RutaviRododendron
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
Калуђер
Што се Давидовића тиче, сигуран сам да је његова улога у читавој причи сасвим јасна, па би му најбоље било да остане тамо где је фашзам и настао - у Италији. Arrivederci.
Изгледаш ми сувише озбиљан и сувише искусан, да бих ти сада примерима "документовао" како завере и намештаљке представљају основну технику у борби за моћ - нарочито када је политика у питању. Такав твој став сигурно неће утицати на мишљење оних људи који већ имају доста животног искуства, али је злонамеран спрам популације млађих, који га немају баш превише, као ни и времена да би прокљувили шта се крије иза кулиса неке организације. Управо због тога, они и представљају најлакши плен за врбовање у организације типа: "Отпор", "НСП"... и сличне, чиме само наносе непоправљиву штету свом народу.Него RutaviRododendron ја би на твом месту мало поразмислио.
Пар ствари које си изнео нема везе са никаквим заверама наго са најобичнијим лагањем.
Оно јес да су форуми у већини случајева анонимни па човек мож да напише без икаквих последица и да је на пример Томислав Николић у ствари женског пола и да ради по налогу Јупитаринаске најтајније службе.
Но без обзира на анономност таква врста размишљања води помало у параноју. Но ко што већ рекох, благодарим. Увек опет по разно разним форумима постоје особе који су љубитељи такве врсте комуникације.
Што се Давидовића тиче, сигуран сам да је његова улога у читавој причи сасвим јасна, па би му најбоље било да остане тамо где је фашзам и настао - у Италији. Arrivederci.