prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.434
Vole Ali ne sa Srbima...daj im arapa usrecice gaPuno djece je dar božiji a ne ciganski...pitanje je zašto Srpkinje ne vole rađati puno djece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vole Ali ne sa Srbima...daj im arapa usrecice gaPuno djece je dar božiji a ne ciganski...pitanje je zašto Srpkinje ne vole rađati puno djece?
U rudnik brate kopati dijamanteA šta bi mi tamo radili?....Istopilibi se na suncu ko kocka leda.
Ma to samo pojedine što umisle da su Šeherzade....ali malo se djece rađa.Vole Ali ne sa Srbima...daj im arapa usrecice ga
Ne bi oni dolazili u RS da ima dijamanata.U rudnik brate kopati dijamante
Čim imate potrebu za 100 000 radnika znači da ste u expanziji i da vam dobro ide.Гана у дијамантском а Србија у Златном добу
Гана Слон у африци ..а Србија Тигар на Балкану
Шта се жалиш сад,не ваљају ти удбаши,сад ће доћи Африканци.Nece vise SNS-ovci da rade samo za sendvic, avanzovali, pa mora da uvozimo radnu snagu.
Meni nisu , niko osim Srba mi nije ok....Какве је бојекока у Гани ?!
Један Ганац носи сам пластеник ..а десет Срба не може да га дигне ... Мени су Ганци ОК
@miso6207

Биће бољи Срби и људи од већине форумаша.Meni nisu , niko osim Srba mi nije ok....
Више неће бити проблема ни око минималне плате.Zaigraće Ganjani za reprezentaciju pa kreće dominacija.![]()
Svaka ptica...Какве је бојекока у Гани ?!
Један Ганац носи сам пластеник ..а десет Срба не може да га дигне ... Мени су Ганци ОК
@miso6207
Ime Milan prezime NgbondoZaigraće Ganjani za reprezentaciju pa kreće dominacija.![]()
Da , mozda, ali ja imam posebne kriterijume i cast, a moja cast kaze sledece, kad obezbedjujes posao za stanovnistvo , ne meris njihov ucinak niti meris njihovo postenje jer onda bi pobio 99% Srba .....Биће бољи Срби и људи од већине форумаша.
To je тачно, али шта када их буде значајан број. Већ сам доживео да се црнци чуде зашто су цигани такви какви јесу.Crnci i Cigani u Srbiji su neuporedivi. Crnci su 'nevidljiva' mikro populacija, a Cigana ima na stotine hiljada i od njih gotovo isključivo dolaze negativne stvari.
Htio je jedan tip iz Akre kupiti od mene Stan Ali malo prije nego dodjdose rusi I ukri...doso covijek sledece godine sa tom sumom kazem mu jbg dupliraj...tako ce I Ovi nesretnici da popiju pushangiju kad vide obecanu zemljuMeni nisu , niko osim Srba mi nije ok....
Da pretrčavaju u EU, eto to....али 100 000...шта знају да раде?
Srbija im je usputna stanica do EU, nisu baš toliko ludi.To je тачно, али шта када их буде значајан број. Већ сам доживео да се црнци чуде зашто су цигани такви какви јесу.
Crnci i Cigani u Srbiji su neuporedivi. Crnci su 'nevidljiva' mikro populacija, a Cigana ima na stotine hiljada i od njih gotovo isključivo dolaze negativne stvari.