Srbija će ući u EU godine:

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Srbija će ući u EU godine:

• 2012. kao 29.članica, dakle, poslije Hrvatske

glasova: 16 25,4%
  • 2015 u paketu sa Makedonijom i Albanijom

glasova: 9 14,3%
  • 2018 kao 31. članica u paketu sa Crnom Gorom

glasova: 4 6,3%
  • 2020. kao 32. članica u paketu sa BiH i Moldavijom

glasova: 2 3,2%
  • poslije 2020 kao 34. članica u paketu sa Turskom

glasova: 2 3,2%
  • poslije 2030 kao posljednja 35. zemlja Evrope

glasova: 30 47,6%

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
tesko biti lider medju ukrajinom i moldavijom :roll: samo sto je krajnje ponizavajuce i porazavajuce da idemo u isti kos sa losijima a ne sa uspesnijima :roll:
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

slažem se, al nekim forumašima to nije tako...njima je to uspeh:)

obilazeci sto srpske sto hrvatske forume,shvatila sam da je preko polovine forumasa na tim podforumima krajnje zadrto i da su mahom virtuelne patriote.

ko na primer kad neko kaze da ce da ide da gine za kosovo,on to misli da se umrezi sa saveznicima i neprijateljima i igra counter strike ili tako nesto,pa ko pobedi dobija kosovo.
svi jaki na recima a mahom nesposobni.

kacila sam ovde jednu lepu pesmu spanske ska grupe koja govori o takvim ljudima globalno,al posto jezik skoro niko ovde ne razume,nisam ni oceivala ni sa sve prevodom da se neko prepozna :)

i dolazak ovde je vise stvar navike nego ozbiljne diskusije...katkad se procita nesto pametno,nekad upoznas nekog zanimljivog i to je to...

politika ko podforum je krs i krajnje nereprezentativno mesto za bilo sta....ne znam sto ga neki jos uzimaju za ozbiljno :confused:

ako si ti nesposobna i kukavica to ne znaci da su i ostali isti. ako bi ti izdala kosovo, vojvodinu, rasku oblast, jug srbije, rodjenu kevu, oca, sestru, brata - to ne znaci da bi i mi ostali to uradili.

mislim to je kao ono kad lopov smatra da su svi oko njega isto lopovi da se opravda u svojim ocima.

nemoj suditi o ljudima oko sebe, na osnovu sebe.

JerryRopero:
ako si ti nesposobna i kukavica to ne znaci da su i ostali isti. ako bi ti izdala kosovo, vojvodinu, rasku oblast, jug srbije, rodjenu kevu, oca, sestru, brata - to ne znaci da bi i mi ostali to uradili.

mislim to je kao ono kad lopov smatra da su svi oko njega isto lopovi da se opravda u svojim ocima.

nemoj suditi o ljudima oko sebe, na osnovu sebe.
ne sudim na osnovu sebe nego na osnovu tebe :D
ljudi jaki na racima su obicno teske kukavice i obratno....heroji se time nece hvaliti ;)
vi brbljivci samo torocete ko zene.a da treba da se uradi nesto...bila bi frka panika :)
nazalost ti koji su cutali i isli da brane su mahom pomrli zarad obicne gluposti.
ljudiski zivot iznad svega.
a ti da si neka junacina ko sto pricas,vec bi bio dole.

Banshee:
obilazeci sto srpske sto hrvatske forume,shvatila sam da je preko polovine forumasa na tim podforumima krajnje zadrto i da su mahom virtuelne patriote.

ko na primer kad neko kaze da ce da ide da gine za kosovo,on to misli da se umrezi sa saveznicima i neprijateljima i igra counter strike ili tako nesto,pa ko pobedi dobija kosovo.
svi jaki na recima a mahom nesposobni.

kacila sam ovde jednu lepu pesmu spanske ska grupe koja govori o takvim ljudima globalno,al posto jezik skoro niko ovde ne razume,nisam ni oceivala ni sa sve prevodom da se neko prepozna :)
A ja sam oduvek voleo da razmenjujem misljenje na forumu.Mozda ovede neke "patriote" ne smeju na Kosovo itd...ali neki kao ti "Bunsee" ne smeju ni da polemisu naforumu sa pametnijima od sebe...
Zato si me i stavila na "ignore"...napisite joj to kolege molim vas...
Vece licemerje od nekih ljudi odavno nisam video... :lol:

interesantno da u obracanju banshee napises pod navodnike "Bunsee"....
slazem se sa vecinskim delom posta #301 od serbianjunajteda,
sto se tice njihove zadrtosti, ona je katastrofalna. isfrustrirani su i iskompleksirani.
u isto vreme:
pricaju o sebi kao raspetima na krst od strane velesrpske agresije, oni mala zemlja malo ljudi,
onda pricaju o sebi kao o velikim 'rvat'nama koje su se oslobodile velikosrpske agresije, i postavljaju srbiju kao inferiornu sebi.
komsije, ili je jedno ili je drugo istina. nemozete se ebat a da vam ne udje. ili je srbija kasaba, poluturski narod, srbi kukavice koje su se odmarale na krfu i tamo cekale kraj rata, dok ste vi germanski narod uzviseniji po svim kriterijumima, pa ste ih lepo pocistili u par navrata da ne prljaju lijepu vasu,
ili su srbi izvrsili velikosrpsku agresiju na vas, sto je ne moguce ako su tako nistavni ko sto ih prikazujete. onda je srbija i veca i jaca i lepsa i sve naj, ukoliko cete biti zrtve srba.
birajte

da dodam,
od njihovog uzvisenog drustva koje tezi demokratskoj EU,
sam izbacen sa njihovog foruma 2 puta, zbog "prosipanja velikosrpskih srania" iako sam izricito demantovao takve tvrdnje,
oni masovno pricaju kako su se srbi odmarali na krfu i cekali kraj rata, pobegli od svaba, omalovazavaju i pljuju sve sto je nama iole sveto, toliko mrznje koncentrisane nisam video. konstantno smanjuju broj zrtava jasenovca, kao da je sad to manje zlo ako je manje ljudi. argument nijedan nemaju, i izbace me kada sam im rekao da skoro iljadu godina nisu bili u stanju na naprave drzavu, dok ih mi nismo oslobodili svaba i madjara

SIGNATURE 350:
da dodam,
od njihovog uzvisenog drustva koje tezi demokratskoj EU,
sam izbacen sa njihovog foruma 2 puta, zbog "prosipanja velikosrpskih srania" iako sam izricito demantovao takve tvrdnje,
oni masovno pricaju kako su se srbi odmarali na krfu i cekali kraj rata, pobegli od svaba, omalovazavaju i pljuju sve sto je nama iole sveto, toliko mrznje koncentrisane nisam video. konstantno smanjuju broj zrtava jasenovca, kao da je sad to manje zlo ako je manje ljudi. argument nijedan nemaju, i izbace me kada sam im rekao da skoro iljadu godina nisu bili u stanju na naprave drzavu, dok ih mi nismo oslobodili svaba i madjara
Mislim da imamo gadan problem...
U Srbiji jos II Svetski Rat jos nije zavrsio, a o ovom poslednjem i da ne govorimo.
Mozda bi bilo vreme da se vec jednom okonca taj ...II WW pa da pogledamo 15 godina u nazad.
To bi bilo za pocetak. Ovako, dok se WW 2 ne zavrsi, tesko ce na red doci i ovaj od pre desetak godina.

vanesssa56:
Mislim da imamo gadan problem...
U Srbiji jos II Svetski Rat jos nije zavrsio, a o ovom poslednjem i da ne govorimo.
Mozda bi bilo vreme da se vec jednom okonca taj ...II WW pa da pogledamo 15 godina u nazad.
To bi bilo za pocetak. Ovako, dok se WW 2 ne zavrsi, tesko ce na red doci i ovaj od pre desetak godina.

kako to mislis da ga "vec jednom" okoncamo? da jednostavno zaboravimo na to - nikako.

sta predlazes?

Дафмен:
Мишљења сам да ЕУ жели да прими заједно све нас у пакету и Србију и Хрватску! Тако да токио не залуђуј се!

ništa se ja ne naslađujem već pišem objektivno i argumentovano

al što se danas tiće
ja sam trenutno u drugom filmu
euforićnom!!!
naime položio sam na faksu jedan od najtežih ispita i diploma mi je sve bliže i bliže
pozdrav svim studentima:)
pogotovo apsolventima ko ja
a pogotovo onim koji uz faks još i rade, pa je studiranje time još otežanije....
VELIKA PUSA IZ Krogejše;)

Да токио честитам на испиту али ја сам данас полагао први испит на факсу и то један од најтежих у семестру и нервозан сам учио ко мајка и нисам сигуран да ли сам прошао! И ја такође радим упркос факсу! и упркос свему тога ја тебе разумем шта ми кажеш али ти очигледно не разликујеш ЗАЛУЂУЈЕШ од НАСЛАЂУЈЕШ! Или је можда ћирилица крива?

Дафмен:
Да токио честитам на испиту али ја сам данас полагао први испит на факсу и то један од најтежих у семестру и нервозан сам учио ко мајка и нисам сигуран да ли сам прошао! И ја такође радим упркос факсу! и упркос свему тога ја тебе разумем шта ми кажеш али ти очигледно не разликујеш ЗАЛУЂУЈЕШ од НАСЛАЂУЈЕШ! Или је можда ћирилица крива?

zaluđuješ, naslađuješ whatever....
bez brige čirilica mi dobro ide...
s obzirom da sam Hrvat
i predobro:)

Још једна ситница...Турци никада неће ући у Е.У.:немају на границама државу и народ који ће да их покрсти.Њихов једини проблем је што нису хришћани.:D:D:D

Salvantis:
rekoh pre mesec dana:

i zato ponovo :

Kad ce vise ova budalastina i primitivna provokaciju od "teme" da se zakljuca (posto je ocigledno nemoguce zakljucati ovog koyota)

e jadan li si kad samog sebe moraš citirati

a zašto bi tema trebala pod ključ?
ima izrazitu posjećenost i dosta toga je bilo ovdje iznešeno argumenata i zanimljivih stavova
al od tebe ni jedan
istini na volju
od tebe radikala ni ne očekujem mnogo....

Vidi iskreno me zabole sta ti ocekujes od mene, ako ti se ne svidja drustvo i ne moras da se po 1100000000 put vracas.

A sad ja kao treba da objasnjavam zasto je tema u pocetku krajnje zlonamerno i provokativno postavljena. Pa recimo zbog vece objektivnosti mogao si jos da dodas opcije:

"2860. godine sa Nigerijom, Pakistanom i Klingoncima"
i
"nikada, Srbija bas nikada nece uci u eU , hahahaha",
pa da ugodjaj bude potpun.

A to sto su verovatno vise od 50% postova na temi tvoji (na prvoj strani oko 80% sto je verovatno rekord foruma, a ne pada mi na pamet da proveravam ostale), i sto je ozivljavas po bog zna koji put, je dovoljan pokazatelj posecenosti.
Uostalom da te ja vise ne sprecavam da pricas sam sa sobom, a valjda ce se moderatori sutra i setiti da je zakljucaju.

Salvantis:
Vidi iskreno me zabole sta ti ocekujes od mene, ako ti se ne svidja drustvo i ne moras da se po 1100000000 put vracas.

A sad ja kao treba da objasnjavam zasto je tema u pocetku krajnje zlonamerno i provokativno postavljena. Pa recimo zbog vece objektivnosti mogao si jos da dodas opcije:

"2860. godine sa Nigerijom, Pakistanom i Klingoncima"
i
"nikada, Srbija bas nikada nece uci u eU , hahahaha",
pa da ugodjaj bude potpun.

A to sto su verovatno vise od 50% postova na temi tvoji (na prvoj strani oko 80% sto je verovatno rekord foruma, a ne pada mi na pamet da proveravam ostale), i sto je ozivljavas po bog zna koji put, je dovoljan pokazatelj posecenosti.
Uostalom da te ja vise ne sprecavam da pricas sam sa sobom, a valjda ce se moderatori sutra i setiti da je zakljucaju.

pretjeruješ...

Da se ne lažemo - ja sam zaokružio poslednju opciju.
Ne zato što sumnjam u svoju zemlju već zato što računam da će se neke stvari unutar članica EU iskristalisati i izmeniti, te ćemo doći na gotovo. Istovremeno vršimo ogromnu uštedu novčanih sredstava koji se troše na besomučne rasprave i sastanke unutar EU.
Znate ono čime su nam mazali oči prilikom deoba: što manja država - veća ušteda, e pa zato 2030... E sad, što ja te godine možda neću biti živ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back