jmrakovic
Primećen član
- Poruka
- 596
vazno je ono sto se dogadja na terenu a ne sta ti i ja ovde brbocemo.
Pravi post-truth stav.
Kad se prate istinska dešavanja, diskusija ima smisla. Kad se živi u bajci, onda je zaista brbotanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazno je ono sto se dogadja na terenu a ne sta ti i ja ovde brbocemo.
ti si taj sto misli da vucic, koji ne moze vise od 30 hiljada ljudi da skupi, ima vecu podrsku od "terorista" koji za nedelju dana nakupe pola miliona ljudi u sred sezone odmoradi si bre,......... blokader?
pa ja ako ne znam o cega se radi, izadjem na ulicu i vidim.Pravi post-truth stav.
Kad se prate istinska dešavanja, diskusija ima smisla. Kad se živi u bajci, onda je zaista brbotanje.
pa kako to da ti silni milioni terorista ne mogu "savladati" 30 hiljada Vucicevih prostalica, evo, vec 10 meseci ?ti si taj sto misli da vucic, koji ne moze vise od 30 hiljada ljudi da skupi, ima vecu podrsku od "terorista" koji za nedelju dana nakupe pola miliona ljudi u sred sezone odmora
prica je suvisna
pa ja ako ne znam o cega se radi, izadjem na ulicu i vidim.
Скупио се и искривио. Делује ко да је уср*н.
Његов побратим дон Бритва је увек имао курчвит став.Скупио се и искривио. Делује ко да је уср*н.
Jer su S(n)Sovci stoka koja ne zna nista osim nasilja i prodavanja svoje guzice za 20e. Gradjani su, na vasu srecu, izuzetno mirni, ne lome devojkama vilice niti podsticu narod na javnoj televiziji da gazi sugradjane.pa kako to da ti silni milioni terorista ne mogu "savladati" 30 hiljada Vucicevih prostalica, evo, vec 10 meseci ?
Nesto ti ne stima u racunici.
pa ne raspisuju se izbori kad kome prdne na pamet.Jer su S(n)Sovci stoka koja ne zna nista osim nasilja i prodavanja svoje guzice za 20e. Gradjani su, na vasu srecu, izuzetno mirni, ne lome devojkama vilice niti podsticu narod na javnoj televiziji da gazi sugradjane.
sto taj vucic ne raspise izbore ako on ima podrsku naroda? Sta se on usro sad? On je raspisivao vanredne izbore 5 puta do sad, sta je bilo?
...osim sto je S(n)S upravo to i radio, raspisivao vanredne izbore gotovo svake 2 godinepa ne raspisuju se izbori kad kome prdne na pamet.
Postoje zakoni a Vucic je covek koji se drzi zakona i zato ima podrsku 85 posto gradjana Srbije.
A zamislimo da na vlast dodje, NEDAJ BOZE, onaj americki placenik rektor Djokic............za ovih 9 meseci nema zakona koji nije pogazio.
Do pre par godina tužilaštvo i sudstvo su bile najobičnije marionete vlasti.Naravno da me ohrabruje da tuzilastvo i sudstvo manje zavise od domacih diktatora, kakvo ti je to pitanje?
To je kao kada pitas da li je voda mokra?
Da, vi SNS-ovci mislite da voda nije mokra, ali vi niste racionalne osobe.
Srbija je odavno postala de fakto NATO vazal![]()
Главна тужитељка ЕУ Лаура Кодруца Ковеши - ФОТО Фејсбук
Србија се налази на тачки политичке и институционалне прекретнице. Док јавност будно прати резултате унутрашњих реформи и процеса европских интеграција, далеко од очију већине грађана одвија се процес који би могао одредити будућност државе на много дубљем нивоу — контролу над правосуђем. И то не домаћу, већ спољну.
У фокусу ове анализе је модел који се све чешће помиње као „румунски сценарио“, утемељен на улози коју је у Румунији одиграла Лаура Кодруца Ковеши, а који сада прети да буде примењен у Србији — кроз институционалне активности Загорке Доловац и Младена Ненадића. Суштинско питање гласи - да ли ће српско правосуђе остати у рукама уставног поретка и грађана Србије, или ће постати инструмент геополитичких интереса Брисела?
https://www.politika.rs/scc/clanak/690985/srbija-moze-da-postane-pravni-vazal
Da li vas ovo uznemiruje ili ohrabruje?
izvinjavam se na nejasnoci.............da pojednostavim, radi se o istoj skoli a la Zelenski, Zaev, Guaido, ...........tacnije, o sluzbenicima RoRo-sistema......bez obzira dal je filijala vasington, london, tel aviv.................osim sto je S(n)S upravo to i radio, raspisivao vanredne izbore gotovo svake 2 godine
sta bi sada? Nema vise sigurne pobede a?
AHAHAHAHAH AMERICKI REKTOR DJOKIC AHAHAHAHAHA...Pa vama prvo on britanac, pa nemac, pa amerikanac, jos samo rus i kinez...vucic se hvali da je dobar s trampom, a sad ameri smetaju? Potpisujemo vasingtonski sporazum...ali eto ne daj boze da nas neko drugi izda amerima
Sta koji k*urac turaju nama izdajnika kada je vucic potpisao svaki sporazum koji mu svaka sila uruci?izvinjavam se na nejasnoci.............da pojednostavim, radi se o istoj skoli a la Zelenski, Zaev, Guaido, ...........tacnije, o sluzbenicima RoRo-sistema......bez obzira dal je filijala vasington, london, tel aviv..............
Sad ti je valjda jasno .............il treba da nam se dogodi "Majdan" da bi ti ukapirao ko je rektor Djokic ?
nije problem Vucic vec Rotschildi.Sta koji k*urac turaju nama izdajnika kada je vucic potpisao svaki sporazum koji mu svaka sila uruci?
Sto nam treba majdan? Sisa ga evropi, sisa ga americi. Prodao kosovo, prodao Bor, sad prodaje I jadar. Ko ga osudjuje? Niko! Al zaista, vi bre niste normalni, on se srece sa tim istim englezima, nemcima, francuzima, amerikancima, jedan dan ruse srbiju drugi dan "ocenjuju odlican uspeh srbije" ista policka licnost.
Ti ako sam sebi verujes nemam reci