nadanboljkovic
Početnik
- Poruka
- 6
Niko. Pustoš. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zdravo svima,
Mene zanima kako da dođem i ostanem u Londonu, malo ću biti opširnija ali nisam baš upućena i ko zna nešto od ovoga bila bih jako zahvalna!
Pročitala sam sve ali nisam pronašla odgovor kako uopšte otići, za koju vizu je pametno aplicirati.
Testove koje ste pominjali nisam razumela da li treba da polažem i gde, ovde ili tamo.
Inače imam završen mašinski fakultet,po starom, sada master, ali sam bez iskustva. Da li mi išta znači diploma tamo u startu i postoji li način da dobijem neku startnu poziciju mašinskog inženjera? Ako neko može da mi preporuči poslodavca ili agenciju bila bih jako zahvalna. Da li da tražim iz Srbije ili da odem turistički pa prvo da tražim bilo šta?
Svaka informacija mi zlata vredi, kako do posla u struci uz radnu dozvolu? Može li se dobiti radna dozvola i bez posla u struci?
jel zna neko kako stoje stvari sa zaposljavanjem u policiji,cilj mi je da posle srednje skole zavrsim neki fakultet kojim mogu da se zaposlim kao inspektor,ako je neku upucen ili zna neki sajt gde mogu da vidim sta mi je neophodno kako bi se dalje usavrsavao,hvala unapred..
izgleda da jesam jedina srpkinja u juznoj engleskoj lol
Gde si ti tacno?
Ima li srba u Reading-u ?![]()
ali u Londonu nas ima
ti zivis u Readingu?Da. Tu sam dosao prije mjesec dana (iz Danske). Dobio sam posao.
Desava li se sta u London-u ... mislim dali se nasi ljudi nalaze (druze) ... i kako to funcionise u UK

Da u Reading-u osim par kolega sa posla i jednog prijetelja (rusa) od prije ne znam nikoga. Koliko dugo si ti u London-u? Cim se inace bavis (srta radis)?
Jednino sto znam je to da ona moze ziveti kod tebe ako je udata za tebe,a da bi dobila i ona pasos mora proci bar 5 godina,mada se cesto desava i duze