Srbija Kraljevina

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Прекјуче сам водила разговор са ћерком, који је ишао отприлике овако (започет поводом принцеза у цртаћу):
-Мама и ја сам принцеза.
-Да, ти си моја принцеза.
-Не, ја сам права принцеза, имам круну и прстење и лепо се понашам...
-Праве принцезе се рађају, не постаје се принцеза када пожелиш.
-А по чему се праве принцезе разликују од мене?

Шах-мат. Шта да одговорим?

Pa na dobrom si putu-ponovi joj to sto si vec rekla i siguran sam da ce ti dete izrasti u zrelu i trezvenu osobu...princeze se radjaju, ne postaje se kad pozelis........kao sto ne moze biti ona tebi majka nego si ti njoj, tako ne moze biti ni princeza(isto se odnosi i na moju cerku), a slazem se da se po ostalom ne razlikuju od drugih ljudi(nit su lepse,nit su pametnije,nit su obrazovanije, ali nisu ni degenerici iz 10. kolena kako ti smatras)

Е, без увреде, али када видим принца Чарлса, сигурнија сам у своју тврдњу.
Да се не враћамо у даљу прошлост Енглеске.

Да, "Преко трња до звезда" и не видим какве то везе има са темом, сем што показује и моје размишљање: да само својим радом и кроз савладане тешкоће можеш успети. Зато сам против наслеђених права - нека влада онај ко је најбољи.

Najbolji je Njegovo velicanstvo Kralj

Леб ти твој. Краљ и треба да има власт, праву власт. Шта ће нам краљ ако глуми фикус?

Модерне монархије нису неки посебан узор, кад је досег краљевске власти у питању.

Ово што си написао је још страшније од онога до сада.

Ти би праву монархију? Да тај (ево тек сам сада овде прочитала) католик води православну Србију?

Ми испадосмо паметнији од Енглеза на које се сви угледате, а код којих је краљица баш то - фикус, али врло добро плаћен, због чега су пре две године и у Енглеској поставили то питање. Колико Енглеску кошта монархија?

Па, ако је Енглеској већ терет, нама би била камен око врата!

Да, "Преко трња до звезда" и не видим какве то везе има са темом, сем што показује и моје размишљање: да само својим радом и кроз савладане тешкоће можеш успети. Зато сам против наслеђених права - нека влада онај ко је најбољи.

Naslednik se uci od rodjenja da vlada,a ne da pece rakiju!
A do sad videsmo sve boljeg do boljega,koje narod izabra!:dash::whistling:

Sta mi imamo sa Englezima?

Са Енглезима, ја ништа, али видим да краљчић има.

А да ли знате зашто су се дегенерисали у неким даљим коленима? Прочитајте историју - видећете да је и инцест за њих био нормалан, као и убиства противника, па били они синови, очеви или браћа.

Краљ је, па му се може и са сестром, јер како је неко написао баш овде - Краљ не може да погреши!

зар од вас нико не види да је сваки председник само представник одређене елите која га кроз политички систем доводи на власт, и од кога очекује одређене услуге. избори су само фарса којом се народу каже ''сами сте бирали, ко вам је крив''. председник никад није корективни чинилац, него обични извршилац. видећете то и на примеру овог новог, као и оног старог.

:ok::ok::ok:
Dobro je,ima jos onih koji razmisljaju svojom glavom!Mada vecina misli da su sami birali NAJboljeg,a da su princeze blede i ruzne!:dash:

Ти би праву монархију? Да тај (ево тек сам сада овде прочитала) католик води православну Србију?

Ми испадосмо паметнији од Енглеза на које се сви угледате, а код којих је краљица баш то - фикус, али врло добро плаћен, због чега су пре две године и у Енглеској поставили то питање. Колико Енглеску кошта монархија?

Ijuuuuuuu sta rece tesko meni.... Sta je 'bre sa ovim Srbima izgleda da su posledice komunizma crnje i grdje nego sto sam mislio ???

Naslednik se uci od rodjenja da vlada,a ne da pece rakiju!
A do sad videsmo sve boljeg do boljega,koje narod izabra!:dash::whistling:

Какав народ таква и власт!

Ако бирамо такве као најбоље, замисли какви би нам тек неизабрани били?

И, на крају, боље пекача ракије, него трговца свињама.

Poslednja izmena:

А да ли знате зашто су се дегенерисали у неким даљим коленима? Прочитајте историју - видећете да је и инцест за њих био нормалан, као и убиства противника, па били они синови, очеви или браћа.

Краљ је, па му се може и са сестром, јер како је неко написао баш овде - Краљ не може да погреши!

Jbte ako si ti "glas razuma" onda nam nema spasa.....

Какав народ таква и власт!

Ако бирамо такве као најбоље, замисли какви би нам тек неизабрани били?

Tebi bas isprali mozak!Narod ovaj je dobar,tebi ako ne valja ti ga menjaj!Nasi Kraljevi su bili i ovakvi i onakvi,bili su uspesni i neuspesni,ali to je nasa tradicija,i to vreme porodica je bila svetinja,postovala su deca roditelje,za zemlju se dobrovoljno ginulo i najvaznije,nije u takvoj Srbiji bilo pederluka!

Tebi bas isprali mozak!Narod ovaj je dobar,tebi ako ne valja ti ga menjaj!Nasi Kraljevi su bili i ovakvi i onakvi,bili su uspesni i neuspesni,ali to je nasa tradicija,i to vreme porodica je bila svetinja,postovala su deca roditelje,za zemlju se dobrovoljno ginulo i najvaznije,nije u takvoj Srbiji bilo pederluka!

Bravo Kanarinka, a oni samo cvrkucu li cvrkucu. :whistling:

Pobrka ti Englesku sa Srbijom.Samo da te podsetim,da je svet nastao od jednog para Adama i Eve,po bibliji,ako si vernik.Taj par je imao sinove,pa te pitam koju zenu su oplodili sinovi,da bi se razmnozili?
U Katolicizmu incest je do skoro bila normalna stvar,u Pravoslavlju nije bas tako!Nas Prinzeze su bile i iz drugih Kraljevstava,politicki potezi radi ocuvanja mira ili saveznistava!
Ne lupaj o necemu sto me znas,vec nam reci,sta se tebi dopada u ovom sadasnjem drzavnom uredjenju,i zasto ga ne bi menjala?

Види, очекивано би било да познајеш српску историју и да знаш ко крунише Краља, кад су Срби/Србија у питању. Самим тим би свако поређење са британском, верујем и са било којом другом инославном монархијом, отпало.

spasovdan2012.jpg

Београде, срећна ти слава!

Pobrka ti Englesku sa Srbijom.Samo da te podsetim,da je svet nastao od jednog para Adama i Eve,po bibliji,ako si vernik.Taj par je imao sinove,pa te pitam koju zenu su oplodili sinovi,da bi se razmnozili?
U Katolicizmu incest je do skoro bila normalna stvar,u Pravoslavlju nije bas tako!Nas Prinzeze su bile i iz drugih Kraljevstava,politicki potezi radi ocuvanja mira ili saveznistava!
Ne lupaj o necemu sto me znas,vec nam reci,sta se tebi dopada u ovom sadasnjem drzavnom uredjenju,i zasto ga ne bi menjala?

Leleee. Ti se pozivaš na jedno šovinističko štivo (stari zavet) gde se ženska čeljad ne sme udostojiti pomena plus jedna nekonzistentna priča o jevrejskom "izabranom narodu" kojeg je posle porobio Egipat. A ko je stvorio Egipćane ? I ostale rase i narode ? :lol: Znači, koliko treba da si ..... da sve to progutaš ?

Malo li je i kod nas kraljevskih decoubica kao i oceubica ? Sve što su radili kraljevi i carevi jeste bilo isključivo za sebe same pri tom se ne libeći da pregaze i sopstvenu decu.

Sine puko' si ko zvecka. Daleko ti lepa kuca. Koga ces ti da "propitujes" ? Pa zar ne vidis da te niko ne uzima za ozbiljno, levo smetalo na Forumu

Пре ће бити обрнуто, синак. Ја сам већ давно у пензији. И тешко оном ко је теби син.
Иди и шишај овце, Форум није за тебе.

[/SIZE]
Kome?Ako ga pozovu u Hag?

Наш Монарх најпре потпише колаборациони уговор са окупатором па када се народ побуни, исти тај народ напусти и ухвати тутањ из земље. Наравно, није одговоран за оно шта се у међувремену дешавало народу и држави. Сада би опет на чело државе. Рачуна, заратиће се!

Monarhija, republika
Današnje ustavne monarhije su sasvim sigurno ustavne, ali je pitanje šta je tu od monarhije ostalo. Pre dosta vremena, švedski kralj je dao neke javne izjave političkog karaktera i našao se pod paljbom javnosti. Odgovorio je pitanjem da li švedski kralj ima ista prava kao i svaki švedski građanin, tj. pravo na mišljenje.

Današnje ustavne monarhije su, najvećim delom, rezultat nečega što možemo nazvati antimonarhističkim evolucijama. U pitanju su društva koja su svoje probleme umela rešavati postepeno i bez revolucionarnih potresa - ovo se čak odnosi i na postfrankističku Španiju. I tu je zapravo tajna njihove uspešnosti.
I odgovor na pitanje da li je srpski problem dilema - monarhija ili republika.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/304113/Monarhija--republika

Монархије су на издисају а Ви се и даље залуђујете да су савршено државно уређење. Мислим да није то Ваша заблуда већ инат!

Па, ако је овај народ добар, што пљујеш по њему што је изабрао Николића?

А, за оно последдње немој бити тако сигурна. Само се у то време није говорило о томе.

А народ се по питању поштовања породице угледа на Краља: како се мали односио према остатку своје породице у Енглеској? Или за њих породица има мало уже значење?

Poslednja izmena:
Пре ће бити обрнуто, синак. Ја сам већ давно у пензији. И тешко оном ко је теби син.
Иди и шишај овце, Форум није за тебе.

Наш Монарх најпре потпише колаборациони уговор са окупатором па када се народ побуни, исти тај народ напусти и ухвати тутањ из земље. Наравно, није одговоран за оно шта се у међувремену дешавало народу и држави. Сада би опет на чело државе. Рачуна, заратиће се!

Sad mi je sve jasno. Penzioner znaci bio si "tvrdji" ********* dobro ti je Hrvat usadio nesrpsku ideologiju. Drugo nas Monarh uopste NIJE potpisao Ugovor niti je ucestvovao u glasanju, to bi morao da znas. Ugovor su potpisali Cvetkovic - Macek. Trece to je bio najbolji Ugovor koji je Srbima ikada bio ponudjen u njihovoj istoriji. Dalje nije se narod digo' protiv ugovora vec grupa oficira na celu sa gen. Simovicem koja je potplacena engleskom obavestajnom sluzbom izvrsila veleizdaju i oborila vladu. Nije maloletni Kralj uhvatio tutanj vec je otisao u London da rukovodi pokretom otpora u Otadzbini. Morao bi bolje da proucis srpsku istoriju, pricas nabacano i nepovezano, sto samo potvrdjuje moj prethodni zakljucak.

i ne znam da l' je sesto ili sedmo BRZE DA SE IZVINIS KRALJU za ovakvu masu izrecenih neistina. I osmo sto se tice sisanja izgleda da vas vlast dobro "sisa" nisam bas siguran da l' kao ovce ili nekako drugacije. Kod Kralja bi makar redovno - primao penziju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back