Srbi vs.Albanci:Debata(4.Avgust 2009.)

Već sam upozorio,izgubili ste ako ne napravite korisničku grupu i tamo izaberete predstavnika...To znači da Adem odnosi pobedu!

Dakle,ako ste odustali od debate,da upišem 1-0 za albansku reprezentaciju i da Ademu u potpis metnemo link do debate,gde ćemo mu čestitati na pobedi i metnuti i jedan banner pored linka za debatu,gde će u backgroundu biti neka slika debate(uploadovaću logo u sledećem postu)i pisaće:"Winner of First Krstarica Debate-August 4 2009"

a jel moze i neka karta za bazen, kao znak paznje prema pobedniku

2624230070_583d9226d4.jpg

ne vidim nikakvo oruzje:dontunderstand::dontunderstand:
ipak je ovo balkanska debata

Vodićemo je na krajnje civilizovan način.

Ok,Olimpijakose i srpska strano,meni je stvarno žao,ali debata se sve više bliži,a vi niste počeli ni g od grupe za pregovarački tim i potpuno neozbiljno se odnosite prema vašim dužnostima za debatu.

Ok,izaberite brzo ko je predstavnik-Olimpijakos?

Onda,neka on napravi korisničku grupu,isto i ti Ademe!

Smislite grb i zastavu i sve o vašim grupnim planovima!

Ok,Olimpijakose i srpska strano,meni je stvarno žao,ali debata se sve više bliži,a vi niste počeli ni g od grupe za pregovarački tim i potpuno neozbiljno se odnosite prema vašim dužnostima za debatu.

sto se "moje" grupe tice, svako ko zeli pristupiti je dobrodosao, a nakon okoncanja debate, "ako" pobedimo, dobijamo, kao sto rekoh, karte za bazen\

http://static.panoramio.com/photos/original/6799499.jpg

ps. lep bazen

sto se "moje" grupe tice, svako ko zeli pristupiti je dobrodosao, a nakon okoncanja debate, "ako" pobedimo, dobijamo, kao sto rekoh, karte za bazen\

http://static.panoramio.com/photos/original/6799499.jpg

ps. lep bazen

Napravi grupu korisnika pod:"Društvene grupe",osnuj grupu i tamo se okupljate svi vi Albanci.

Oko karte za bazen ne razmišljamo.Žao nam je ali našu organizaciju je pogodila teška finansijska kriza,nezapamćena od Velike depresije.Nemamo ni za 'leba,a kamoli za bazen.

:mrgreen:

Ma Azem je puko jos posle prvih par postova..........:mrgreen:

Iznervirao se i otisao.......a to sto je pokusao da unovci svoj patriotizam,to je vec neka druga prica :evil:

Nakon ankete gde će da se održava legendarna debata:Adem Krasnići vs.Olimpijakos,kao mesto odabran je:"Filbertian University of Law",pravni univerzitet u Krstarici.Na drugom mestu bio je fakultet političkih nauka na Krstarici,a zatim još par prestižnih pravnih fakulteta.

Morate izabrati kojim vozilom će se voziti vaš kandidat,i kojim avionom će stići u naš univerzitet.

Takođe,par izjava za medije.Objavite ih.

Srećan sam što ste zadovoljni rezultatima.

Jednostavno sam zaključio da je Olimpijakos bio najaktivniji na temi,a odavno se videlo da nema vajde od vaših pregovaračkih izbora.

Dakle,g.Olimpijakos,vidimo se sutra sa Ademom Krasnićijem,za govornicom do vaše!

Imaćete par pitanja za štampu pre debate,i recite kojim vozilima i letelicama dolazite na debatu!(Malo ćemo da ubacimo role playing-a u debatu).

Ne znam:

ADEM KRASNIĆI

PROTIV

OLIMPIJAKOSA

Olimpijakose,odaj ime!

Ma jeeeeeeste sad :roll:

pa jeste, prvo ime, prezime, fontele :mrgreen:
pa da pocne debata a mi da podrzimo ovog naseg pa kakav da je.;)

Oces mozda i maticni broj :dontunderstand:

може Олимопијакос је честит Србин
Адем је ЛИЦЕМЕР

Hvala:hvala:

Srećan sam što ste zadovoljni rezultatima.

Jednostavno sam zaključio da je Olimpijakos bio najaktivniji na temi,a odavno se videlo da nema vajde od vaših pregovaračkih izbora.

Dakle,g.Olimpijakos,vidimo se sutra sa Ademom Krasnićijem,za govornicom do vaše!

Imaćete par pitanja za štampu pre debate,i recite kojim vozilima i letelicama dolazite na debatu!(Malo ćemo da ubacimo role playing-a u debatu).

:hahaha1:...ludilo...:hahaha:

A jel debata pocinje kad je receno?

Ko ce biti konferansije? :lol:

A ko ce da se pobrine za moju frizuru :dontunderstand:

Back