Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.126
Digitalizacija. To je bilo. Knjiga u digitalnom obliku. Stara. Zaboravljena. Jeretička. Digitalizovana.
I šta piše tu o Balšićima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Digitalizacija. To je bilo. Knjiga u digitalnom obliku. Stara. Zaboravljena. Jeretička. Digitalizovana.
Voliš da vidiš i čuješ reč Srbija, razumem.
Koreni su koreni!
Ma dobro, za 300 godina i tvoja nacija će biti 300 godina stara. Imaće tvoji unuci čime da se ponose!
Izdao vas je.A šta je sa tom tvojom starom zabranjenom knjigom o Balšićima od Komatine?
Izdao vas je.
A nisi svestan.
Sramota, više čitam od tebe i Radića zajedno.
Na sledećpj sednici plenuma prva tačka dnevnog reda mora biti Komatinino jeretičko stanovište o srpskoj nacionalnosti albanske porodice Balšića.
Napisao da su Balšići Srbi.Opa!
Znaš šta kažu, ko izda..p...
Ae da vidimo kaj je to toliko kontroverzno Komat napisao. Mamicu mu.![]()
Napisao da su Balšići Srbi.
Bošnjaci ne.
Albanci ne.
Ma budala......flertuje sa jereticima.....Jireček se u grobu obrće......i Ćirković
..прави се жртвом онај који за себе бира име Персидаhomoseksualnih aluzija ..... moram reći da sam polaskan, ali nisam tih afiniteta.
Kruži ovde već jedan forumaš koji je razvio dosta krupnu opsesiju. Jedan drugo forumaš mi je pokušavao objasniti da tu mora biti i neka seksualna komponenta, tj. da se malo zaljubiška u mene, ali interesantno je da se to širi kao infekcija po forumaškoj zajednici, jer me očigledno fetišizujete.
Вређање учесника, спамовање, троловање, постављање селфија
..прави се жртвом онај који за себе бира име Персида
Тема је одлична а показани манијакално-хистерични испади Славена, присутни на 3/4 теме доказују да смо на правом путу.![]()
Izgleda da ima redak oblik fobije. Recimo kada vidi tri slova azbuke ili abecede, S, R i B poređana kao SRB, dobije neopisive izlive besa i rekao bih čistog ludila koje ispoljava na prvoj osobi na koju naleti.Вређање учесника, спамовање, троловање, постављање селфија
..прави се жртвом онај који за себе бира име Персида
Тема је одлична а показано манијакално-хистерично троловање Славена, присутно на 3/4 теме доказује да смо на правом путу.![]()
Это не он, это ты оскорбляешь и спамишь.Srebrena, iz kog razloga ignorišeš bukvalno sve što je Kole11 napisao i prebacuješ meni to? Jesi li videla šta je on napisao; po 6 puta postavlja jedan te isti snapshot, psuje, govori p nabijanju na muški polni organ...bukvalno je pola teme ispamovao...
Iz kog razloga primenjuješ ovde princip duplih aršina, žmureći na sve što Kole11 čini?Vrlo ti je nekorektan i nedosledan pristup.
Это не он, это ты оскорбляешь и спамишь.
А ты посмотри как ты со мной разговариваешь..
.и что ты от меня ожидает сейчас?
Штрц?
Pogledajte prilog 1274198
Pogledajte prilog 1274112
U autografu stoji Seruiam Slavia. Samo pokrajina Servia je napisana u akuzativu.
Možda je Fest mislio na provinciju srpska Slavija. Šta misliš?
E ajde ne seri majmuncino trolerska i srbomrzacka.Inače, ako smo malo završili sa spamovanje teme (kojoj se priključio čak i, verovao iko ili ne, i sam autor uvodne objave), da se njoj i vratimo:
Kole, u principu sve izgrešiš kad nešto napišeš. Da ne ispada da te ovde previše ponižavam, hteo sam za početak samo da se zadržimo na pojmu autografa, kako bi nešto u naučio (pod uslovom da nisi, naravno, napisao autograf iz tendencioznih razloga, svestan da o tome nije reč) ali, kao po običaju, ni ovo što si napisao nije tačno.
Pogrešno si pročitao dotični tekst. Nije samo pokrajina Servija napisana u akuzativu.
..vidi u komentarimaSvestenik SPC otac Joil kaze da je srpski narod izbrani narod poznat jos pre 5000 godina pre nove ere, samo nije dao reference ?
1.28 min
E ajde ne seri majmuncino trolerska i srbomrzacka.
****** te Teofanovi nastavljaci, svi do jednog, ukjucujuci i ovog forumskogInače, ako smo malo završili sa spamovanje teme (kojoj se priključio čak i, verovao iko ili ne, i sam autor uvodne objave), da se njoj i vratimo:
Kole, u principu sve izgrešiš kad nešto napišeš. Da ne ispada da te ovde previše ponižavam, hteo sam za početak samo da se zadržimo na pojmu autografa, kako bi nešto u naučio (pod uslovom da nisi, naravno, napisao autograf iz tendencioznih razloga, svestan da o tome nije reč) ali, kao po običaju, ni ovo što si napisao nije tačno.
Pogrešno si pročitao dotični tekst. Nije samo pokrajina Servija napisana u akuzativu.
Mozes samo da mi se naduvas jaja, ako ti dozvolim. DJUBRE u ljudskom obliku!Da ne ispada da te ovde previše ponižavam,
****** te Teofanovi nastavljaci, svi do jednog, ukjucujuci i ovog forumskog![]()
Mozes samo da mi se naduvas jaja, ako ti dozvolim. DJUBRE u ljudskom obliku!
Govedo jedno, nece me ovi tvoji banovati, nabijacu ti i dalje anticku Srbiju na nos, dok ne crknes. ☺Lepo, lepo; samo nastavi tako.
Da svi vide, lako Srebrena to primećuje, svu suštastvenost tvojih vrlo konstruktivnih objava, nasuprot kojima.![]()
Govedo jedno, nece me ovi tvoji banovati, nabijacu ti i dalje anticku Srbiju na nos, dok ne crknes. ☺