Srbi su u svojim seobama stigli do Rimskog carstva u vreme vlasti cara Konstantina Velikog (око 324-337)

A šta je sa tom tvojom starom zabranjenom knjigom o Balšićima od Komatine?
Izdao vas je.
A nisi svestan.
Sramota, više čitam od tebe i Radića zajedno.
Na sledećpj sednici plenuma prva tačka dnevnog reda mora biti Komatinino jeretičko stanovište o srpskoj nacionalnosti albanske porodice Balšića.

E, a @Kole11 glede ovih tvojih homoseksualnih aluzija (a baš ih kod tebe ima dosta) moram reći da sam polaskan, ali nisam tih afiniteta.

Kruži ovde već jedan forumaš koji je razvio dosta krupnu opsesiju. Jedan drugo forumaš mi je pokušavao objasniti da tu mora biti i neka seksualna komponenta, tj. da se malo zaljubiška u mene, ali interesantno je da se to širi kao infekcija po forumaškoj zajednici, jer me očigledno fetišizujete.

Uhh, hmm...kad malo bolje razmislim i kažem naglas...i nisam toliko baš polaskan. :think:

Izdao vas je.
A nisi svestan.
Sramota, više čitam od tebe i Radića zajedno.
Na sledećpj sednici plenuma prva tačka dnevnog reda mora biti Komatinino jeretičko stanovište o srpskoj nacionalnosti albanske porodice Balšića.

Opa!

Znaš šta kažu, ko izda..p... 😭

Ae da vidimo kaj je to toliko kontroverzno Komat napisao. Mamicu mu. :vudu:

Вређање учесника, спамовање, троловање, постављање селфија:dontunderstand:

homoseksualnih aluzija ..... moram reći da sam polaskan, ali nisam tih afiniteta.

Kruži ovde već jedan forumaš koji je razvio dosta krupnu opsesiju. Jedan drugo forumaš mi je pokušavao objasniti da tu mora biti i neka seksualna komponenta, tj. da se malo zaljubiška u mene, ali interesantno je da se to širi kao infekcija po forumaškoj zajednici, jer me očigledno fetišizujete.
..прави се жртвом онај који за себе бира име Персида :dontunderstand:

Тема је одлична а показано манијакално-хистерично троловање Славена, присутно на 3/4 теме доказује да смо на правом путу.:)

Тема је одлична а показани манијакално-хистерични испади Славена, присутни на 3/4 теме доказују да смо на правом путу.:)

Srebrena, iz kog razloga ignorišeš bukvalno sve što je Kole11 napisao i prebacuješ meni to? Jesi li videla šta je on napisao; po 6 puta postavlja jedan te isti snapshot, psuje, govori p nabijanju na muški polni organ...bukvalno je pola teme ispamovao...

Iz kog razloga primenjuješ ovde princip duplih aršina, žmureći na sve što Kole11 čini? :think:Vrlo ti je nekorektan i nedosledan pristup.

Тема је одлична а показано манијакално-хистерично троловање Славена, присутно на 3/4 теме доказује да смо на правом путу.:)
Izgleda da ima redak oblik fobije. Recimo kada vidi tri slova azbuke ili abecede, S, R i B poređana kao SRB, dobije neopisive izlive besa i rekao bih čistog ludila koje ispoljava na prvoj osobi na koju naleti.

Ako se ta tri slova poređana kako sam naveo odnose na dublju prošlost, recimo na antiku, njegov histerični bes se povećava do neverovatnih razmera.

Svakako, za žaljenje :(

Srebrena, iz kog razloga ignorišeš bukvalno sve što je Kole11 napisao i prebacuješ meni to? Jesi li videla šta je on napisao; po 6 puta postavlja jedan te isti snapshot, psuje, govori p nabijanju na muški polni organ...bukvalno je pola teme ispamovao...

Iz kog razloga primenjuješ ovde princip duplih aršina, žmureći na sve što Kole11 čini? :think:Vrlo ti je nekorektan i nedosledan pristup.
Это не он, это ты оскорбляешь и спамишь.
А ты посмотри как ты со мной разговариваешь..

.и что ты от меня ожидает сейчас?
Штрц?
trol sprej.jpg

Это не он, это ты оскорбляешь и спамишь.
А ты посмотри как ты со мной разговариваешь..

.и что ты от меня ожидает сейчас?
Штрц?
Pogledajte prilog 1274198

Drago mi je što mogu svi da vide ove tvoje objave, da može lepo da se primeti koliko si samo pristrasna i vođena isključivo sujetom i principima duplih standarda. Da ne bude da posle Q. nešto izmišlja. :kafa:

Inače, ako smo malo završili sa spamovanje teme (kojoj se priključio čak i, verovao iko ili ne, i sam autor uvodne objave), da se njoj i vratimo:

Pogledajte prilog 1274112

U autografu stoji Seruiam Slavia. Samo pokrajina Servia je napisana u akuzativu.

Možda je Fest mislio na provinciju srpska Slavija. Šta misliš?

Kole, u principu sve izgrešiš kad nešto napišeš. Da ne ispada da te ovde previše ponižavam, hteo sam za početak samo da se zadržimo na pojmu autografa, kako bi nešto u naučio (pod uslovom da nisi, naravno, napisao autograf iz tendencioznih razloga, svestan da o tome nije reč) ali, kao po običaju, ni ovo što si napisao nije tačno.

Pogrešno si pročitao dotični tekst. Nije samo pokrajina Servija napisana u akuzativu.

Inače, ako smo malo završili sa spamovanje teme (kojoj se priključio čak i, verovao iko ili ne, i sam autor uvodne objave), da se njoj i vratimo:

Kole, u principu sve izgrešiš kad nešto napišeš. Da ne ispada da te ovde previše ponižavam, hteo sam za početak samo da se zadržimo na pojmu autografa, kako bi nešto u naučio (pod uslovom da nisi, naravno, napisao autograf iz tendencioznih razloga, svestan da o tome nije reč) ali, kao po običaju, ni ovo što si napisao nije tačno.

Pogrešno si pročitao dotični tekst. Nije samo pokrajina Servija napisana u akuzativu.
E ajde ne seri majmuncino trolerska i srbomrzacka.

E ajde ne seri majmuncino trolerska i srbomrzacka.

Moram priznati da je čista ironija da upravo ti nekome prebacuješ za trolovanje, posebno kad te ispravlja.

Mislim, sećam se da ti nemaš blage veze sa latinskim jezikom, pa si svojevremeno izmišljao i neka sopstvena pravila (veznik que su tumačio kao znak pristojnog prideva i još svašta nešto) ali stvarno nemaš nikakve osnove da se ljutiš na nekog samo zbog toga što te ispravlja.

Mislim, kako ide ona stara poslovica...po njoj gubitnik ima pravo da se ljuti. Ali ne i da se vređa; ja uvek volim kad me neko ispravi, pa mogu nešto da naučim. A tebi kao da se diže kosa na glavi čim te neko koriguje, čak i nešto sitnijeg formata, a kamoli ovako krupne stvari kao ovde. (Niti je tekst autograf, niti je izdanje autografa, a niti piše to što si ti pomislio u njemu) :mazipsa:

****** te Teofanovi nastavljaci, svi do jednog, ukjucujuci i ovog forumskog 😃

Govedo jedno, nece me ovi tvoji banovati, nabijacu ti i dalje anticku Srbiju na nos, dok ne crknes. ☺

Onda moram reći da je vrlo interesantno da neko bukvalno radi sve u svojoj moći da bi dobio ban, dok ga u isto vreme verbalno ne očekuje. :mrgreen:

Apsurdno, poprilično; ali s druge strane i kompatibilno s tvojim tumačenjima istorije i njenih izvora. :kafa:

Back