bristoldriver
Početnik
- Poruka
 - 3

]
 pozdrav svima, da li ima nekoga iz Bristola ili okoline?

pozdrav svima, da li ima nekoga iz Bristola ili okoline?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 pozdrav svima, da li ima nekoga iz Bristola ili okoline?
 ja sam tek nekoliko nedelja u Londonu, nije mi bas lako moram da priznam. Htela bih da pitam, da li bi mogao neko da mi napise nesto o svom iskustvu, kako se uklopiti, kako najlakse upoznati ljude, udruzenja Srba, i tako dalje,
 Ja sam Ekonomista po struci, ali se bavim nekim softverskim resenjima, zivim u severoistocnom Londonu, 40 mina od centra. Hvala puno probacu tako nesto, ali svakako je tesko kad bas nikog ne znas
 Interesuje me koliko je teško naći posao učitelja u UK, da li diploma z Srbije nešto znači ili je potrebno doškolovati se ( možda čak i studija iznova, ne znam), znam da je osnovna škola drugačije organizovana u Engleskoj; svako objašenjenje bi mi dobro došlo. 
pozdrav svimaja sam tek nekoliko nedelja u Londonu, nije mi bas lako moram da priznam. Htela bih da pitam, da li bi mogao neko da mi napise nesto o svom iskustvu, kako se uklopiti, kako najlakse upoznati ljude, udruzenja Srba, i tako dalje,
Unapred hvala![]()

Sve sto je napisano je istina.London nije onakav,kakvog ga znaju ljudi iz nasih zemalja,kakav je na razglednici i kakvog ga opisuju putem medija:Ekonosmski jakog,gradom mode,idealnim za sve.Cista suprotnost.Vecina Engleza nema dovljno novaca za mjesecne troskove,ne izlaze vani jer je kao skupo a pritom i mnogo opasno,godisnji odmor im je sve u zivotu.Vreme im je jako lose,kisno i tmurno sto i utice na vecinu ljudi te padaju u tesku depresiju.Tako dok vi nakon tolikog skupljanja papira u vezi vize za UK, se nadjete jednog dana u Londonu, za vreme letljih meseci gde u Beogradu temperature prelaze 30 stepeni u Cnoj Gori 35,nadjete se u kisnom Londonu gde je 20 stepeni zapitacete se Dali je Vredelo?
Manchester i okolino,ima li vas???![]()
Mancesterac, javi se u inbox!Manchester na vezi ;-) Oxford Rd.
 I nemam predstavu kakve su cene tamo... I da li ima neko sa zavrsenim pravnim fakultetom ko je otisao preko ovde na temi ? imam bachelor pravnog fakulteta (sup smer) ,ali znam da tamo ne postoji mogucnost da radim kao policajac sto mi je ovde struka  i da moram da se usmerim na master iz prava ..Pa me interesuje da li ima neko ko je vec prosao nostrifikaciju diplome,master tamo i da me poblize uputi ,koliko jos dodatno moram da se skolujem ? A onda me ceka i peripetija oko verenicke vize.. Ne znam gde udaram..Idem u nepoznato...Pa bilo kakve informacije pa makar i subjektivne bi mi znacile ! Hvala puno