Надежда Киреева
Zainteresovan član
- Poruka
- 140
Ок, то је твоје мишљење, али ја знам Русе који другачије мисле и који су били жртве тог СССР-а.
Иначе, како може бити добра држава или режим који је једном делу свог народа забранио повратак у Отаџбину? А управо је СССР забранио руским родољубима белогардејцима да се врате у земљу, много њих је прогнао из земље, а Русе који су остали у земљи, режим је крваво убијао по гулазима и осталим логорима. И то је истина коју сам ја чуо из уста самих Руса, која постоји на многим руским родољубивцим сајтовима, форумима, мнохим руским књигама, итд. На крају крајева, сам Путин је признао и осудио све совјетске злочине над руским народом и над другим народима. Истина се треба рећи, колико год она некоме не одговарала.
Такође, мораш схватити да су власти СССР (не Русије, већ СССР-а) велику штету нанела српском народу и то је један од разлога зашто многи Срби немају позитивно мишљење о СССР-у. Стаљин и Черчил су трговали а српски народ и српски родољуби су били жртве те њихове трговине. Иначе, руски емигранти и њихови потомци, су углавном, часни људи, велики Руси и руски родољуби, воле Русију, а многи од њих се врло позитивно изјашњавају о политици коју води садашњи руски председник Владимир Путин.
Ја говорим само за себе. Живео сам у Совјетском Савезу. . А ви не) ја не знам много историју, чак и њихова земља (срамота ме) - Овде можете лако ме победи у аргументу. Али ја и сви које знам, не кажем да је СССР био лош. Свесни ум је једна ствар, али да живи - је сасвим друга. Дакле, било је сјајно уживо.))