Srbija i fašizam

Prilozi

• lupetanje.jpg
    lupetanje.jpg
    45,7 KB · Pregleda: 11
Па врло једноставно.
Штоб се рекло учење по моделу.
Предпостављам да ову слику до сада ниси видео:
2pzz9t3.jpg

И тако, ако наставим том логиком, према оном што ти је непознато аутоматски имаш и одбојност.
Ево рецимо ја лично никад нисам био добар у основној са ХемиЈом па сам и мрзео час ХемиЈе. И наравно да нисам уписао средњу ХемиЈску.
Том логиком иде и Марионетска влада у Србији.
Удара на песму братства и јединства јер је то ново Србима (Srbima) добро познато и то воле а све остало проглашавају Фашизмом.

Негде сам чуо ал немам појма више где нешто у овом стилу:
Нови фашизам ће доћи под плаштом заштите од фашизма.

E moj kaludjevu, kad mi svpski vadikali dodjemo na vlast , ima da te pveselimo na istocnu granicu u pvedgvadje Tokija.

Калуђер
Original postavio RutaviRododendron

Давидовић јесте проблем за Србију и онај ко је воли, не би смео да га подржава, јер је он довољно одрастао да схвати како својом активношћу иде на руку српским непријатељима и даје им алиби за почињене злочине
.

А ко је онда следећи на листи ко је проблем за Србију?
Шешељ, Веља, Александра, Младен, Младић, Антонић, Коштуница, ... ти, ја?

Citat:
Лично, сигуран сам да је директно вођен од стране знате-већ-кога, јер знате-већ-ко под својом контролом осим високо рангираних политичара, руководи и анархистима (грчким, српским...), али и групама са идејама које заступа Давидовић.

Мани се теорија завера.

Citat:
Наравно, читава ситуација је пројектована како би режим имао оправдања за увођење непроглашеног ванредног стања, забране српских организација, хапшења и застрашивања гладног народа.

Замисли да нема Давидовића.
Па Марионетска влада би радила исто само би Младен био на тапету, да нема Младена онда неко други.
Није битно име, битан је принцип по ком се људи деле на подобне и не подобне. На дозвољено и забрањено мишљење, ставове, погледе ...песме, књиге, филмове ...

Citat:
Иначе ово раде стога, што су њихове агенције за истраживање јавног мнења дошле до закључка да ће режим изгубити следеће изборе, па су прешли на увођења отворене нацистичке диктатуре.

У тихо окупираним земљама не постоје избори него само пост изборне намештаљке.
Да се данас одрже избори излазност би била 40 % .
Дакле следећи Режим би имао подршку неких 20 % становника Србије.
Мало мало.
Ал опет сасвим довољно да буде легитимно и да се посао даље одрађује.
Ја увек полазим од чињеница које су пресудне за формирање става о некоме или нечему, а чињенице говоре да је Воја Шешељ - познат под кодним именом "Стјепан", увек само наносио штету српском народу.

- Његова прича о "Карлобагу-Огулину-Вировитици-..." директна је оптужиница за Србе као окупаторе и агресоре, па је захваљујући њему, потпуно избрисана основна сврха рата у Хрватској - спречавање новог геноцида над крајишким Србима.

- "Хоћете ли молим Вас поновити то још једном" упитао је хашки судија агента "Стјепана", који је одговорио: "Нека ми сви ви овде поједете г..", чиме је веома успешно наставио да Србе представља као неандерталце залутале на просторе Европе. Списак његовог антисрпског деловања је сувише дугачак да би га сада набрајао, али сам сигуран да ће се свако од вас сетити његових смишљених "екцеса" - од "робијања" како би му се обезбедила "легенда" српског националисте, доласка у Београд са читавом имовином у једној пластичној кеси (Срби су болећиви на прогнане и избегле), као и оно што су многи заборавили, да је он (и британски агент Драшковић) - а не Милошевић, кренуо је са национализмом у Србији.

Стјепан је склоњен у Хаг, како не би морао да објашњава српским националистима, зашто не напада другог хрватског агента у Србији - Францетића. Вероватно се сећаш убојитог радикалског графита "ДОС је најгори", због кога су досовци масовно почели да спаљују чланске карте и под окриљем мрака беже у скровита склоништа српских планина. Агент "Стјепан" је увек био десна рука хрватских обавештајаца, па и из Хага помаже агенту Францетићу да и даље Србе држе као католичко-јудаистичко робље.

Poslednja izmena:
Калуђер
Ја увек полазим од чињеница које су пресудне за формирање става о некоме или нечему, а чињенице говоре да је Воја Шешељ - познат под кодним именом "Стјепан", увек само наносио штету српском народу.

- Његова прича о "Карлобагу-Огулину-Вировитици-..." директна је оптужиница за Србе као окупаторе и агресоре, па је захваљујући њему, потпуно избрисана основна сврха рата у Хрватској - спречавање новог геноцида над крајишким Србима.

- "Хоћете ли молим Вас поновити то још једном" упитао је хашки судија агента "Стјепана", који је одговорио: "Нека ми сви ви овде поједете г..", чиме је веома успешно наставио да Србе представља као неандерталце залутале на просторе Европе. Списак његовог антисрпског деловања је сувише дугачак да би га сада набрајао, али сам сигуран да ће се свако од вас сетити његових смишљених "екцеса" - од "робијања" како би му се обезбедила "легенда" српског националисте, доласка у Београд са читавом имовином у једној пластичној кеси (Срби су болећиви на прогнане и избегле), као и оно што су многи заборавили, да је он (и британски агент Драшковић) - а не Милошевић, кренуо је са национализмом у Србији.

Стјепан је склоњен у Хаг, како не би морао да објашњава српским националистима, зашто не напада другог хрватског агента у Србији - Францетића. Вероватно се сећаш убојитог радикалског графита "ДОС је најгори", због кога су досовци масовно почели да спаљују чланске карте и под окриљем мрака беже у скровита склоништа српских планина. Агент "Стјепан" је увек био десна рука хрватских обавештајаца, па и из Хага помаже агенту Францетићу да и даље Србе држе као католичко-јудаистичко робље.
neki ne prave razliku izmedju jugoslovenskog nacionalizma i srpskog.
jugoslovenski nacionalizam stiti interese jugoslovena, ljudi koji su dosli iz bivsih jugo drzava.
predstavljajuci se cesto kao najveci srbi lakovernim srbima iz srbije, takvi omogucavaju dalju dominaciju i jugoslavije u srbiji i kadrova koji su dosli u srbiji i za kratko vreme veoma lako resili sve svoje egzistencijalne probleme.
zasto bi srbi iz srbije verovali jugoslovenskim komunistima?
zasto bi srbi iz srbije davali prednost jugoslovenskim komunistima u sistemu vladanja?

Srbija i fašizam...smiješno.

Cuj smesno pardon smijesno ....pa to cetnici nisu saradjivali sa svabama tokom WW2 i ubijali i proganjali sve sto nije nemacko pardon njemasko odnosno srbijansko.
Ti si smesan i jos na kraju kad su cetnici razbucani prikljucili su se vecina njih KPJ-u radili legalno 50 godina i nakon sto je Tito preselio na drugi svijet poceo je njihov pohod na institucije SFRJ ukidanjem autonomija a ostatak se zna ...ljepo su se ugledali na svabe i opet saveznici zavode red bombardovanjem na isti nacin kao sa fasistickom-nacistickom njemackom

Јутрос сам био у журби, те сам пропустио да "сагу о Воји Шешељу" допуним поентом, што сада чиним.

Воја-Стјепан је део ширег и дугорочнијег плана, који је своје позитивне ефекте већ дао - позитивне са хрватско/католичке тачке гледишта, међутим, како се образац показао успешним, Стјепаново место сада треба попунити "некомпромитованим ликовима" - рецимо Давидовићем-Фирером.

Све важне терористичке и антидржавне групе широм света - од Ал Каиде, преко анархиста, до неонациста и осталих, контролише, усмерава и према потреби користи амерички Гестапо - ЦИА. Њихова последња акција је побуна анархиста у Грчкој, што је пре пар дана довело до смене владе, која је потписала неколико важних енергетских уговора са Русима, а то Западу никако не одговара.

Српски анархисти и неонацисти су им важни, јер их увек могу искористи за било коју врсту провокације, која би довела до успостављања ванредног стања, хапшења и забрањивања српских организација и странака, са циљем увођења диктатуре у Србији.

Због тога не треба жалити за Давидовићем, јер није он толико наиван да не схвати у ком правцу га усмеравају.

gradac5
Оригинал поставио RutaviRododendron

Стјепан је склоњен у Хаг, како не би морао да објашњава српским националистима, зашто не напада другог хрватског агента у Србији - Францетића. Вероватно се сећаш убојитог радикалског графита "ДОС је најгори", због кога су досовци масовно почели да спаљују чланске карте и под окриљем мрака беже у скровита склоништа српских планина. Агент "Стјепан" је увек био десна рука хрватских обавештајаца, па и из Хага помаже агенту Францетићу да и даље Србе држе као католичко-јудаистичко робље
.

neki ne prave razliku izmedju jugoslovenskog nacionalizma i srpskog.
jugoslovenski nacionalizam stiti interese jugoslovena, ljudi koji su dosli iz bivsih jugo drzava.
predstavljajuci se cesto kao najveci srbi lakovernim srbima iz srbije, takvi omogucavaju dalju dominaciju i jugoslavije u srbiji i kadrova koji su dosli u srbiji i za kratko vreme veoma lako resili sve svoje egzistencijalne probleme.
zasto bi srbi iz srbije verovali jugoslovenskim komunistima?
zasto bi srbi iz srbije davali prednost jugoslovenskim komunistima u sistemu vladanja?
Изгледа да је то принцип - склонити српске националисте, а на власт поставити србомрсце (који по пореклу углавном јесу Срби) који ће (поново) српски национализам прогласити највећим злом човечанства.

Poslednja izmena:
Јутрос сам био у журби, те сам пропустио да "сагу о Воји Шешељу" допуним поентом, што сада чиним.
Ма никакав проблем, што се мене тиче одговори и за 5 дана само ми онда пошаљи линк ка одговору на јавни профил да не пропустим
Прочитао сам ову твоју сагу о Шекију. Ја ти рече мани се теорија завера ал ај сад. То ти изгледа хоби. Благодарим, ал мој није.

U Srbiju se fašizam unosi iz Brisela i Vašingtona.
Glavna ideja je da se preko Ljotićevskih ideologa pronese ideja anti-Rusizma preko tobožnjeg "antikomunizma".

ovde na forumu ej to više nego očigledno.
Ацо, Ацо, опет бунцаш...:lol:...
Наведи име бар једног тог "Љотићевског идеолога" који то ради по налогу Брисела и Вашингтона.

Ацо, Ацо, опет бунцаш...:lol:...
Наведи име бар једног тог "Љотићевског идеолога" који то ради по налогу Брисела и Вашингтона.

Ti.
Ako ne radiš, nego si zaista ubedjen- onda je to žalosno.

U ostalom sam si priznao svoje anti pravoslavno i anti rusko opredeljenje.

Ti.
Ako ne radiš, nego si zaista ubedjen- onda je to žalosno.
:lol:...Па чекај сад: јел радим то или не радим?...
U ostalom sam si priznao svoje anti pravoslavno i anti rusko opredeljenje.
:eek:..
Већ сам ти рекао раније: кад научиш основне појмове из Православља онда се јави.
Што се тиче Русије: нисам анти-Рус већ анти-комуниста (анти-Совјет).

:lol:...Па чекај сад: јел радим то или не радим?...
:eek:..
Већ сам ти рекао раније: кад научиш основне појмове из Православља онда се јави.
Што се тиче Русије: нисам анти-Рус већ анти-комуниста (анти-Совјет).

Da ponovimo lekciju:
Da sada NATO napadne Rusiju:
Da li bi branio Rusiju?

Back