SRBI U SEDMOJ UMETNOSTI

Mi ne mozemo na veliku zalost Holivuda da se ukalupimo u teroristichki klishe.Jer van Principa(ako on uopshte moze da se okarakterishe kao moderni terorista)mi nikada nismo imali takve eqipice ko npr.muslimani."Zli Srbi negativci" su samo kratkotrajni trend,pikanterija da predahne na kratko prezasitjeno trzishte koje blage veze ni nema ko su Srbi....nismo im interesantni.A onda ce se ubrzano vratiti proverenom receptu-znachi Arapi i naravno Ruje.

Ти си оптерећен америма,као културолошким појмом.Код њих се за новац продаје СВЕ:значи и убице могу да направе поштенима,камиказе да представе као '''децу цвећа''...Значи због новца смо лоши момци,и ни због чег другог!:D

Enfroz2891.:
Mi ne mozemo na veliku zalost Holivuda da se ukalupimo u teroristichki klishe.Jer van Principa(ako on uopshte moze da se okarakterishe kao moderni terorista)mi nikada nismo imali takve eqipice ko npr.muslimani."Zli Srbi negativci" su samo kratkotrajni trend,pikanterija da predahne na kratko prezasitjeno trzishte koje blage veze ni nema ko su Srbi....nismo im interesantni.A onda ce se ubrzano vratiti proverenom receptu-znachi Arapi i naravno Ruje.
potpuno si u pravu... ali ako poradite malo na tome da se taj imidz zaboravi, medjutim sa ovakvom ekipom koju ja ovde vidim, ovaj ce trend potrajati malo duze. mislim uzimajuci u obzir sve ove pretnje, na samo prema nama nego i SVETUUUUUU...uhhuuuuuu

Ademe thith qen kar

Slavice Srbe citav svet kad ga oslobodimo od vas.Bice manje droge,trgovine belim robljem i drugog kriminala.Ima u svakom vecem gradu na zapadu zlatnim slovima da izliju ime SRBIJA u cast onima koji su svet oslobodili teske bolesti ;siptara.

adem_ks:
mozda ....ali svet poznaje srbe kao "momke na losem glasu" i kao sto neko rece biznis je biznis... [ nisam rekao da niste zasluzili takvu reputaciju]
Zasluzili je jesmo... ali i svi oko nas su takodje zasluzili da imaju takvu reputaciju.. ali je nemaju... Hrvati su se najbolje provukli... ali nasa reputacija je takva da mi ubijamo za svoj narod... i svoju drzavu... i svoju rasu... i tako se stece u zapadu neki nakrivljeni osecaj da mi imamo casti i postovanja prema samim sebima... vasa reputacija na zapadu je da ste gomila dilera droge, trgovaca belim robljem (children included), lopova, kriminalaca i terorista (ebi ga... cim si Musliman - terorista si... tako je to na zapadu...) evo... sve vise se Albanska mafija pojavljuje u filmovima i serijama...

adem_ks:
mislim uzimajuci u obzir sve ove pretnje, na samo prema nama nego i SVETUUUUUU...uhhuuuuuu
Kakve crne pretnje?
Znash,moram da te razocharam ali svet nije Kosovo...postoji i neshto iza brda.
A i vama niko ne preti sem radikala....mi i da ocemo nemamo s cime da ratujemo protiv bilo koga.
Al zato ste vi konstruktivniji,ne pretite nego samo proterate....svaka chast.

Torrente-BG
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 17.09.2006.
Slavice Srbe citav svet kad ga oslobodimo od vas.Bice manje droge,trgovine belim robljem i drugog kriminala.Ima u svakom vecem gradu na zapadu zlatnim slovima da izliju ime SRBIJA u cast onima koji su svet oslobodili teske bolesti ;siptara.
jedino je pitanje dali trebate prvo osloboditi srbe od srba, srbe od ustasa, srbe od amera, srbe od fasista, srbe od... do *u**a dugacaka je ova listaaaa
Enfroz2891.
Registrovan korisnik
Kakve crne pretnje?
Znash,moram da te razocharam ali svet nije Kosovo...postoji i neshto iza brda.
A i vama niko ne preti sem radikala....mi i da ocemo nemamo s cime da ratujemo protiv bilo koga.
Al zato ste vi konstruktivniji,ne pretite nego samo proterate....svaka chast.
pa ako je amerika i sve drzave koje priznaju kosovo, unutra ovih brda onda....
Silent Bob
Registrovan korisnik

Zasluzili je jesmo... ali i svi oko nas su takodje zasluzili da imaju takvu reputaciju.. ali je nemaju... Hrvati su se najbolje provukli... ali nasa reputacija je takva da mi ubijamo za svoj narod... i svoju drzavu... i svoju rasu... i tako se stece u zapadu neki nakrivljeni osecaj da mi imamo casti i postovanja prema samim sebima... vasa reputacija na zapadu je da ste gomila dilera droge, trgovaca belim robljem (children included), lopova, kriminalaca i terorista (ebi ga... cim si Musliman - terorista si... tako je to na zapadu...) evo... sve vise se Albanska mafija pojavljuje u filmovima i serijama...
a bas nisam video neki film sa NAMA u glavnoj... ali ili vi mene lazete da smonarko bosovi, ili oni to jos neznaju....

Torrente-BG:
A jos malo pa ce i taj svet shvatiti kakav su olos ti siptari
Ja mislim da Svet obrnuto misli.
Nije XIX vek,kada nije bilo medija (elektronskog).Pa bogami i sateliti rade svoj deo posla.
Kako su u Bosni otkrivena ti masovni grobovi?
Srbi (mislim na one kao sto si ti),su mislili da se to nece nikada otkriti.
Pa Srebrenica,drugi pokolj posle drugog svetskog rata po broju ubijenih u isti dan (8.000 hiljada nevinih).Pa jel ti verujes u Boga ili Djavola?
Imas li ti dece? Neces valjda i decu tako prevaspitavati,ako je tako,nek ti je Bog u pomoc (kazem ako verujes u njega).

muki_remi:
Ja mislim da Svet obrnuto misli.
Nije XIX vek,kada nije bilo medija (elektronskog).Pa bogami i sateliti rade svoj deo posla.
Kako su u Bosni otkrivena ti masovni grobovi?
Srbi (mislim na one kao sto si ti),su mislili da se to nece nikada otkriti.
Pa Srebrenica,drugi pokolj posle drugog svetskog rata po broju ubijenih u isti dan (8.000 hiljada nevinih).Pa jel ti verujes u Boga ili Djavola?
Imas li ti dece? Neces valjda i decu tako prevaspitavati,ako je tako,nek ti je Bog u pomoc (kazem ako verujes u njega).

А да ли ти мислиш да ти исти "сателити" у које толико верујеш НИСУ ИСТО ТАКО ДОБРО СНИМИЛИ ШТА ЈЕ РАДИО НАСЕР ОРИЋ баш у СребреНици, и околини као што је Братунац и друга места???
Или верујеш да сте доста пара од дроге накупили ПА ЋЕ САТЕЛИТ ДА ЗАЖМУРИ НА ВАШЕ ЗЛОЧИНЕ ЈЕР ЈЕ ПОЗНАТО ДА СЕ СВИ ПАРЛАМЕНТАРЦИ ЈЕВРОПЕ И ЈАМЕРИКЕ МАСОВНО ДРОГИРАЈУ?

е јесте гледали филм "Миротворац", кад неки босански Србин оће да разнесе Америку нуклеарном бомбом, е тад сам навијао у филму за њега као 2002 у Индианаполису кад смо их разбили у баскету (само имају грешку он оде у католичку сркву, па онда се као размишља да ли да им груне бомбу или не-а зна се да кад би права Србенда дошла на ту идеју, још и прошверцовала бомбу тамо не би се размишљала само би им направила кратер величине Београда)

е јесте гледали филм "Миротворац", кад неки босански Србин оће да разнесе Америку нуклеарном бомбом, е тад сам навијао у филму за њега као 2002 у Индианаполису кад смо их разбили у баскету (само имају грешку он оде у католичку сркву, па онда се као размишља да ли да им груне бомбу или не-а зна се да кад би права Србенда дошла на ту идеју, још и прошверцовала бомбу тамо не би се размишљала само би им направила кратер величине Београда)

Pa ako pogledas celu pricu oko mirotvorca , taj "Srpski" terorista je imao samo pogresan nacin da iskaze svoje stavove ali kroz ceo film se nigde ne vidi da su njegovi stavovi pogresni...sto je za razmisljanje o prici siprtara da se Srbi predstavljaju kao negativci...

Back