Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već sam upozorio,izgubili ste ako ne napravite korisničku grupu i tamo izaberete predstavnika...To znači da Adem odnosi pobedu!
Dakle,ako ste odustali od debate,da upišem 1-0 za albansku reprezentaciju i da Ademu u potpis metnemo link do debate,gde ćemo mu čestitati na pobedi i metnuti i jedan banner pored linka za debatu,gde će u backgroundu biti neka slika debate(uploadovaću logo u sledećem postu)i pisaće:"Winner of First Krstarica Debate-August 4 2009"

ne vidim nikakvo oruzje
ipak je ovo balkanska debata
Vodićemo je na krajnje civilizovan način.
Ok,Olimpijakose i srpska strano,meni je stvarno žao,ali debata se sve više bliži,a vi niste počeli ni g od grupe za pregovarački tim i potpuno neozbiljno se odnosite prema vašim dužnostima za debatu.
Ok,izaberite brzo ko je predstavnik-Olimpijakos?
Onda,neka on napravi korisničku grupu,isto i ti Ademe!
Smislite grb i zastavu i sve o vašim grupnim planovima!
sto se "moje" grupe tice, svako ko zeli pristupiti je dobrodosao, a nakon okoncanja debate, "ako" pobedimo, dobijamo, kao sto rekoh, karte za bazen\
http://static.panoramio.com/photos/original/6799499.jpg
ps. lep bazen

Vodićemo je na krajnje civilizovan način.
Ok,Olimpijakose i srpska strano,meni je stvarno žao,ali debata se sve više bliži,a vi niste počeli ni g od grupe za pregovarački tim i potpuno neozbiljno se odnosite prema vašim dužnostima za debatu.
Ok,izaberite brzo ko je predstavnik-Olimpijakos?
Onda,neka on napravi korisničku grupu,isto i ti Ademe!
Smislite grb i zastavu i sve o vašim grupnim planovima!

Ma Azem je puko jos posle prvih par postova..........
Iznervirao se i otisao.......a to sto je pokusao da unovci svoj patriotizam,to je vec neka druga prica![]()

kakva je ovo zajebancija?
jel moze prvo kratka biografija ova dva kandidata?

Ne znam:
ADEM KRASNIĆI
PROTIV
OLIMPIJAKOSA
Olimpijakose,odaj ime!

A jel debata pocinje kad je receno?
Ko ce biti konferansije?![]()
Ne znam:
ADEM KRASNIĆI
PROTIV
OLIMPIJAKOSA
Olimpijakose,odaj ime!
pa jeste, prvo ime, prezime, fontele
pa da pocne debata a mi da podrzimo ovog naseg pa kakav da je.![]()

може Олимопијакос је честит Србин
Адем је ЛИЦЕМЕР

Srećan sam što ste zadovoljni rezultatima.
Jednostavno sam zaključio da je Olimpijakos bio najaktivniji na temi,a odavno se videlo da nema vajde od vaših pregovaračkih izbora.
Dakle,g.Olimpijakos,vidimo se sutra sa Ademom Krasnićijem,za govornicom do vaše!
Imaćete par pitanja za štampu pre debate,i recite kojim vozilima i letelicama dolazite na debatu!(Malo ćemo da ubacimo role playing-a u debatu).
...ludilo...
A jel debata pocinje kad je receno?
Ko ce biti konferansije?![]()

Ne znam:
ADEM KRASNIĆI
PROTIV
OLIMPIJAKOSA
Olimpijakose,odaj ime!
bash sam se nadala pravoj debati
ps.ovo ko' po nekom nepisanom pravilu, neravnopravni sagovornici, losha diplomatija........opet isti ishod![]()