 22220.

http://www.i-mash.ru/news/nov_otrasl/52509-podpisan-kontrakt-na-stroitelstvo-dvukh.html

Poslednja izmena:
Симболично..... :cool:

Опоравак ледоломаца "Совјетски Савез"

У Мурманском региону долази до краја опоравак атомског ледоломца "Совјетски Савез." Брод би требало да се врати у акцију ове године. Он ће заменити ледоломац "Русија", који је потребан рестарт горива за реактор.
http://klimoff-den.livejournal.com/412077.html

YmFyZW50c29ic2VydmVyLmNvbS9zaXRlcy9iYXJlbnRzb2JzZXJ2ZXIuY29tL2ZpbGVzL3N0eWxlcy9ncmlkXzgvcHVibGljL21haW4vYXJ0aWNsZXMvaWNlYnJlYWtlcnNvdmV0c2t5c295dXotcm9zYXRvbWZsb3QuanBnP19faWQ9NDk5NTYmaXRvaz1PTjhtOUZQLQ==.jpg

61425003.jpg

У сиријским школама уведен руски језик као обавезан.

Башар Асад је захваљујући Русији успео да се одупре америчким фашистима.

Господо српски властодршци, мислите о томе, зашто се сунцокрети окрећу према сунцу...
http://takie.org/news/v_shkolakh_sirii_vveden_objazatelnyj_urok_russkogo_jazyka/2014-05-30-10689

Брука!:evil:Е, па браћо Срби, нема са Русима ни "шабачке чивије, ни ваљевске подвале"... мада Шабац и Ваљево спомињем тек тако, они часно и поштено сарађују са Русијом, а ко су ове лопурде, то ће, надам се, утврдити српска власт (ако има ико частан у овој држави, ко не намерава да нас разноразна стока брука и срамоти)

Јуче, 20:51
Русија вратила Србији 22 тоне шверцоване свињетине

Руска федерална агенција за ветеринарску и фитосанитарну инспекцију (Росселхознадзор) вратила је Србији скоро 22 тоне шверцоване свињетине. Од 5. јуна испоруке свињетине из Србије пролазе строжу контролу.

У агенцији кажу да су сарадници у луци Балтијск у Калињинградској области запленили контејнер који је дошао из Србије. У њему су откривени комади свињске коже уместо меса без ознака, а такође препакована свињетина из Хрватске и Шпаније. У телефонском разговору са ветеринарском службом Србије предложено је да се заједнички истражи овај случај.
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_05_30/Rusija-vratila-Srbiji-22-tone-shvercovane-svinjetine-2901/

У Русији, веома строга контрола квалитета. Имамо ГОСТ. Државна стандард. Тако да није изненађење. Али, у Европи преврнуо рок трајања производа.)
Онищенко, молодец. :D Он в сталных трубах найдёт, если надо, бактерии...:mrgreen: Но мне стидно что кто то из Сербов питаеться обмануть русских. Но есть такие люди везде в мире, у которых нет националносты, они просто воры, лжци и бандиты. Таких надо вешать. Или как товарищ Сталин, просто РАСТРЕЛАТЬ, чтобы другые боялись. И я не шучу, я совсем серёзно.

Онишченко, браво! :D Он и у челичним цевима нађе бактерије, ако затреба...:mrgreen: Мене је срамота што било ко од Срба покушава да превари Русе. Али постоје такви људи у целом свету, који немају националности, они су једноставно лопови, лажови и бандити. Њих треба вешати. Или као товариш Стаљин, једноставно СТРЕЉАТИ, да би се други плашили. И ја се не шалим, сасвим озбиљно то мислим.

Пита ме једна Рускиња на руском форуму, шта значи махање црним и белим заставама на овом снимку. Искрено, немам појма, може ли неко да ми помогне да јој одговорим? Шта то у ствари значи, ја први пут видим.

Пита ме једна Рускиња на руском форуму, шта значи махање црним и белим заставама на овом снимку. Искрено, немам појма, може ли неко да ми помогне да јој одговорим? Шта то у ствари значи, ја први пут видим.

Кажи јој да су то заставе најбољег фудбалског тима на свету Црвена Звезда.

Онищенко, молодец. :D Он в сталных трубах найдёт, если надо, бактерии...:mrgreen: Но мне стидно что кто то из Сербов питаеться обмануть русских. Но есть такие люди везде в мире, у которых нет националносты, они просто воры, лжци и бандиты. Таких надо вешать. Или как товарищ Сталин, просто РАСТРЕЛАТЬ, чтобы другые боялись. И я не шучу, я совсем серёзно.

Онишченко, браво! :D Он и у челичним цевима нађе бактерије, ако затреба...:mrgreen: Мене је срамота што било ко од Срба покушава да превари Русе. Али постоје такви људи у целом свету, који немају националности, они су једноставно лопови, лажови и бандити. Њих треба вешати. Или као товариш Стаљин, једноставно СТРЕЉАТИ, да би се други плашили. И ја се не шалим, сасвим озбиљно то мислим.

Нет-нет, не надо никого расстреливать. Такие действия уже непоправимы. Нужно учить не столько бояться закона, сколько уважать его.
И среди русских тоже лжецов и контрабандистов предостаточно. ;)
Не, не, не пуцај никога. Таква акција је ненадокнадива. Потреба да се не учи толико плаши закона, како да га поштују.
И међу руским такође лажова и кријумчара обилују. ;)

61425003.jpg

У сиријским школама уведен руски језик као обавезан.

Башар Асад је захваљујући Русији успео да се одупре америчким фашистима.

Господо српски властодршци, мислите о томе, зашто се сунцокрети окрећу према сунцу...
http://takie.org/news/v_shkolakh_sirii_vveden_objazatelnyj_urok_russkogo_jazyka/2014-05-30-10689

Како лепа слова!

Наравно, да треба да уведу Руски језик у школе. Ја бих га иувео као други званични језик у држави...и прикључио се Руској федерацији! Без помоћи Русије, сада би Сирија већ била други Авганистан, Ирак, Либија...
нека погледају мало како је Ирак прошао...теебали би да се одрекну Ислама и приме Православље. Док су уз Русе безбедни су и биће независни...иначе ће их прогута америчко-ебропска Аждаја!

Vrlo interesantan clanak clana Evropskog parlamenta, od pre dve godine:

,,Mi smo svi jezuiti ,,

Clanak govori o EU kao buducoj jezuitskoj internacionali:

http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

Dok se ljudi zabavljaju sa klanovima Rotsilda i Rokfelera, tajnim drustvima, lobanjama i koskama, Vatikan sprovodi plan gradjenja Eu kao unitarne drzave , odnosno nove (cetvrte) Holy Roman Empire, odnosno Cetvrtog reich-a.

Jasan ti je cilj Vatikana: EU sa jednom vladom, jednim porezom i jednom armijom , jednom tajnom sluzbom i predsednikom sa koncentrisanom moci nad stotinama miliona ljudi.

Naravno, kad bi postojala demokratija ta jeyuistasko - fasisticka EU ne bi nikad zazivela, eventualno samo bi u Belgiji i Italiji poneko glasao za tako nesto.
Ali Vatikan, nemacka i druge elite koje su u katolickim/jezuitskim krugovima (potpuno je nebitno da li su samo katolici po veri, ima tu i protestanata i pravoslavaca) nemaju plan da sire demokratiju.

Naprotiv, u novom Rajhu, slobode koje su postojale u Sovjetskom Savezu ili Britanskoj imperiji bice mislena imenica.

A kakav bi , inace , i mogao biti ,, poredak , i "demokratija" koga stvaraju jezuiti i fasisti ?

p.s. Upravo Juncker koga Nemci proteziraju je za visoku funkciju u EU zastupa : jednu vladu, jedan porez, jednu armiju, Englezi se bune i prete izlaskom iz EU - a EU fanatici ih nazivaju remetilackim elementom .

p.s.ps. O cemu ce se odlucivati u parlamentima zemalja jednom kada jeyuitsko - fasisticka EU postane realnost?
Ceh Klaus je svojevremeno upozorio Cehe da ce se parlament baviti radnim vremenima kafica, ako im se i to dozvoli.
Odluke ce da se donose u visim krugovima, upravo onim o kojima pise ovaj evropski parlamentarac.

Back