Srbi vs.Albanci:Debata(4.Avgust 2009.)

jel' moze bar jedna tema bez Mladica :evil:
Човек говори о срељању заробљених војника ЈНА који су везани жицом и стрељани од стране ТО Словеније, ради се о момцима који су имали 18 и 19 година, по англосаксонском праву по коме се суди у Хагу, ради се о малолетним лицима. Снимке ратног злочина су емитовани на аустријској ТВ.
То је први ратни злочин у Југославији 1991. год.

Poslednja izmena:
Човек говори о срељању заробљених војника ЈНА који су везани жицом и стрељани од стране ТО Словеније, ради се о момцима који су имали 18 и 19 година, по аглосаксонском праву по коме се суди у Хагу ради се о малолетним лицима. Снимке ратног злочина су емитовани на аустријској ТВ.
То је први ратни злочин у Југославији 1991. год.

naravno, i namjerno sam to napisao znajuci da ima dusebriznika koji vide 2 cm ispred nosa. nije se sjetila da su srbi za svoja streljanja odgovarali i odgovaraju dok su u to slo, cro , ar bih i siptariji streljaci proglaseni herojima. uzas je kako neki imaju potrebu svrsiti na mladicu

naravno, i namjerno sam to napisao znajuci da ima dusebriznika koji vide 2 cm ispred nosa. nije se sjetila da su srbi za svoja streljanja odgovarali i odgovaraju dok su u to slo, cro , ar bih i siptariji streljaci proglaseni herojima. uzas je kako neki imaju potrebu svrsiti na mladicu

ako si vec namJerno to napisao, kako se nisi namJerno setio i drugih zlikovaca

ps,sve je to ISTA BAGRA i olosh, kao i oni koji to smatraju velikim *herojskim delom!

a shta je to USTAXA, neko alkoholno pice :dontunderstand:neshto kao METAXA

nije @alergichna... na budale normalno, neqe valjda na mene... to je vishe kao nervni bojni otrov... duzhim konzumiranjem ispravlja vijuge i kao posledica mozak postaje ispoliran kao bilijarska lopta... Konzumenti tog piqa imaju samo jednu vijugu ispravljenu, koji "mozak" deli na dve hemisfere, kao andol....

ako si vec namJerno to napisao, kako se nisi namJerno setio i drugih zlikovaca

ps,sve je to ISTA BAGRA i olosh, kao i oni koji to smatraju velikim *herojskim delom!

Када су у питању тако тешка дела : стрељање заробљеника, непоштовање беле заставе, узимање таоца, оружана побуна....
Није довољна само вербална осуда јер је то антицивилизацијски чин и варварство.
Непоштовање Женевске конвенције је одраз варварства.

Извршиоци тако тешких дела ратног злочина морају да одговарају пред Међународним судом исто као и лица која су дела ратног злочина извршила касније.

primJetila sam da si hteo reci "Slovenachkim" a isto tako sam primJetila da, kada je tema o pobijenim golorukim......treba da se "pokrijemo ushima

e? a jasenovac, a stara gradiska, a gradina, a sisak, a dretelj, a tarcin, a kazani, a kupres, a sjekovac, a gornji i donji malovan, a kravice, a bljesak, a oluja, a mrkonjic
a itd,itd?
pokrij se ti po usima i ajd sa kandickom i biserko na kafu

ps. vidim patis na pismenost al' ja zavrsi davno drzavni f. dok si ti ipak sa privatluka: malo ti je srce zaigralo "glede" pravilnosti slovenski-slovenacki pa ti mogu reci da su oba izraza ispravna. znam, provuklo ti se kroz glavu slovenski-slavenski, znas da ima neka zackoljica...nisi ti kriva, neg' sistem obrazovanja

Poslednja izmena:
nije @alergichna... na budale normalno, neqe valjda na mene... to je vishe kao nervni bojni otrov... duzhim konzumiranjem ispravlja vijuge i kao posledica mozak postaje ispoliran kao bilijarska lopta... Konzumenti tog piqa imaju samo jednu vijugu ispravljenu, koji "mozak" deli na dve hemisfere, kao andol....

veoma slikovito, plastichno, poetichno, autentichno, chno,chno..............:lol::lol:

Pochetak pregovora....
00-AK47CQB-0017.jpg

:whistling:

kako bi bilo za promenu da se ova tema "ogranici" na kosovo, u stvari na nezaivisnost istog.
ostavite zlocine za neku drugu temu.

Da,prestanite da skrecete sa teme,bavite se srpskim predstavnikom.

Sto pre ga odaberete ima ce vise vremena da smisli svoj napad na albansku stranu i svoju odbranu od albanske strane.

Vidim da adeM_ks već ima spremnu artiljeriju,i strategiju napada i odbrane!

Ja vam savetujem da što pre odaberete vašeg reprezentativca...

Po meni je Olimpijakos prava ličnost za to...

kako bi bilo za promenu da se ova tema "ogranici" na kosovo, u stvari na nezaivisnost istog.
ostavite zlocine za neku drugu temu.

... mislim, da bash i nije moguqe... Kosmet nije "nezavisan" kako ti kazhesh... pa stoga i tema o "nezavisnosti" Kosmeta..

...izvrdavanje, apriori, ili kako ti kazhesh "ostavljanje zlocina za neku drugu temu" je dovoljan dokaz da Sh/Al sa Kosmeta nisu spremni da o svojim zlochinima razgovaraju na nachin na koji to trazhe od drugih, kada su zlochini protiv Sh/Al u pitanju...
...domaqi zadatak: shta nam to govori... :dash:

Ja razumem da bi ti @adem_ks-u voleo da sukobish mishljenje sa nekim ko nije zhiveo naKosmetu, ko ne zna Sh/Al jezik, kulturu, tradiciju... i ostalo...
...u stvari ti bi najvishe voleo da sa druge strane debatnog stola bude neka ovchica... koja qe klimati glavom i odgovarati sa po.... ili jo....
...mislim da se to ovog puta neqe desiti... biqe to prava debata...

... mislim, da bash i nije moguqe... Kosmet nije "nezavisan" kako ti kazhesh... pa stoga i tema o "nezavisnosti" Kosmeta..

...izvrdavanje, apriori, ili kako ti kazhesh "ostavljanje zlocina za neku drugu temu" je dovoljan dokaz da Sh/Al sa Kosmeta nisu spremni da o svojim zlochinima razgovaraju na nachin na koji to trazhe od drugih, kada su zlochini protiv Sh/Al u pitanju...
...domaqi zadatak: shta nam to govori... :dash:

Ja razumem da bi ti @adem_ks-u voleo da sukobish mishljenje sa nekim ko nije zhiveo naKosmetu, ko ne zna Sh/Al jezik, kulturu, tradiciju... i ostalo...
...u stvari ti bi najvishe voleo da sa druge strane debatnog stola bude neka ovchica... koja qe klimati glavom i odgovarati sa po.... ili jo....
...mislim da se to ovog puta neqe desiti... biqe to prava debata...

Drlažiću,nas apsolutno ne zanima šta Adem želi,srpski pregovarački tim će odlučiti ko je naš predstavnik,a ne Adem.

Naš predstavnik može da nauči osnovne reči albanskog do debate,i da koristi Google rečnik,nauči o Albaniji i Kosovu kroz Wikipediu i par knjiga,nije skupo,ode se do biblioteke,potroši malo para i nauči se.

Kako ja vidim,ti sam sebe predlažeš za predstavnika Srbije.

PA DOBRO KO HOĆE DA BUDE VAŠ PREDSTAVNIK:

DRLAŽIĆ

KO JOŠ?

Sa kim?sa shiptarima?
Sa cime oni da raspravljaju kada nemaju 2 grama mozga u glavi.........evo ovom ademu koji jos i vazi za obrazovanije medju njima na forumu,postavis par pitanja a on se sav usplahiri i uskoprca da ne zna gde se nalazi.........pa posle prepisuje neke "umotvorine" ko zna odakle ne bi li nalickao svoju "pamet" :hahaha:

Samo znaju da provociraju,i to veoma priglupo i to je to.........

Back