Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.352
И кладионице. Греота умрети.Kako bre pa napreduje nauka lekovi vakcine apoteke na svakih 100m
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И кладионице. Греота умрети.Kako bre pa napreduje nauka lekovi vakcine apoteke na svakih 100m
Znaci procerdao si 20 godina zivota. To je gore nego da si nedelju dana citao samo indexBukvalno 20 godina pisete na Krsti iste udbaske gluposti i pretnje.
20 jbnih godina, i dalje nista niste naucili.
ti ljudi zive duze (makar prirodno) jer eto ne jedu mnogoИ кладионице. Греота умрети.
Ubi nas ekonomski tigar, ne mozemo da izdrzimo tu snagu.Očekivano trajanje života u Srbiji se još skratilo. Najnoviji Zdravstveno-statistički godišnjak koji je Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" objavio za prošlu, 2024. godinu, pokazuje da se sa 76,3 u 2023. očekivano ukupno trajanje života prošle godine smanjilo na 76 godina.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/z...ci-gde-se-najduze-a-gde-najkrace-zivi/7xk4vcp
I sa ovime se slažem. Jer oni koji se vode pomodnim trendovima jedu agave, godži bobice i ostalo, ne shvatajući da je ishrana donekle određena i genetskim predispozicijama. Narod usred Srbije bi trebao da jede oni što uspeva na tom području a ne negde usred Afrike... himalajska soNezdrava hrana se prodaje kao Bio i organska hrana. Najopasnija je veganska hrana koja se nudi naivnim ljudima. A skupa je ko djavo.
Himalajska so, na deklaraciji pise zemlja porekla Poljska. Rok trajanja 2 godine.I sa ovime se slažem. Jer oni koji se vode pomodnim trendovima jedu agave, godži bobice i ostalo, ne shvatajući da je ishrana donekle određena i genetskim predispozicijama. Narod usred Srbije bi trebao da jede oni što uspeva na tom području a ne negde usred Afrike... himalajska soma smešno mi kad pročitam.
Onaj fazon :negde usred Nepala, trgovina, razgovaraju dva tipa i jedan kaže, znaš li gde ima ta tuzlanska so, poslala me žena da joj kupimHimalajska so, na deklaraciji pise zemlja porekla Poljska. Rok trajanja 2 godine.
Znas, 2 miliona godina pod zemljom i ono, iskopali je taman pred istek roka. Smejurija.
polako , to je zbog aditiva a ne zbog kolicine .... plus supelmenti ... ihPogledajte prilog 1820753
Pre pola veka,ko nadje debelog osvaja bambija,danas mrsav covek ima stomak
Ja svaki dan na pauzi prolazim pored jedne srednje škole. U vremenu njihovog velikog odmora. Da ne pretjeram sigurno jedno 10-ak posto njih je gojazno. I jedan dobar dio naroda generalno. U BG sigurno nisu svi mršavi.Ne znam gde živite ali oko mene u beogradu su svi mršavi tu i tamo neko ima kilogram viška. Prosto je nestvarno sa ovakvim cenama hrane da neko bude gojazan osim ako ima loš metabolizam usled zdravstvenih problema.
Evo ja ne pušim. U životu nisam zapalio cigaru. Po gradu idem pješke. Šetam koliko mogu. Ali mi na kraj pameti nije da na posao 5 km u jednom pravcu idem pješke ili biciklom. Pogotovo po snijegu, kiši i hladnom vremenu. Države regije nisu našle jeftinu i dobru alternativu drvima i uglju. Ne može kriviti ljude što lože. Za alkohol je djelimično tačno. Ovo za kafu ne bi komentarisao. U krajnjoj liniji šta je danas zdravo? Voće i povrće se prska.PRVO SVI PRESTANITE DA PUŠITE!
Niko živ nije to pomenuo, a najglavniji je problem ikada. Ali ste verovatno svi pušači u pušačkoj naciji. I onda vam je to normalno i to opravdavate. Boleština. Još plus mene trujete. Pa se onda vozite kolima jer ste lenji i gojazni, umesto biciklom ili da šetate. Plus kolima sve živo trujete. Pa kad dođete kući pa naložite. Opet mene trujete. CO (ugljen monoksid na maksimum). Kao da ste sami sebi neprijatelji i ljudima oko vas. Šta me briga šta jedete, ali znam da volite meso, a čovek 75% biljojed. Pa alkohol. Jer je nacija pijanaca. Pa kafa koja isto ubija. Pa grickalice pa pekare. Sve je to smrt. Mislim da nije vek 76 nego 67 i manji. Čim počne penzija, u grob, zbog navika. Mada možda i ne treba duže živeti jer je sama starost bolest. Ali nemojte mene da trujete sa ugljen monoksidom dok pušite, vozite kola ili ložite.
Uvek imaš struju za grejanje ako nemaš gas, umesto drva i uglja. Na posao možeš autobusom a ne kolima za to malo.Ja svaki dan na pauzi prolazim pored jedne srednje škole. U vremenu njihovog velikog odmora. Da ne pretjeram sigurno jedno 10-ak posto njih je gojazno. I jedan dobar dio naroda generalno. U BG sigurno nisu svi mršavi.
Evo ja ne pušim. U životu nisam zapalio cigaru. Po gradu idem pješke. Šetam koliko mogu. Ali mi na kraj pameti nije da na posao 5 km u jednom pravcu idem pješke ili biciklom. Pogotovo po snijegu, kiši i hladnom vremenu. Države regije nisu našle jeftinu i dobru alternativu drvima i uglju. Ne može kriviti ljude što lože. Za alkohol je djelimično tačno. Ovo za kafu ne bi komentarisao. U krajnjoj liniji šta je danas zdravo? Voće i povrće se prska.
Uvođenje gasa je jako skupo. Ako bi se svi grijali na struju ne bi je bilo dovoljno. Ovo je 21 vijek. I nerealno je očekivati da se ljudi odreknu modernih tehnologija.Uvek imaš struju za grejanje ako nemaš gas, umesto drva i uglja. Na posao možeš autobusom a ne kolima za to malo.
Znači ja kupim kamion ali nemam dovoljno para i za kočnice i ko vas sve šiša, zaustaviću se u vas. Užas. Tako i sa ugljen monoksidom. Zato što nemaš dovoljno para, dozvoljeno ti je da me truješ. Kad bi tako svi razmišljali u svetu, svi bi pocrkali.Uvođenje gasa je jako skupo. Ako bi se svi grijali na struju ne bi je bilo dovoljno. Ovo je 21 vijek. I nerealno je očekivati da se ljudi odreknu modernih tehnologija.