Srbi vs.Albanci:Debata(4.Avgust 2009.)

bash sam se nadala pravoj debati :roll:

ps.ovo ko' po nekom nepisanom pravilu, neravnopravni sagovornici, losha diplomatija........opet isti ishod :confused::confused::confused::confused:

Dobro ondak,oces ja vs ti........mislim ako si bas toliko ljubomorna na Adema sto vas bas on predstavlja......moze i neko drugi,sta ste se navrzli na mene :roll:

p.s-sa ovim se slazem,zato mozes i ti da mu se pridruzis.......evo ja bih predlozio tebe kao Ademovo pojacanje.........samo bez kokodakanja :ok::mrgreen:

Poslednja izmena:
Otkud to da se predlaze debata ljudi sa zverima sa juga?A otkud da te zveri uopste znaju i da pricaju,mislim da znaju samo da ispustaju neke neartikulisane zvukove?A i same zveri ne vole da urlicu,suvise su posvecene parenju unutar copora,gde svako skace na svakoga.

Smo mogli malo više da se vređamo?

A ti si ultra-severnjak,dakle Wus?

Jug,bio došlo kao...hmmm...Zimbabwe?

Smo mogli malo više da se vređamo?

A ti si ultra-severnjak,dakle Wus?

Jug,bio došlo kao...hmmm...Zimbabwe?

Sta ja mogu ako se ti vredjas i ako si se prepoznao.Da nisi i ti pripadnik copora jer nekada zveri primaju i zakrzljale i poludivlje ljude medju njih?
Jug su one zabite planine centralne Albanije odakle su i sisli pripadnici copora nakon sto su dosli ranije sa drugih malo istocnijih planina.
Zimbabve je civilizacija,nemoj da vredjas.

Sta ja mogu ako se ti vredjas i ako si se prepoznao.Da nisi i ti pripadnik copora jer nekada zveri primaju i zakrzljale i poludivlje ljude medju njih?
Jug su one zabite planine centralne Albanije odakle su i sisli pripadnici copora nakon sto su dosli ranije sa drugih malo istocnijih planina.
Zimbabve je civilizacija,nemoj da vredjas.

Ja poticem iz Italije sa majcine strane,iz Mađarske sa očeve strane,iz Španije,Srbije i Hrvatske sa nekih mini-bloodlinesa u očevoj i majčinoj strani.

Zadovoljan?

Nemam nikog s juga,ako ne racunas Srbiju,sve su sever i zapad.Dakle ja sam za evro-atlanske integracije,rođen sam za to!:lol:

=ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;10619181]Dobro ondak,oces ja vs ti........mislim ako si bas toliko ljubomorna na Adema sto vas bas on predstavlja......moze i neko drugi,sta ste se navrzli na mene :roll:
veruj mi, bila bi' mnogo zadovoljnija da Adem predstavlja "moju-nashu, stranu,....ovako, kao da Velja dr mr Ilic brani interes Srbije u UN.....znachi.....chtst promashaj, ceo svet to vidi, teritorija izgubljena ......samo dr mr ponosan na svoj "uspeh, tvrdi Kosovo je Srbija

p.s-sa ovim se slazem,zato mozes i ti da mu se pridruzis.......evo ja bih predlozio tebe kao Ademovo pojacanje.........samo bez kokodakanja :ok::mrgreen
:[/QUOTE]

sa Ademom se uvek slazem ali ovog puta ne mozemo biti na istoj strani.......ye*iga, takva je debata, jasna podela na nacionalnoj osnovi........ali moram da priznam, mnogo mi je "blizi od vecine sa ovog foruma!!!

Ja poticem iz Italije sa majcine strane,iz Mađarske sa očeve strane,iz Španije,Srbije i Hrvatske sa nekih mini-bloodlinesa u očevoj i majčinoj strani.

Zadovoljan?

Nemam nikog s juga,ako ne racunas Srbiju,sve su sever i zapad.Dakle ja sam za evro-atlanske integracije,rođen sam za to!:lol:

Pa blago tebi,samo se ti integrisi gde hoces,moze i u venu onako po evropski.:lol:
I mogao bi malo i da svratis i u te svoje druge domovine da i tamo malo zivis,cisto da im se oduzis a nas malo oslobodis svog cenjenog evropskog prisustva.:lol:
Samo,nemoj se iznenaditi ako te tamo uposle kao konobara i ne daju ti ni da zucnes.:hahaha:

Ja cu da se pobrinem za tvoj stajling :manikir:

Nisam ni sumnjao........:mrgreen:

veruj mi, bila bi' mnogo zadovoljnija da Adem predstavlja "moju-nashu, stranu,....ovako, kao da Velja dr mr Ilic brani interes Srbije u UN.....znachi.....chtst promashaj, ceo svet to vidi, teritorija izgubljena ......samo dr mr ponosan na svoj "uspeh, tvrdi Kosovo je Srbija

:

sa Ademom se uvek slazem ali ovog puta ne mozemo biti na istoj strani.......ye*iga, takva je debata, jasna podela na nacionalnoj osnovi........ali moram da priznam, mnogo mi je "blizi od vecine sa ovog foruma!!![/QUOTE]

I predstavlja :ok:

Ne,nego cemo chedu da stavimo da brani nase interese.........sevaj.

.............................................................

Ne boj se ti,sve ovo dole napisano nam je itekako poznato.

p.s-niko te nije i nece zvati,zato sevaj........

=ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;10619478]Nisam ni sumnjao........:mrgreen:

Ne,nego cemo chedu da stavimo da brani nase interese.........sevaj.

.............................................................

Ne boj se ti,sve ovo dole napisano nam je itekako poznato.

p.s-niko te nije i nece zvati,zato sevaj........
joj siroti choveche...pa ti si se bash uziveo u ulogu pregovaracha :hahaha::hahaha::hahaha:vec si i odelo spremio.....vidim ja, ovo je veliki dan za tebe, znash ono mali korak za chovechanstvo ali veliki za Olimpijakosa.........samo ti uzivaj, zelim da ti ova uloga pomogne da ostvarish svoje skromne snove

Poslednja izmena:
sa Ademom se uvek slazem ali ovog puta ne mozemo biti na istoj strani.......ye*iga, takva je debata, jasna podela na nacionalnoj osnovi........ali moram da priznam, mnogo mi je "blizi od vecine sa ovog foruma!!!

а да ли је ико сумњао
а Адемови и јесу имали
јединство што су такве у свом роду убијали

ми нисмо ,по томе се и разликујемо

joj siroti choveche...pa ti si se bash uziveo u ulogu pregovaracha :hahaha::hahaha::hahaha:vec si i odelo spremio.....vidim ja, ovo je veliki dan za tebe, znash ono mali korak za chovechanstvo ali veliki za Olimpijakosa.........samo ti uzivaj, zelim da ti ova uloga pomogne da ostvarish svoje skromne snove

Jedini ko se ovde uziveo jesi ti...........:roll:

I kompleksi jednostavno vrishte u tebi........:roll:

"I ko je tebi rekao da mi se kacis na postove ja to ne mogu da shvatim........moram hitno sad da palim da te nema kad se vratim" :mrgreen:

I ne moras svoja osecanja da projektujes na mene.......

P.S-pljuc

а да ли је ико сумњао
а Адемови и јесу имали
јединство што су такве у свом роду убијали

ми нисмо ,по томе се и разликујемо

Od kad je ona nasha :eek:

=ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;10619668]Jedini ko se ovde uziveo jesi ti...........:roll:

I kompleksi jednostavno vrishte u tebi........:roll:

"I ko je tebi rekao da mi se kacis na postove ja to ne mogu da shvatim........moram hitno sad da palim da te nema kad se vratim" :mrgreen:

I ne moras svoja osecanja da projektujes na mene.......

P.S-pljuc
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:pa ti si i mitu zay*b'o.....:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Od kad je ona nasha :eek
ko vash bre, je's ti normalan :hahaha::hahaha::hahaha:

Back