mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.291
Opet kažem ne znam kako je to izvodljivo čips je 200+ dinara kesica a koka kola 150+ dinara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, hleb je zdrav.Teletina zdrava?
Eeej živote, a u socijalizmu jedna od jačih fora bila ona:Kako bre pa napreduje nauka lekovi vakcine apoteke na svakih 100m
kod nas se jos uvek kaze "propo od glad......samo debel covek je bogat covek".Ne pamtim kada sam poslednji put video debelog bogataša na ulici.
Meni je najgore kad u gostima ne smeš da uzmeš leba uz startnu supu.Ma jok, hleb je zdrav.
Ne, nego su u prosek Srbije ulazili i Šiftari, a oni imaju 50 kila.Prosečna težina Srbina pre 20 godina je bila 84kg, sad je 89kg.
Gojimo se, jedemo nezdravu hranu, jedemo više nego što treba, manje fizičke aktivnosti, i naravno da se životni vek skraćuje.
Ljudi, jedite pljeskavice na ulici. To je zdravo.Prosečna težina Srbina pre 20 godina je bila 84kg, sad je 89kg.
Gojimo se, jedemo nezdravu hranu, jedemo više nego što treba, manje fizičke aktivnosti, i naravno da se životni vek skraćuje.
Nezdrava hrana se prodaje kao Bio i organska hrana. Najopasnija je veganska hrana koja se nudi naivnim ljudima. A skupa je ko djavo.Nezdrava hrana je najkaloričnija i često najjeftinija.
Na stolu je sve prirodnog porekla i zdravo
Da se nema para ne bi se na svadbama pevacici gurale novcanice od 100 evra u stiklu i sise i tako nekoliko puta za vece.Nezdravo se jede zbog nedostatka novca i krkanluka ,ljudi koji imaju pare i pamet ne jedu nezdravo.
Da, ima se para samo i iskljucivo jer je Srbija okrenuta ka zapadu.Da se nema para ne bi se na svadbama pevacici gurale novcanice od 100 evra u stiklu i sise i tako nekoliko puta za vece.
Pare nema onaj ko tako hoce. Ko hoce da radi ima i pare.