Srbija izdaje 100.000 radnih dozvola: Gana želi da pošalje svoje mlade

Crnci i Cigani u Srbiji su neuporedivi. Crnci su 'nevidljiva' mikro populacija, a Cigana ima na stotine hiljada i od njih gotovo isključivo dolaze negativne stvari.
Pa ja ne vidim da negativa dolazi od Cigana...ja jesam izbegao smrt od grupe od njih, ali to nema veze, njihova kultura je njihova kultura....

Tako da ako razumes njihovu kulturu , onda oni nisu mnogo ostecujuci faktor u Srbiji...
ni blizu....ne mogu da se mere sa stetocinama..

Gde su god Crnci postali demografski faktor, ta se zemlja raspada.

Биће изгледа и твојих из Египта, тако пише у твиту...

The National Independent @NationalIndNews 8:20 по подне · 18. јул 2025

#АКТУЕЛНО #Србија Гана тежи споразуму о раду док Србија планира 100.000 радних дозвола

Србија и Гана раде на споразуму о мобилности радне снаге који има за циљ решавање проблема старења становништва Србије коришћењем младе радне снаге Гане, рекао је министар спољних послова Гане Самуел Окудзето Аблаква након састанка са својим српским колегом Марком Ђурићем.

„Србија планира да изда 100.000 радних дозвола ове године, а Гана планира да искористи ову прилику како би хиљаде наших младих људи могле да раде у Србији“, рекао је Аблаква. Додао је да се Гана нада да ће постати друга земља која је формализовала такав споразум са Србијом, након Египта.

GwIfwCCWsAAI0ae

...https://x.com/NationalIndNews/status/1946153004710928464

Мислим да када би ову ромску популацију, код нас их има око 130 хиљада, неким чаробним штапићем заменили са црначком популацијом (Африканци и афро-латиноси), Србија би имала мање проблема са њима.
И ја још не генерализујем Роме као неки.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ja ne vidim da negativa dolazi od Cigana...ja jesam izbegao smrt od grupe od njih, ali to nema veze, njihova kultura je njihova kultura....

Tako da ako razumes njihovu kulturu , onda oni nisu mnogo ostecujuci faktor u Srbiji...
ni blizu....ne mogu da se mere sa stetocinama..
Idi u Zemun Polje i sve će ti biti jasno. Oni su tamo bukvalno napravili deponije i tako ugrožavaju zdravlje svih stanovnika, listom su nezaposleni i većinom uopšte ne žele da rade ali zato primaju 50.000 socijalnu pomoć po glavi o čemu nezaposleni Srbi mogu samo sanjati, postaju sve bahatiji kako im se broj povećava u tom naselju itd. Srbi se zbog ciganskog terora (uz prećutnu podršku države) već godinama postepeno iseljavaju iz Zemun Polja. Prije 10-ak godina Srbi su u Zemun Polju protestovali protiv ciganskog terora, ali država nije čula njihove vapaje ni do dan danas.

@Perperius @GrdobanS

Idi u Zemun Polje i sve će ti biti jasno. Oni su tamo bukvalno napravili deponije i tako ugrožavaju zdravlje svih stanovnika, listom su nezaposleni i većinom uopšte ne žele da rade ali zato primaju 50.000 socijalnu pomoć po glavi o čemu nezaposleni Srbi mogu samo sanjati, postaju sve bahatiji kako im se broj povećava u tom naselju itd. Srbi se zbog ciganskog terora (uz prećutnu podršku države) već godinama postepeno iseljavaju iz Zemun Polja. Prije 10-ak godina Srbi su u Zemun Polju protestovali protiv ciganskog terora, ali država nije čula njihove vapaje ni do dan danas.

@Perperius @GrdobanS

sta mislis da ce biti bolje sa ovim crncima iz gane? mislis da je to vredan i radan narod?

plus sa sobom donose zaraze koje nisu specificne za nase podneblje.

@Perperius @GrdobanS
Kolega, jel si video ti izvor vesti? Pogledaj malo bolje o čemu sve piše portal “nulta tačka…”

Da , mozda, ali ja imam posebne kriterijume i cast, a moja cast kaze sledece, kad obezbedjujes posao za stanovnistvo , ne meris njihov ucinak niti meris njihovo postenje jer onda bi pobio 99% Srba .....

Nego to cinis sa namerom da postujes stanovnistvo koje tu zivi da im ne uskracujes mogucnost da zivi i da radi i da dise i da se razmnozava i da napreduje...ako nece nece...njihova stvar.

Ali ne da ja trazim najboljeg radnika na svetu , jer onda cu uvesti robote i pobiti sve zitelje jedne teritorije...i eto ti profita...
Cilj je zadovoljenje potreba stanovnistva, tvog , komsijskog a ne biranje elitnih ljudi jer onda Srbe odmah za gasnu komoru...

Treba biti lider naroda, a ne gazda nad zemljom i planinama i izvorima...
Не,не ово је казна Божија.
Не ваљају Срби Босанчероси и Прекодринци,сад ће доћи црнци.
Свакоме по заслузи.

Мислим да када би ову ромску популацију, код нас их има око 130 хиљада, неким чаробним штапићем заменили са црначком популацијом (Африканци и афро-латиноси), Србија би имала мање проблема са њима.
И ја још не генерализујем Роме као неки.
Cigana u Srbiji ima sigurno 3-4 puta više od tog zvaničnog broja. Dio njih nema dokumente pa formalno-pravno ne postoje, dio se izjašnjava da su pripadnici nekih drugih nacija (srpske, rumunske, albanske itd), a dio izbjegava propise. Svuda je njihov realan broj veći od zvaničnog. Npr. u Bugarskoj ih zvanično ima 300 i nešto hiljada, a procjena je da ih ima najmanje oko 800.000.

sta mislis da ce biti bolje sa ovim crncima iz gane? mislis da je to vredan i radan narod?

plus sa sobom donose zaraze koje nisu specificne za nase podneblje.
Mislim da će biti još gore nego sa Ciganima ako dođu, ali se još nadam da se to ipak neće desiti. Mora li baš svaka pošast da nas pogodi?

Kolega, jel si video ti izvor vesti? Pogledaj malo bolje o čemu sve piše portal “nulta tačka…”
Možda je to novinarska patka, ali koga je ujela zmija i guštera se boji. Već par godina viđam po Srbiji 'legalne' migrante iz Azije (Nepalci, Indijci itd), tako da me ne bi čudilo da počnu dolaziti i crnci.

Back