СРБИ

ajd sad, dajte tih par redova smajlija pa da idem da jedem
:roll::roll::roll:::roll::roll::D:D:D:D:D:D:D:D:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:lol::lol:lol:lol::lol:

evo,služim narodu:D

pobunjenik mi je otvorio oči,sad mi je jasno zašto ima dana kad bljujem vatru...slava mu i hvala mu,ako posle ovoga ode sa foruma,
mada to bi me priznajem rastužilo i duboko ožalostilo..

Banshee:
zmajevi? :shock: :shock: :shock:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

bruka vilo shta smo chekali...
plagijat!
prepravljen da godi umu nekog... zanimljivog :D... klinca, po ovom shto je piso - 15, 16 godina...

a mi slepci chekali :roll:

iskopiro par pasioniranih ljubitelja biblije sa onim likom koji je na superzoni ostavio Pravu Istoriju Univerzuma i napravio bash komichan text.

a na bibliju se primile milijarde...
onaj text na Superzoni (kog interesuje nek googla) nema ni jednu rupu, ni kontradiktornost, koliko god neverovatno zvuchao (treba prochitati u svakom sluchaju...)

a ovo je smeshno, jadno i puno kontradiktornosti
tipichan pravoslavac koji veruje da postoje 3 boga: jahve, dagon i lucifer :roll: (prva nelogichnost koja mi je pala sad na panet...)

Kazanova:
Ovo zadebljano citiram: po meni je ovo logicno, jer na primer sto je pisao Vladimir Corovic, ti kao savremeni istoricar proveravas i kasnije potvrdjujes ili demantujes. Tako mislim da nije pogresila sto se tice te dvojice.

Da, tacno je da ja kao savremeni istoricar mogu da analiziram delo Vladimira Corovica i da na osnovu IZVORA, demantujem ili potvrdjujem to sto je on pisao. Ali ne smemo zaboraviti da njegovo delo spada u LITERATURU, a ne u IZVOR. Corovic nikako ne moze da bude izvor na primer za istoriju 12. veka kad nije ziveo u to vreme, vec iskljucivo LITERATURA. LITERATURA SE PISE NA OSNOVU IZVORA, A IZVORI SU DELA SAVREMENIKA NEKOG DOGADJAJA.

IZVORI DAKLE MOGU DA POTVRDE ILI DEMANTUJU LITERATURU, ALI NIKAKO OBRNUTO.

I ne mogu se na primer COROVIC i HERODOT svrstavati u izvor za grcko-persijske ratove, kad je HERODOT savremenik tih dogadjaj, dok je COROVIC koji je zive 23 veka nakon Herodota i tih ratova LITERATURA.

Ne moze Corovic da potvrdjuje Herodota, vec on moze samo da pise na osnovu Herodotovih zapisa i ostalih savremenih izvora.

Herodota jedino moze da potvrdi njegov savremenik ili neko ko je ziveo nekoliko godina nakon njega, na primer Tukidid.

P.S.

Maksimalno sam se trudila da budem jasna pa sam se mozda malo upetljala. Nadam se da cete shvatiti. Inace to je jedno od najosnovnijih metodoloskih pravila. Ko to ne zna nema sanse da polozi metodologiju.

Ma jasno mi je i nema potrebe da mi se obracate sa Vi, ja cu vama sa Ti, ako se ne ljutite, jer sam ovde tako i navikao.

Jeste, jedno je literatura, drugo izvori. Mislio sam da nije nista strasno, ako neko nekoga posle odredjenog vremena podrzava ili napada za netacnost. Ipak ovakve neverovatne teorije, mogu biti zanimljive samo deci.

Kazanova:
Ma jasno mi je i nema potrebe da mi se obracate sa Vi, ja cu vama sa Ti, ako se ne ljutite, jer sam ovde tako i navikao.

Jeste, jedno je literatura, drugo izvori. Mislio sam da nije nista strasno, ako neko nekoga posle odredjenog vremena podrzava ili napada za netacnost. Ipak ovakve neverovatne teorije, mogu biti zanimljive samo deci.

OK!

I da znas sa tim VI, obracam se svim ucesnicima ovog foruma, a ne samo tebi. Nemam bas obicaj da persiram forumasima i poznanicima, pa cak i kad su mnogo stariji od mene. To vivkanje mi je bas bezveze.

crow:
bruka vilo shta smo chekali...
plagijat!
prepravljen da godi umu nekog... zanimljivog :D... klinca, po ovom shto je piso - 15, 16 godina...

a mi slepci chekali :roll:

iskopiro par pasioniranih ljubitelja biblije sa onim likom koji je na superzoni ostavio Pravu Istoriju Univerzuma i napravio bash komichan text.

a na bibliju se primile milijarde...
onaj text na Superzoni (kog interesuje nek googla) nema ni jednu rupu, ni kontradiktornost, koliko god neverovatno zvuchao (treba prochitati u svakom sluchaju...)

a ovo je smeshno, jadno i puno kontradiktornosti
tipichan pravoslavac koji veruje da postoje 3 boga: jahve, dagon i lucifer :roll: (prva nelogichnost koja mi je pala sad na panet...)

ma mogla bih ja sve da progutam bez previse zezanja ali zmajevi su previse :D
naucna fantastika :D
ocekivala sam od pobunjenika nesto ozbiljnije :lol:

Eržebet Batori:
OK!

I da znas sa tim VI, obracam se svim ucesnicima ovog foruma, a ne samo tebi. Nemam bas obicaj da persiram forumasima i poznanicima, pa cak i kad su mnogo stariji od mene. To vivkanje mi je bas bezveze.

A ko te to slaga da sam ja mnogo stariji od tebe?

Banshee:
ma mogla bih ja sve da progutam bez previse zezanja ali zmajevi su previse :D
naucna fantastika :D
ocekivala sam od pobunjenika nesto ozbiljnije :lol:
od onog deteta???
:D e vilo vilo...
meni je bash prema ochekivanjima

nego vidim mita se javio medju prvima, a na ignore mi je.
kladim se da ga je podrzao a sochno popljuvao izroda ;)

zar ne?

on na ignore? :D
sto bre :lol: ja bih ga sad citirala al ce posle da se ljuti i da me proziva,a ja sve dajem za dobre medju forumaske odnose,tako da ili ces moradi da ga skidas sa ignore ili da molis nekoga da ga citira :lol:
pobunjenik je presao u naucnu fantastiku i sve mi se vise svidja....oduvek sam volela zmajeve :D izgleda da mi je to u genima :lol:

Kazanova:
A ko te to slaga da sam ja mnogo stariji od tebe?

Ma sta si se bre navrzo. Nigde nisam rekla da si ti stariji od mene, cak uopste nemam predstavu koje si godiste, a iskreno uopste me ne zanima. SVE STO SAM REKLA REKLA SAM GENERALNO i to sto sam pomenula starije osobe, rekla sam samo da ti objasnim kako mi je vivkanje OUT cak i matorcima od 70 god.

Ево су смајлији:
7.gif
7.gif
7.gif
7.gif
7.gif
7.gif
7.gif
7.gif
7.gif

pa ovaj... ako ides dovoljno daleko doci ces do Adama i Eve... tj. Srbi poticu od njih, kao i svi drugi narodi

ili od majmuna, ako je Darwin u pravu... pa sada... zmaj ili majmun...
zmajevi su mitska bica... to je jako sumnjivo

bilo bi lepo kada ljudi koji nisu u stanju da razumeju simboliku ne pokusavaju da se igraju simbolima

Mogu reci da u ovome sto je Pobunjenik napisao ima dosta istine sto se tice mnogih stvari ne ulazeci dublje u analizu iznetog...
Medjutim ima i mnogo nelogicnosti i zamena teza kao i mesanja mnogih pojmova...

Prava istorija nije tako jednostavna ... Zanima me na koji nacin si dospeo do Sionskog Priorata to me je nasmejalo ko si ti da imas pristup takvim dokumentima i velika je greska zato sto se vodis "velikom teorijom zavere" ne postoji zavera postoji ISTINA...

Наслов теме је изузетно озбиљан и за поштовање у односу на дискусију која је неадекватна и неозбиљна.
Ово је више SF.

Back