Srbija gori - pozare nema ko da ugasi

eremita:
Баш ми је драго да ЕКИПИЦА овако пискара....... слатки сте....... а драго ми је због онијх НАЈБРОЈНИЈИХ НА ОВОМ ПОДФОРУМУ а то су они који никада не учествују у дискусијама, него само читају.........
Чини ми се да са тобом ни нема неке озбиљне дискусије. Када се закува дискусија ти почнеш да лепиш етикете ''стока, усташа и сл.''. То не приличи једном заљубљеном омладинцу.

Pijanista:
Чини ми се да са тобом ни нема неке озбиљне дискусије. Када се закува дискусија ти почнеш да лепиш етикете ''стока, усташа и сл.''. То не приличи једном заљубљеном омладинцу.

nema nema....
nikako da nam odgovori kakve veze ima vojska sa poljoprivrednom avijacijom :)

eremita:
Баш ми је драго да ЕКИПИЦА овако пискара....... слатки сте....... а драго ми је због онијх НАЈБРОЈНИЈИХ НА ОВОМ ПОДФОРУМУ а то су они који никада не учествују у дискусијама, него само читају.........
Уместо да користе к'о ти цопу/пасте стил.

Obersturmfuehrer:
nema nema....
nikako da nam odgovori kakve veze ima vojska sa poljoprivrednom avijacijom :)

upozorenje.jpg
.........

pumps:

Ахахаааааааааааа.......без обзира што заиста не делим твоје политичке ставове и мишљења - ово је бисер духовитости............ ахахахааааааа Лале се напалиле .....то је све последица оног Мађара што их је скидао као зунзаре......

Pijanista:
Нема зезања са Војвођанима. Не дај боже да и код нас нешто букне, овај ратоборни народ има да скида и ове братске авионе. Луд народ.

Не знам за Бачване и Банаћане.......али за Сремце знам да су ЛУДИ К'О СТРУЈА.....ахахаха........ не дај Боже да се намере на тебе........

eremita:
Је л' се ти дрогираш или имаш можда проблем личног сексуалног идентитета ? :evil:

ja nemam zenski nik.
a i ne ke*am po forumu i vicem UPOMOC UPOMOC UPOMOC....
to radis ti.
zoves te ruse na sav glas....
sta si drugo nego nedoje*ana zenetina....
nemas muda da ides u rat, nemas muda da gasis pozar, nemas nista....
ali umes da vices po forumu.
zenooooooooooooo

BG11091:
Nije drogiran, samo je Rusofil, težak oblik.
Не видим какве везе баш с - русофилијом има она Еремитина изјава.

И, шта фали русофилији, самој по себи?

(Као и већини "...филија", уопште).

Ко хоће нек буде "...фил", чега год (од оних, наравно, "позитивних" "...филија").

Генерално, у сваком случају су боље од разних "...фобија".

А, од свега најгоре - СВАКО слепо, некритичко "навијање".

И угрожавање другог тиме.

Obersturmfuehrer:
ja nemam zenski nik.
a i ne ke*am po forumu i vicem UPOMOC UPOMOC UPOMOC....
to radis ti.
zoves te ruse na sav glas....
sta si drugo nego nedoje*ana zenetina....
nemas muda da ides u rat, nemas muda da gasis pozar, nemas nista....
ali umes da vices po forumu.
zenooooooooooooo

Ко виче "упомоћ"......о мамицу ти фашистичку... моли Бога да те не нађем.......!!!

ok ,lepo što šalju....al pustite ljudi te priče-brat će bratu,ko drugi nego Rusija.....sve što rade velike sile,rade da bi imale nekakve koristi......a i istočnoj i zapadnoj strani-Balkan je oduvek bio slatko parče kolača......Setimo se samo balkanskih ratova i Prvog Svetskog

Pijanista:
И шта сад, 'оћемо и у пожарима да се такмичимо ко их боље гаси? Ал' си ти неки искомплексирани праваш. Гаси ти лепо пожаре у Хрватској, шта си се узнемирио око пожара у Србији? Ако будете имали ког Канадера као помоћ, нећемо одбити, али и у супротном није проблем.

kod ovakvih katastrofa treba se uzajamno pomoci, bez obzira na sve ostalo
mislim da bi Hrvatska pomogla, ali kako ce kad su pozari kod nas strasni..jis nisu pod kontrolom..i zahvacaju naseljena mjesta i turisticke destinacije...gori i u Italiji, francuskoj, Spaniji...uzas

Back