- Poruka
- 8.889
ma ja sam stalno na krsti, znaci nema problema oko mog prisustva. ovih zadnjih dana sam manje postovao, ali razlog su bile teme a ne moje odsustvo.
inace igrao malo shaha na shah-manijaku
Sxta to mene zabole sxto si ti igrao sxah?
?
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja sam stalno na krsti, znaci nema problema oko mog prisustva. ovih zadnjih dana sam manje postovao, ali razlog su bile teme a ne moje odsustvo.
inace igrao malo shaha na shah-manijaku
Iha, a ne n'o si je treb'o zakazat 17. Februara 2108, na proslovi 100. rođendana Republike Kosovo![]()
Trudicu se da se ne nasedamn provokacije i da se ne u kom slucaju ne spustam na primitivni nivo koji krasi sagovornika..........a ti se ne brini,negde van foruma gde ideje mozes da opises mlataranjem ruku i cupanjem kose dobijas shansu 100%.........![]()

Ne,nego qemo ti metnemo ovu temu u potpis,pa da to turiš svakome pod nos i pokažeš kako si razvalio srbe/albance 4.Avgusta 2009.Što,se mene tiče,možeš i 1.Septembra da se prijaviš za drugu debatu 3.Septembra!!!Samo što za 3.Septembar neznamo tačno kad će,jer voditelj ide na onaj hororčić Orphan taj dan.Zatim treća je 2.Oktobra,Četvrta 4.Novembra,zatim peta 2.Decembra,Šestu qemo ubodemo 1.Januara 2010.kad nam ukidaju vize i to qe se smatra za neku extremnu debatu.Onda idemo dve debate u februaru,1.i 17.Februara,ova druga je zbog drugog rođendana Kosova i to će biti neka fora kao specijal samo o Kosovu.

i meni se kao tema ucinila interesantnom, i dobio je zasluzeno bonu za temu. a kao ucesnika moze bilo ko, ako"pobedi" brzo, bez rasprave, znaci da sam postovao potpis, a ako pobedi nakon rasprave, onda svaka cast, ja cu mu prvi cestitati.
inace po jedan komsija iz bivse juge bi bio dobrodosao, cisto kao neki sud, recimo ovaj haski, koji daje presudu, ali ona nije obavezujuca![]()

"Trudicu se da se ne nasedam"
ps.Ipak bi bilo bolje da sa nashe strane bude neko drugi, ozmedju ostalog i da je sa Kosova, evo, mozda dr Lazic
i meni se kao tema ucinila interesantnom, i dobio je zasluzeno bonu za temu. a kao ucesnika moze bilo ko, ako"pobedi" brzo, bez rasprave, znaci da sam postovao potpis, a ako pobedi nakon rasprave, onda svaka cast, ja cu mu prvi cestitati.
inace po jedan komsija iz bivse juge bi bio dobrodosao, cisto kao neki sud, recimo ovaj haski, koji daje presudu, ali ona nije obavezujuca![]()
) odlučiti ko je bio bolji!ps.Ipak bi bilo bolje da sa nashe strane bude neko drugi, ozmedju ostalog i da je sa Kosova, evo, mozda dr Lazic

Ne,ne,razmišljao sam o izboru pobednika,ali to ne dolazi u obzir.
Prvo jer postoji mito.
Drugo zbog klonova.
Ne možemo ništa s izborima,valjda će Krstaši() odlučiti ko je bio bolji!
![]()
Sxta to mene zabole sxto si ti igrao sxah?
?
?

KYO za arbitra![]()
Ja sam se stvarno razocharao u Adema,ne volim izdajnike cak ni sa protivnicke strane,a on je to zasigurno.......gleda da izvuce svaku mogucu korist,pa cak i kad brani interese svoga naroda.....![]()
Aj se smirimo malo i prestanemo sa spamovanjem,dovoljno si mi izuništio izbornu temu,ovu vala nećeš,večeras ti reportujem svaki post koji si napisao!

KYO za arbitra![]()
Ma prijavi, vala svaki.
Ionako bi je moderator zatvorio, čuš ja je uništio![]()
)za temu.jok bre, on je previse savitljiv. moze iwo, klik, slavonija,hrvat ...

pa kyo je ustasxa...
neshto kao METAXAa shta je to USTAXA, neko alkoholno piceneshto kao METAXA
a jel mozhe slowenatz...? tito was black. Neka on bude sudija![]()
Evo ja bih radi dobrih medjuljudskih odnosa izmedju dva naroda svecano da cestitam Ademu na osvojenom zlatu na svetskom prvenstvu u vaterpolu.....
Iako se za sada nije nasao nijedan igrac iz njegovog naroda u sastavu Srbije zasluzio je cestitke kao i ostali
Cestitam Ademe![]()
Nema sudija,Anito(ako si muško,kako...)!Već rekoh,u par postova!
Rekoh,korisnici će sami uvideti pobedu jednog od učesnika!![]()