Srbija na istorijskom politickom raskršću : uci u EU ili se ujediniti sa Rusijom ?

Koju od ovih ponudzenih opcija podrzavate

• Ukupno glasova
    533
Nadezda , ne lupetaj ...... ajd ti polako pali na belolenticke forume .....

Do svidanija ..... :cool:

Jos mi je samo falila ova sto podrzava Navaljnog ....:think: .. i Pusi rajot ....

Samo jos da dovedu i onog Genju .... :think:
Мм... непознавање српског језика не дај ми прилику да се адекватно одговори на вашу поруку. Можда овде звучао нешто непријатно за мене. Не разумем. У сваком случају, аргумент је недовољна. И даље мислим да је однос између Србије и Русије треба да се заснива не само на новцу Газпрома и навијача.

Мм... непознавање српског језика не дај ми прилику да се адекватно одговори на вашу поруку. Можда овде звучао нешто непријатно за мене. Не разумем. У сваком случају, аргумент је недовољна. И даље мислим да је однос између Србије и Русије треба да се заснива не само на новцу Газпрома и навијача.

Nadezda , ova tema ima 190 stranica , prethodna je imala 300 stranica, a tema pre nje 200 stranica .... Na tim temama je raspravljano o ujedinjenju Rusije i Srbije ... Naravno da su novac Gasproma i navijaci samo jedan SEGMENT te opste teme .

Pogledaj kako je Putin imao politickog sluha da shvati kako treba otici medju navijace !! .... btw. tadasnji predsednik Srbije nije smeo sa Putinom da ode na stadion , jer bi bio izzvizdan ....

Poslednja izmena:
2393642_9044bce0ac5418b7128d6598530fbd59.png

Ova će lista od iduće godine biti žestoko pretumbana.
Talijani od iduće godine u obračun GDP uključuju prihode od prostitucije
te šverca droge, alkohola i duvana.

--------------------
Italy caused a stir when it announced last month that it would begin including revenues from drug trafficking and the sex trade, as well as contraband tobacco and alcohol, to calculate gross domestic product (GDP) from next year.
--------------------

:lol:

Uff ... Tek sam sad video da je Nadezda podrzala na anketi moj plan ujedinjenje Srbije i Rusije .... :sad2:

Nadezda - izvinjavam se zbog ostre polemike ... prosti mene ! :confused: ...

Sad cu ja da izbrisem moj post ! :rumenko:
Све је у реду. Ја сам већ знао о томе ко је у каквом је положају, тако да твоје поруке доживљава уздржаност, без ометања. Иако би помињање Навални и Пусси Риот кошта увређен. Све је језичка баријера. У руски, рекао бих на ову тему.

Nadezda , ova tema ima 190 stranica , prethodna je imala 300 stranica, a tema pre nje 200 stranica .... Na tim temama je raspravljano o ujedinjenju Rusije i Srbije ... Naravno da su novac Gasproma i navijaci samo jedan SEGMENT te opste teme .

Pogledaj kako je Putin imao politickog sluha da shvati kako treba otici medju navijace !! .... btw. tadasnji predsednik Srbije nije smeo sa Putinom da ode na stadion , jer bi bio izzvizdan ....

То је исти видео, након чега сам скренуо пажњу на Србију пре две године.

Желите да играчима у Србији уређен као у Украјини?))) Због вас, Срба, свеједно ништа не зависи. Морате имати мали утицај на политику своје владе. Русија ће љубав, али бити у ЕУ, а затим у НАТО.

Надежда, ситуация такая: никто не спрашивает жабы когда сушит болото. Мы теперь жабы. Лягушки. Никто Сербов не спрашивает что-нибуд. Мы окупировани.

В России есть богатые друзья Путина, как Роман Абрамович. Он купил Челзи. Возможно Путин его уговорит чтобы он продал Челзи, а покупил Красную Звёзд. И мы будем работат с ФСБшникам, чтобы устроить армию фанатов, готових воевать для интересов Сербии и России. И когда время прийдет, через несколько лет, мы устроим революцию, свергнем не-народную власт и присоеднимся России.

Надежда, ситуация такая: никто не спрашивает жабы когда сушит болото. Мы теперь жабы. Лягушки. Никто Сербов не спрашивает что-нибуд. Мы окупировани.

В России есть богатые друзья Путина, как Роман Абрамович. Он купил Челзи. Возможно Путин его уговорит чтобы он продал Челзи, а покупил Красную Звёзд. И мы будем работат с ФСБшникам, чтобы устроить армию фанатов, готових воевать для интересов Сербии и России. И когда время прийдет, через несколько лет, мы устроим революцию, свергнем не-народную власт и присоеднимся России.

Да, я понимаю, что иногда такие методы ведения политики более действенны, нежели честные переговоры, выборы и прочее. Я считаю свою страну чуть ли не святой, но готова многие подобные методы оправдать. Меня удивляет тот факт, что вы голосуете за людей, которые идут на выборы с определённой программой действий. Ведь именно так народ изъявляет свою волю. Получается, что вы голосовали за те партии и тех политиков, что сейчас у власти. И они уж наверное говорили о своих взглядах на евроинтеграцию или союзничество с Россией. Значит Сербия имеет то, что заслуживает. Кстати, о присоединении речи никогда не шло.

Да, я понимаю, что иногда такие методы ведения политики более действенны, нежели честные переговоры, выборы и прочее. Я считаю свою страну чуть ли не святой, но готова многие подобные методы оправдать. Меня удивляет тот факт, что вы голосуете за людей, которые идут на выборы с определённой программой действий. Ведь именно так народ изъявляет свою волю. Получается, что вы голосовали за те партии и тех политиков, что сейчас у власти. И они уж наверное говорили о своих взглядах на евроинтеграцию или союзничество с Россией. Значит Сербия имеет то, что заслуживает. Кстати, о присоединении речи никогда не шло.

В сербии нет никаких серьезных политиков которые выступают за Россию. Голосовать можно только для евро-интеграторов. Если против ЕС, не за кого голосовать.

Так было от революции 5. Октября 2000. Потому я за новую революцию, и люстрацию евро-интеграторов. И тогда будет возможно голосоват только за про-российские политики.

В сербии нет никаких серьезных политиков которые выступают за Россию. Голосовать можно только для евро-интеграторов. Если против ЕС, не за кого голосовать.

Так было от революции 5. Октября 2000. Потому я за новую революцию, и люстрацию евро-интеграторов. И тогда будет возможно голосоват только за про-российские политики.

Странная манера у сербов - жаловаться на оккупацию, марионеточное правительство, безработицу, бюрократию и ничего не менять. Но это просто мнение, я сторонний наблюдатель. И понимаю, что есть значительное число людей, кто действительно за ЕС.
...И всё же скажу своё мнение (никто особе не обидится, потому что переводить текст всё равно не будут): желать (допускать) вступления в ЕС, где всеми правит страна, которая вас бомбила, да ещё и при условии признания Косова - это совсем не иметь гордости. Но всё непросто, я понимаю.
Я живу в Санкт-Петербурге. Можете посмотреть по карте где это. Но у меня и мысли нет считать себя европейцем. В свете последних тенденций мне это неприятно. Я русская, а к Европе отношусь только географически. Я рада, что "европейские ценности" не нашли поддержки у нашего населения. Не надо нам ЕС. А вы, конечно же, сами выбираете.

Vrsena su ispitivanja javnog mnjenja i po njima oko 67 % gradjana Srbije je za integracije sa Rusijom , a ispod 40 % je za evrointegracije ....

Znaci jedan deo gradjana je i za integracije sa Rusijom i za EU ... :eek: .. No , dobro ... Kako to da na izborima isti ti gradjani glasaju za partije koje se zalazu za ulazak u EU - to nikom nije jasno .... :think:

Зашто је страдање украјинског народа од бандеровских фашиста забрањена тема у Србији?

xodesai-zlozba.jpg.pagespeed.ic.nSxtFq-8uP.jpg

Ко у Београду жели да сакрије истину и братској Русији удари нови шамар? Јер, како другачије окарактерисати чињеницу да ниједан српски медиј није желео да домаћу јавност упозна са отварањем изложбе „Злочин у Одеси“, која ће трајати до 15. јуна у београдској галерији „Прогрес“?
У питању је изложба која сведочи о страдању руског и украјинског народа од стране фашиста у Украјини. Иако је позив упућен свим српским медијским кућама, уредништва су очигледно проценила да ово није подобна и интересантна тема у недељи када премијер Србије иде у посету Ангели Меркел. Са догађаја у Београду је извештавала и чувена телевизија „Раша Тудеј“, као и још неколико руских телевизијских станица, али не и РТС, Танјуг, Б92…
Организатори изложбе су Београдски форум за свет равноправних, Друштво српских домаћина, Клуб генерала и адмирала Србије и Покрет за Косово и Метохију. Солидаришући се са народом руским народом и саосећајући се са родбином невиних жртава које су страдале 2. маја у Одеси од стране фашиста и екстремиста, организатори изложбе истакли су да је глас истине о злочину први услов да се злочин осуди и никада не понови.

xzlocin-u-odesi.jpg.pagespeed.ic.3yMTIEymUJ.jpg

Изложбу је отворио Живадин Јовановић, некадашњи министар иностраних послова СРЈ, који је истакао да српски народ најбоље разуме страдање и прогоне кроз које данас пролазе Руси и Украјинци у Украјини, јер је и сам имао иста искуства.

Догађају је присуствовао Украјинац-антифашиста Олег Музика, који је преживео пожар у Дому синдиката у Одеси. Он се у свом обраћању захавалио Београду, српском народу и организаторима на одржавању изложбе и пренео своје стравично доживљено сведочанство о злочину у Одеси.

10440785_10202704678472144_4994197072828019462_n.jpg

"OTADŽBINA RUSIJA" i "SRPSKI SABORNI KRUG" organizovaće AKCIJU PRIKUPLJANJA POTPISA NAŠIH GRAĐANA PROTIV SRPSKIH SANKCIJA RUSIJI (dok ne bude kasno) I ZA SRPSKO-RUSKE I EVROAZIJSKE INTEGRACIJE.

Akcija će trajati od 8:30 do 19 časova tokom oba dana.

Akcija će se održavati na 4 lokacije u Beogradu i to:
1. Opština Stari Grad, ugao ulica Obilićev Venac i Knez Mihajlove,
2. Opština Vračar, na Trgu Slavija (kod parka),
3. Opština Zemun, ulica Glavna broj 21 (ispred "Mekdonaldsa") i
4. Opština Čukarica, na pijaci "Vidikovac".

Oni među vama koji žele da, ispred "Otadžbine Rusije", budu stalno (po nekoliko sati dnevno) prisutni uz ove štandove i da time daju aktivniji doprinos našoj akciji neka se prijave Dragoslavu Bokanu u inbox.

Svi ostali su pozvani da svojim potpisom jasno pokažu uz koga je srpski narod i ko nam je jedini, večni i bratski saveznik.

10440785_10202704678472144_4994197072828019462_n.jpg

"OTADŽBINA RUSIJA" i "SRPSKI SABORNI KRUG" organizovaće AKCIJU PRIKUPLJANJA POTPISA NAŠIH GRAĐANA PROTIV SRPSKIH SANKCIJA RUSIJI (dok ne bude kasno) I ZA SRPSKO-RUSKE I EVROAZIJSKE INTEGRACIJE.
Akcija će trajati od 8:30 do 19 časova tokom oba dana.

Akcija će se održavati na 4 lokacije u Beogradu i to:
1. Opština Stari Grad, ugao ulica Obilićev Venac i Knez Mihajlove,
2. Opština Vračar, na Trgu Slavija (kod parka),
3. Opština Zemun, ulica Glavna broj 21 (ispred "Mekdonaldsa") i
4. Opština Čukarica, na pijaci "Vidikovac".

Oni među vama koji žele da, ispred "Otadžbine Rusije", budu stalno (po nekoliko sati dnevno) prisutni uz ove štandove i da time daju aktivniji doprinos našoj akciji neka se prijave Dragoslavu Bokanu u inbox.

Svi ostali su pozvani da svojim potpisom jasno pokažu uz koga je srpski narod i ko nam je jedini, večni i bratski saveznik
.

DakleM, kao da samo postoji taj Beograd to je strahota. Zasto ne organizuju potpise sirom Srbije?

Волим Русију. Безвизни режим је, наравно, добро ... Али је боље да живи са санкцијама у њиховој земљи од безвизног режима са ЕУ!) Русија је огромна и ја могу да возим преко ове територије без визе! Зашто Европа? Да, и могућности да раде много више. Волим медведе, вотку, балалајка, Сибиру и нуклеарне подморнице! (Ово је вероватно мој део пропаганде иде. :D ) Заборавите Европској унији, Америка, драги Срби. Свака земља има свој начин развоја. Воле своју земљу, а не мислим да је негде другде да живе боље. Поздрав свима вама из Русије!))

Слушао сам ову песму без спота. Сада погледајте клип - носталгиа.)

Poslednja izmena:

Back