Srbija, ekonomski tigar jedino naprednija od Moldavije i Kosova

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сада ја тебе да питам - да ли мислиш да он ове податке види али га заболе јер дрпа лову или заиста верује у оно што говори (да смо ми економски тигар)?
pazi on kad izlazi sa brojevima govori istinu i veruje u to..al on daje podatke koji njemu odgovaraju.. npr nikad ne daje podatak BDP po glavi stanovnika koji ustvari pokazuje realno stanje koliko je ustvari Srbin bogat, koliko ima love, kako živi i po kome smo duplo siromašniji od Hrvatske nego on daje ukupan BDP u kome smo tu negde sa Hrvatima i kaže kako smo po BDP u stigli Hrvatsku.. naravno njegovi glasači nepismeni glupani nemaju pojma ni o čemu i oni pomisle kako eto imamo standard ko Hrvati..

Ne znam da li je Srbija razvijena, , ima puno bogatasa, ali da stanovnik Srbije mora da ide u Nemacku i Cesku da bi imao bar neki novac da otpocne zivot to je tako ...
Niko nema od starta u Srbiji , bez stana , sa podstanarskim uslovima dovoljno da moze da zivi siromasno , uglavnom bedno...
Tu se jos nakaleme ovi sto imaju kuce iz srednih vremena i pocnu da serendaju kako je dovoljno 20 000 za ugodan zivot , hrana struja, lekovi , ovo ono...

Oni bolji kazu ipak 40 000 i da se ne natezemo sa namcorima koji su kao ovaj forumas....da ga razoruzamo totalno brojnoscu....svi ce se sloziti da je 40 000 dovoljno za jednog...

Majka koja doji i ima platu 40 000 i podstanarski odnos, u sta hocete mogu da se kladim da ce brzo da presusi....

pazi on kad izlazi sa brojevima govori istinu i veruje u to..al on daje podatke koji njemu odgovaraju.. npr nikad ne daje podatak BDP po glavi stanovnika koji ustvari pokazuje realno stanje koliko je ustvari Srbin bogat, koliko ima love, kako živi i po kome smo duplo siromašniji od Hrvatske nego on daje ukupan BDP u kome smo tu negde sa Hrvatima i kaže kako smo po BDP u stigli Hrvatsku.. naravno njegovi glasači nepismeni glupani nemaju pojma ni o čemu i oni pomisle kako eto imamo standard ko Hrvati..

U Jugoslaviji je razlika između Hrvatske i Srbije u BDP_u bila maksimalno nekih 20 posto. Sa tim što je Srbija imala ultra siromašno Kosovo koje je ulazilo u statistiku. Uža Srbija i Vojvodina su po plaćama bile skoro izjednačene sa Slovenijom i Hrvatsko. Danas je to razlika dupla. Radikalska pamet od 1991. se vidi

Gledam nešto kartu Evrope.. čitam da je Poljska po BDP u prestigla Japan.. bio sam u Slovačkoj kod drugara na svadbu, video da tamo ljudi žive 10 puta bolje od nas.. Češka gore.. isto.. Mađari top..Slovenija, Hrvatska itd..
za Nemačku, Francusku i te zemlje neću ni da pričam
Znači Srbija ekonomski tigar može u realnom ( ne Vučićevom lažnom svetu ) jedino da se poredi sa ovim vuko jbina oko nje...
Čak se i u Frankeštajn državi Bosni bolje živi.. bio sam skoro sve duplo jeftinije nego kod nas.. Dizel 2 KM ( oko 120 dinara ) ..hrana brt nemam pojma ok cene...
Ispada da bolje živimo jedino od Moldavije i Kosova
Svaka čast Vučiću i naprednjacima na neverovatnim dostignućima!
BDP je nebitan to je sve prenaduvano i nerealno.

Prema najnovijim podacima Svjetske banke, Poljska je dostigla Japan po BDP-u po glavi stanovnika, prilagođenom kupovnoj moći, i sada je na putu da ga pretekne.
BDP po glavi stanovnika Poljske je 49.464 dolara, dok je japanski 50.206 dolara. Poređenja radi, Ujedinjeno Kraljevstvo ima 58.906 dolara. Ova brojka pokazuje koliko se poljska ekonomija transformisala u posljednje dvije decenije.
Lako je Poljacima kad imaju EU.

Šta mi imamo osim mafije?

Gledam nešto kartu Evrope.. čitam da je Poljska po BDP u prestigla Japan.. bio sam u Slovačkoj kod drugara na svadbu, video da tamo ljudi žive 10 puta bolje od nas.. Češka gore.. isto.. Mađari top..Slovenija, Hrvatska itd..
za Nemačku, Francusku i te zemlje neću ni da pričam
Znači Srbija ekonomski tigar može u realnom ( ne Vučićevom lažnom svetu ) jedino da se poredi sa ovim vuko jbina oko nje...
Čak se i u Frankeštajn državi Bosni bolje živi.. bio sam skoro sve duplo jeftinije nego kod nas.. Dizel 2 KM ( oko 120 dinara ) ..hrana brt nemam pojma ok cene...
Ispada da bolje živimo jedino od Moldavije i Kosova
Svaka čast Vučiću i naprednjacima na neverovatnim dostignućima!
Dobar si, ali nisi uzeo u obzir Tihog analitičara i njegove prognoze o propadanju zapadne civilizacije. Srbija će stati uz bok pobjednika, normalno Rusije, a onda će i tebi postat jasno tko je tigar...

Iako se državni zvaničnici neretko hvale time da je Srbija prošle godine imala rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) koji je bio među najvišim u Evropi, uz obavezan epitet da je „ekonomski tigar“, podatak koliko naša zemlja loše stoji kada je reč o BDP-u po glavi stanovnika retko pominju.

Statistička agencija Evropske unije (EU), Eurostat, objavila je nedavno podatke realnog BDP-a po glavi stanovnika za gotovo sve evropske zemlje, a oni pokazuju da je Srbija jedna od najsiromašnijih zemalja u Evropi
Ignore The Haters GIF by Lil Jon

Lako je Poljacima kad imaju EU.

Šta mi imamo osim mafije?
Како шта ми имамо?
Па имамо најбољег, најпаметнијег, најспособнијег, највољенијег, најумнијег, најобразованијег вођу који никада не спава него само ради, вођу кога су силе универзума послале да донесе правду, напредак и благостање.
Е мој Сизифе, где ће ти душа.

Back