malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
misle da se zene loze na celave.......Vidi se da su neonacisti dobro uhranjeni, mada ih hebe celavost.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misle da se zene loze na celave.......Vidi se da su neonacisti dobro uhranjeni, mada ih hebe celavost.![]()
Da ponovimo lekciju:
Da sada NATO napadne Rusiju:
Da li bi branio Rusiju?
Kaže, ako je čovek ćelav od pozadi, on je loš ljubavnik. Stalno žena mora da ga vuče: "Hajde, hajde....".misle da se zene loze na celave.......
znala sam da ima neka fora......zato ima mnogo celavaca......Kaže, ako je čovek ćelav od pozadi, on je loš ljubavnik. Stalno žena mora da ga vuče: "Hajde, hajde....".
Ako je ćelav s čela, on je mnogo žestok, pa žena mora da ga zadržava: "Gde si navr'o?!".
A ako je jednako ćelav i pozadi i napred, taj polako startuje, pa tokom "igre" postaje zver...
i dok se svo ovo dogadja miskovic i slicni u tisini i miru grabe li grabe.
odlicno su sve ovo izrezirali.
americka skola.
Nemam pojma, časna reč... Titova pionirska...znala sam da ima neka fora......zato ima mnogo celavaca......
a sta je sa celavim zenama.......
komunisto......Nemam pojma, časna reč... Titova pionirska...
Pa neka se bogati. Jadan, siromašan....A Mišković se bogati.
Hvala ti...komunisto......![]()
Misliš ono SS (jedinice) pa jOJ....joj pa ti si jos mali.....pionir......jos nisi ssoj.....
Misliš ono SS (jedinice) pa jOJ....
Gde god je bio SS bilo je i joj....
Пипци великог брата све дужи илити Законом против "фашизма и неонацизма"Оно што је Борис Тадић урадио 1. октобра, може се протумачити као симболичко пристајање Демократске странке уз Другу Србију[1]. Да ли је то пристајање било само тренутно, или је то ипак најава неке дугорочније сарадње, видеће се веома брзо. А одлучујући тест за то јесте – какав ће Статут Војводине бити усвојен.
Тадић је, само да подсетим, тога важног дана, дао изјаву која као да је преписана из "Хелсиншке повеље". Он је рекао да "види непрекинуту нит између насиља које се дешавало деведесетих, зверских злочина на простору бивше Југославије, подршке штрајковима ЈСО, политичког језика који је производио бес према такозваним издајницима и сталног трагања за непријатељима у друштву". Рекао је, још, и да је "веома важно да се идентификују групе и појединци који су инспиратори и извршиоци насиља и идеје које инспиришу насиље у друштву", додавши да је "борба против насиља које води у фашизам важнија и од европских интеграција" ...
Завере нису (мој) хоби, већ основна техника која се користи у борби за моћ. Њих нису измислили "ови са врха", већ ми "обични", јер их стално користимо у животу - завере унутар породице, завере међу другарима, љубавне завере, завере у фирми између колега... и као најважније, завере и намештаљке везане за политику и успостављање глобалне моћи на планети. Где има моћи, ту има и завера.Original postavio RutaviRododendron
Јутрос сам био у журби, те сам пропустио да "сагу о Воји Шешељу" допуним поентом, што сада чиним.
Ма никакав проблем, што се мене тиче одговори и за 5 дана само ми онда пошаљи линк ка одговору на јавни профил да не пропустим
Прочитао сам ову твоју сагу о Шекију. Ја ти рече мани се теорија завера ал ај сад. То ти изгледа хоби. Благодарим, ал мој није.
Слободан Антонић:
http://www.nspm.rs/politicki-zivot/vojvodjanska-jesen-borisa-tadica.html
Пипци великог брата све дужи илити Законом против "фашизма и неонацизма"
И тако ближе и тако даље
znala sam da ima neka fora......zato ima mnogo celavaca......
a sta je sa celavim zenama.......
Ma sta se palis na tog komunistu.....
Znam da neke kritičare neću ubediti, a neke pristalice ću verovatno razočarati, ali ja sebe zaista ne doživljavam kao pripadnika intelektualne i političke desnice, niti je NSPM desničarski časopis.
Đorđe Vukadinović, analitičar, državista i urednik NSPM; Danas, 10. oktobar 2009.