Srbi vs.Albanci:Debata(4.Avgust 2009.)

Дебате, разговори, дипломатија, меморандуми разумевања, превазилажење разлика, ширење љубави међу људима... Све су то методе којим се треба водити у разговорима са кољачима и терористима а под обавезно треба климати главом на све што њихови западни, просвећени ментори кажу. То је једина исправна српска политика. У супротном враћамо се прошлости и постајемо зли.

Дебате, разговори, дипломатија, меморандуми разумевања, превазилажење разлика, ширење љубави међу људима... Све су то методе којим се треба водити у разговорима са кољачима и терористима а под обавезно треба климати главом на све што њихови западни, просвећени ментори кажу. То је једина исправна српска политика. У супротном враћамо се прошлости и постајемо зли.

ovde su ti se potkrale neke greshke....kaze se sVpske,mentoVi, pVoshlost......nisi bash najbolje savladao gVadivo :hahaha::hahaha::hahaha:

Zato kažem da ti treba logoped.:)Još si psihički u osnovnoj školi.:lol:

shta josh treba da kazesh pa da "nahranish svoj siroti ego......mislim, kolika ti je dnevna "doza neophodna

ps.evo, pomocicu ti, kazi josh shta imash pa da *palim (kako bi rekao tvoj prijatelj olimpijakos) spava mi se, a i poruchio mi je: -MOJNE da te vidim kad se vratim......a meni frka, MOJNE da se zezamo, nije to bash naivna pretnja

shta josh treba da kazesh pa da "nahranish svoj siroti ego......mislim, kolika ti je dnevna "doza neophodna

ps.evo, pomocicu ti, kazi josh shta imash pa da *palim (kako bi rekao tvoj prijatelj olimpijakos) spava mi se, a i poruchio mi je: -MOJNE da te vidim kad se vratim......a meni frka, MOJNE da se zezamo, nije to bash naivna pretnja

Prcaš li šta ?

naslov teme je uvredljiv, poistovecuje sve siptare sa teroristima, potencira medjunacionalni sukob, a i nesuptilno je antiustvan u pogledu polozaja kosmeta u drzavi srbiji

mada, drugo se ne moze ni ocekivati od nekih nikova ovde, hiperprodukcija postova neintelegentnih, svadjalackih i provocirajucih, to im je disciplina na forumu

drugo se tu pitanje postavlja - ima li uopste nade, civilizacijske za siptare? a da to ne ukljicuje primitivni antisrbizam?

nesto nisam bas optimista, nista dobro odozdo ne stize, niti ima nagovestaja.

njihova nesposobnost da se na evropski uobicajeni nacin organizuju, da budu ekonomski sposobni da sami sebi organizuju i zarade, u kombinaciji sa srednjevekovnim plemenskim uredjenjem leke dukadjinija i narkodilerskim parama, sluti samo daljim losim dogadjajima na ovim prostorima

eu i usa je dosadilo sipanje para u rupu bez dna i pokusace da uvuku srbiju u prljavu igru izdrzavanja neradnika sa kosmeta, nase vlasti se nesto kao neckaju, ali ista je to banda

nemam nikakve dileme oko zlikovackog karaktera siptarskih terorista

i zamolio bih nesto medije u srbiji - ne zovote ih vise nazivima uobicajenim za organe i za normalne drzave predesdnik, vlada, policija i slicno. onda i oni sami pocinju da veruju u te svoje (narko) iluzije

...ovo je moj skromni i poslednji doprinos ovoj temi...
...teshko je provaliti bash svakog na 4orumu... kao i svakog provokatora...

rastkopocesta.jpg

pdf off...

Poslednja izmena:
Pa blago tebi,samo se ti integrisi gde hoces,moze i u venu onako po evropski.:lol:
I mogao bi malo i da svratis i u te svoje druge domovine da i tamo malo zivis,cisto da im se oduzis a nas malo oslobodis svog cenjenog evropskog prisustva.:lol:
Samo,nemoj se iznenaditi ako te tamo uposle kao konobara i ne daju ti ni da zucnes.:hahaha:

Ako te baš zanima,trenutno sam u D.C.-u,i tu ostajem do 7.Decembra;)

Onda stižem 9.12.

Da,ma 1.Januarija dobijamo vize pa ću se malo šetkam.

Back