SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
HOMOLJAC?A ko bi bio na čelu te Monarhije ? Molim te prosvetli me . Pa ne možemo valjda Tomi da stavimo krunu na glavu ...
Hm,neznam Vas kao "crvene"!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HOMOLJAC?A ko bi bio na čelu te Monarhije ? Molim te prosvetli me . Pa ne možemo valjda Tomi da stavimo krunu na glavu ...
Друже Стари ,сада си готов,погодио си Бакуњина као громом,ово ти неће опростити никада.
BOLJE MONARHIJA NEGO ANARHIJA!!![/QUOTE]
Џабе вичеш, никог у близини да те чује!
Монархија оде низ воду а теби је вода дошла до грла и зато вичеш. Ваљда ће да наиђе сеоски поштар, па ако те види ......!
BOLJE MONARHIJA NEGO ANARHIJA!!![/QUOTE]
Џабе вичеш, никог у близини да те чује!
Монархија оде низ воду а теби је вода дошла до грла и зато вичеш. Ваљда ће да наиђе сеоски поштар, па ако те види ......!
Pa sad ako je otisla niz vodu i necemo bas da je prizivamo
ko to kazeeee
ko to lazeeee![]()
A кога за краља,
па да видимо јел' ваља!
A кога за краља,
па да видимо јел' ваља!
Није у питању краљ него Краљевина, а Краљевина је систем. Имаш систем Краљевине Југославије, а и Краљевине Србије, па гледај дали су ваљали?
Добро дошли,значи сда треба да окренемо још један круг расправа на исте оптужбе?Зар не мислиш да је то бесмислено.Ја,а мислим ни већине овде ,не мисли да убеђује никога у смислу промене мишљења или става,али с правом тражим могућност да о тим питањима разговарамо на цивилизован начин ,без увреда и ружних речи.
Ви, неомонархчићи сте окренули бар 100 кругова са истим темама и истим жељама и надањима. Ни за длаку се не разликују. Онда нормално следе и иста контра образложења, најчешће и са извором податка, за разлику фанова монархије којима је линк као извор стран. Стран зато што сами правите конструкције које Вам се свиђају и добре су за сањање.
А које су то ружне речи, наведи их пар? Бар да знам!
То је твоје мишљење, али начин на који си га изнео није достојан тог мишљења.Е јеси наиван као француска собарица.
Ово шта сам досад читао на форуму (не само на овој теми), пуста жеља неомонархчића је да и монархија и вечити приправник за монарха А.Карађорђевић иду у пакету. И краљевина и Аца.
Монархија као државно (друштвено) уређење је већ испробано. Нисмо се усрећили. Најпре су се династије међусобно убијале као стоке а потом, чим је Хитлер закуцао на врата, монархија се као балончић од сапунице, једноставно пукао а краљеви разбежали. Ако мислиш да је ЈВуО остала као представник и нека веза са краљевином, вараш се. Јер је баш тај краљ у Новембру 1944г., на тражење савезника, наредио да се ЈВуО потчини НОБ-у и Врховном команданту Ј.Брозу Титу који је умео да са партизанима и савезницима ослободи Југославију од фашиста.
Александар Карађорђевић, незнам који по реду али овдашњи, који већ скоро ће 20-так година како чучи и чека као кобац овнова даму, да заседне на престо.
Тај несретник никада, а можда и нешто касније, неће дочекати тај дан. Јер је потпуно дезавуисан као личност, захваљујући искључиво својим глупостима.
Како неомонархчићи занемарују и игноришу сазнања о А.К., редовно ћу понављати његове глупости, све дотле док их не научите напамет.
Okupio je oko sebe nekakav Krunski savet u kojem sede ljudi koji misle da će ako njega dovedu na vlast moći da vladaju jer su videli da imaju posla sa čovekom pogodnim za manipulaciju, baš kao što je bio i njegov otac - navodi Janković za Pressmagazin.
Naš sagovornik kaže da je Aleksandar sklon gafovima, a jedan od njih je i onaj kada je za vreme rata u BiH tražio bombardovanje.
- To mu Srbi neće oprostiti! Kad je počela NATO agresija, on je to pozdravio i rekao: „Samo napred, do Beograda!" Poslednji gaf bio je kada je javno pozdravio hapšenje Mladića, a onda otišao na Kosovo da tamo drži govor. Narod ga je izviždao, a on se neviđeno izblamirao, o čemu postoje snimci na Jutjubu. (http://www.pressonline.rs/sr/vesti/P...a+razdora.html)
Sve zavisi u koju kafanu ides.
Meni je skroz zanimljivo da pitanje eventualnog povratka monarhije ne uznemiruje nikoga osim komunista.
Ni demokrate,ni liberale, ni autonomaše...nikoga, samo komuniste i presvučene komuniste koje je blam da to priznaju![]()