srbi su najlepsi narod

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E bas zato smo im trn u oku...Vidite molim vas lepo ja sam bila na proputovanju kroz jednu zapadnoevropsku zemlju sa svojim deckom i svratila na jednu benz pumpu u okviru koje je i prelep restoran za odmor kaficu i klopu...tu je i neizbezni preterano cist toalet pa je uzivanje bez premca...Bas u casu kad se divih neodoljivo lepom ambijentu zaustavise se na prakingu autobusi sa rumunskim i bugarskim putnicima i oni u gomili pohrlise unutra...Majko moja rodjena cega sam se ja tu nagledala...za ne verovati...Em sto su ruzni daleko bilo em sto su obuceni kao najgori cirkuzanti a o higijeni da ne pricam...Najgore je sto misle da su stvarno elegantni pa tako i hodaju a o ponasanju da ne pricam...Prvo je nekoliko njih uslo hladno u kucnim papucama unutra...zene su u farmerkama sa strasom i svetlucavim bluzama ko da je nova godina...urlaju deru se trce lupaju a kad dodjose do automata za kafu mislila sam da ce ga demolirati...Niko pojma nema kako to funkcionise pa sutirase nogama i udarase ne bi li kafa potekla bez para... Kad je se nekako docepase odose lepo za sank na opste zgrazavanje domacina koji tamo sluze kafu u soljicama...Zao mi je sto ne madoh kameru da slikam face koje sam videla, pa poremetile bi vam san u narednih deset god... Eto dragi moji te sotone dobijaju vizu ili ulaze bez nje, to su oni koji su u EU a mi koji smo nekad bili centar evropske kulture i koji smo ako nista drugo bar besprekorno obuceni kad negde krenemo ne mozemo bez gomile papira ni da privirimo u beli svet...Bas mi je drago sto ce moderna Evropa dobijati ovakve goste sve cesce...To je demokratski zar ne a za lepotu i kulturu ko te pita...
jao pazi molim te ... :roll: kakva glupost ... pogledaj malo bolje nas srbe ... pa posle sudi o drugima ...

Moraću da se usprotivim ovoj tezi. Imao sam priliku i zadovoljstvo deliti društvo sa par izuzetno kulturnih Bugara. Bugarke u tom društvu su bile veoma lepe. Busevi iz Srbije i Bosne nisu ništa bolji od tih navedenih. Svaka zemlja ima svoje slučajeve...

Ipak, ne mogu da se ne složim sa drugom stavkom po pitanju naše lepote :D.
Srpkinje su mi bez premca najlepše devojke i srećan sam što sam Srbin. I u Austriji Srpkinje važe za izuzetno lepe i privlačne, ali i uobražene :lol:

postavljac topica je u pravu. Srbi zaista jesu najlepsi narod. Ja recimo kad sam bio u Italiji sam se skroz razocarao. Italijani vaze u Evropi za lepe ljude, i prilikom mog boravka u Milanu tipa od 1000 zena video bih 1 da valja dok kod nas u Srbiji od 100 valja makar 50. I onda priupitam ja jednog prijatelja kako je to moguce , kad na televizijama talijanskim se mogu videti mnogo lepe zene i onda mi on kaze , kod nas koja je takva odmah dobije posao na televiziji da sedi u publici, ziriju itd.

Moraću da se usprotivim ovoj tezi. Imao sam priliku i zadovoljstvo deliti društvo sa par izuzetno kulturnih Bugara. Bugarke u tom društvu su bile veoma lepe. Busevi iz Srbije i Bosne nisu ništa bolji od tih navedenih. Svaka zemlja ima svoje slučajeve...

Ipak, ne mogu da se ne složim sa drugom stavkom po pitanju naše lepote :D.
Srpkinje su mi bez premca najlepše devojke i srećan sam što sam Srbin. I u Austriji Srpkinje važe za izuzetno lepe i privlačne, ali i uobražene :lol:

Ti i nisi Srbin nego muja, pa kako da i ne napises lazi. Idi pokrij se usima koja ti je mama siptarka dala.

A Bugarke loše, šijo mi ga đura.

Naše devojke se većinom doteruju, šminkaju i oblače na sličan način
Kod Bugarki je to drukčije.
Tamnijeg su tena od naših .Nema možda toliko prosečno lepih kao kod nas, ali kad je neka
lepa onda je stvarno leeepa.
Imaju nešto u sebi kao Latinoamerikanke.
Veruj te mi na reč. Dve godine sam letovao u Bugarskoj i kad je neka lepa, lepa je ko Šakira ili
Dženifer Lopez.

(Za ostalo me ne pitajte, ipak sam ja kao neki džentlimen....)

Što se tiče toplesa Trpkoviću, preterao si....

A Bugarke loše, šijo mi ga đura.

Naše devojke se većinom doteruju, šminkaju i oblače na sličan način
Kod Bugarki je to drukčije.
Tamnijeg su tena od naših .Nema možda toliko prosečno lepih kao kod nas, ali kad je neka
lepa onda je stvarno leeepa.
Imaju nešto u sebi kao Latinoamerikanke.
Veruj te mi na reč. Dve godine sam letovao u Bugarskoj i kad je neka lepa, lepa je ko Šakira ili
Dženifer Lopez.

(Za ostalo me ne pitajte, ipak sam ja kao neki džentlimen....)

Što se tiče toplesa Trpkoviću, preterao si....

Dikane, gde si letovao, ako smem da pitam, ja ne videh tu lepotu. Jedino ako je to nešto taze, pa se prolepšali ulaskom u EU...Izvini, znam da o ukusima ne treba raspravljati, ali stvarno...

Dikane, gde si letovao, ako smem da pitam,
Sozopol, gradić nekoliko desetina kilometara od Burgasa.

ja ne videh tu lepotu.
Pa verovatno smo je na različitim mestima tražili. Ne glorifikujem ja, ali nije baš kako su mnogi ovde opisivali.

Jedino ako je to nešto taze, pa se prolepšali ulaskom u EU...Izvini, znam da o ukusima ne treba raspravljati, ali stvarno..

Pa bio sam ja pre ulazka Bugara u EU.
Moda iz perioda socrealizma polako odumire sa straijim građanima, a mlađi idu uglavnom u korak sa novijim
trendovima.

Izvini, znam da o ukusima ne treba raspravljati, ali stvarno
I to što kažeš '' Lepota je u oku posmatrača''
A i mlad sam ja, pre par godina bio još mlađi, pa deo mojih impresija možemo pripisati i višku
hormona.

E bas zato smo im trn u oku...Vidite molim vas lepo ja sam bila na proputovanju kroz jednu zapadnoevropsku zemlju sa svojim deckom i svratila na jednu benz pumpu u okviru koje je i prelep restoran za odmor kaficu i klopu...tu je i neizbezni preterano cist toalet pa je uzivanje bez premca...Bas u casu kad se divih neodoljivo lepom ambijentu zaustavise se na prakingu autobusi sa rumunskim i bugarskim putnicima i oni u gomili pohrlise unutra...Majko moja rodjena cega sam se ja tu nagledala...za ne verovati...Em sto su ruzni daleko bilo em sto su obuceni kao najgori cirkuzanti a o higijeni da ne pricam...Najgore je sto misle da su stvarno elegantni pa tako i hodaju a o ponasanju da ne pricam...Prvo je nekoliko njih uslo hladno u kucnim papucama unutra...zene su u farmerkama sa strasom i svetlucavim bluzama ko da je nova godina...urlaju deru se trce lupaju a kad dodjose do automata za kafu mislila sam da ce ga demolirati...Niko pojma nema kako to funkcionise pa sutirase nogama i udarase ne bi li kafa potekla bez para... Kad je se nekako docepase odose lepo za sank na opste zgrazavanje domacina koji tamo sluze kafu u soljicama...Zao mi je sto ne madoh kameru da slikam face koje sam videla, pa poremetile bi vam san u narednih deset god... Eto dragi moji te sotone dobijaju vizu ili ulaze bez nje, to su oni koji su u EU a mi koji smo nekad bili centar evropske kulture i koji smo ako nista drugo bar besprekorno obuceni kad negde krenemo ne mozemo bez gomile papira ni da privirimo u beli svet...Bas mi je drago sto ce moderna Evropa dobijati ovakve goste sve cesce...To je demokratski zar ne a za lepotu i kulturu ko te pita...

haha ima tu necega
komsinica mi ima teoriju da dok je ona dete mackala pomadicama, keva-rumunka/bugarka i njeno dete su videli, daj_boze, sapun
e od tad su oni nepopravljivi plebs i seljaci...:)

e sad, komsinica jeste malo debil debil
al' ima tu necega;)

Nekoliko godina sam bio "umetnici direktor;) i vlasnik":D.....dva nocna kluba, gde je proslo , po mojoj racunici , preko tri stotine nasih prijateljica iz Ukrajine, Moldavije, Rusije , Kazahstana, Belorusije..........;)

Skoro sve su bile besprekorno lepe, i tu zaista moram da odam priznanje slavenskoj lepoti.......mislim da su uopste zene slavenskog porekla, medju najlepsima u svetu.......u proseku.......

A sto neko rece.......Indijka kada je lepa, lepa je u picku materinu....:D:D:D

Skoro sve su bile besprekorno lepe, i tu zaista moram da odam priznanje slavenskoj lepoti.......mislim da su uopste zene slavenskog porekla, medju najlepsima u svetu.......u proseku.......

I bre, šta će ti ovi kroatizmi.
Dobro je poznato da su Srbi bili Jugosloveni, a Hrvati Jugoslaveni.
Nemoj to da mešaš.
Inače Moldavke su isto što i Rumunke, a Kazahstanci su mongolska grupa naroda, poput Kineza, Japanaca.
To su ipak bile Ruskinje.

I bre, šta će ti ovi kroatizmi.
Dobro je poznato da su Srbi bili Jugosloveni, a Hrvati Jugoslaveni.
Nemoj to da mešaš.
Inače Moldavke su isto što i Rumunke, a Kazahstanci su mongolska grupa naroda, poput Kineza, Japanaca.
To su ipak bile Ruskinje.

slovensko mi previse asocira na sloveniju, i kapiram da moze doci do zabune......

Kazahtanke su dolazile iz Alme Ate, i znam da su kosooke, iako nisu zute,,,,,,,
Prelepe.......

Moldavke su , u proseku najlosije ribe, ali su "dobre radnice:;)

Ruskinje i Ukrajinke su najlepse, s tim , da su Ukrajinke ipak za nijansu bolje ribe,,,,,,

Bilo je i par zalutalih , iz pribaltickih republika, i one bas ne bi mogli da se pohvale lepotom

U svakom slucaju, dolazile su , secam se, u cicanim haljinama, i baba - strikanim dzemperima, vozom.........licile su na izbeglice iz ludare, keve mi........

Nakon nekoliko dana odmora, sna, nove garderobe i sminke, nisi mogao da ih prepoznas........

slovensko mi previse asocira na sloveniju, i kapiram da moze doci do zabune......

Kazahtanke su dolazile iz Alme Ate, i znam da su kosooke, iako nisu zute,,,,,,,
Prelepe.......

Moldavke su , u proseku najlosije ribe, ali su "dobre radnice:;)

.

Ma Rusi su posle raspada SSSR ostavili mnogo svojih sunarodnika u Kazahstanu, Ukrajini, Moldaviji,
Gruziji......mada ti najbolje znaš ko su i šta su bile

Inače da sam ja neka vlast bio u to vreme vukao bi mi bukagije u Zabeli ili Mitrovici par godina zbog toga
što si radio.......a i nemoj da govoriš o tim ženama kao o robi.
(Jesam za legalizaciju prostitucije, korektan odnos prema prostitutkama, (zdravstveno, socijalno...), veliki porezi....ali šta ćemo kad je to bilo protivzakonito)

Žao mi je tih devojaka, sve jedno odakle su......

Jedina olakšavajuća okolnost bi ti bila da si se ponašao korektno prema njima...

Ma Rusi su posle raspada SSSR ostavili mnogo svojih sunarodnika u Kazahstanu, Ukrajini, Moldaviji,
Gruziji......mada ti najbolje znaš ko su i šta su bile

Inače da sam ja neka vlast bio u to vreme vukao bi mi bukagije u Zabeli ili Mitrovici par godina zbog toga
što si radio.......a i nemoj da govoriš o tim ženama kao o robi.
(Jesam za legalizaciju prostitucije, korektan odnos prema prostitutkama, (zdravstveno, socijalno...), veliki porezi....ali šta ćemo kad je to bilo protivzakonito)

Žao mi je tih devojaka, sve jedno odakle su......

Jedina olakšavajuća okolnost bi ti bila da si se ponašao korektno prema njima...

Žao mi je tih devojaka, sve jedno odakle su....

Batice moj......one su tada , za sest meseci rada u Yugi, mogle da kupe dvosoban stan u Moskvi , a da se ne umore..........dolazile su i profesorke ruske knjizevnosti..bas iz Alma Alte........

Pa nisam ja , Karlo ganci, iz Batajnice........:D
Verovao ili ne, devojke su, kada su odlazile od mene, plakale...
Uvek sam ih postovao , i pomagao ........a u to vreme je neko svercovao benzin, cigare, neko uterivao dugove, neko reketirao........ja sam drzao klub.....yebi ga...:roll:

Nekoliko godina sam bio "umetnici direktor;) i vlasnik":D.....dva nocna kluba, gde je proslo , po mojoj racunici , preko tri stotine nasih prijateljica iz Ukrajine, Moldavije, Rusije , Kazahstana, Belorusije..........;)

A sto neko rece.......Indijka kada je lepa, lepa je u picku materinu....:D:D:D

Ето, татин син, тј.син генерал мајора у пеМзији се бавио трафикингом и проституцијом, а сада је прешао на пдф Политика да нам овде свима
"соли памет" - аванзовао човек...

А ти кад год се "узбудиш" омакне ти се матерњи 'рвацки језик па тако и овде: "слАвенског"... нешто се не сећам да се тако говори у Новом Саду (а раније
си писао да сте се довукли у Бг из НС).........

Batice moj......one su tada , za sest meseci rada u Yugi, mogle da kupe dvosoban stan u Moskvi , a da se ne umore..........dolazile su i profesorke ruske knjizevnosti..bas iz Alma Alte........

Pa nisam ja , Karlo ganci, iz Batajnice........:D
Verovao ili ne, devojke su, kada su odlazile od mene, plakale...
Uvek sam ih postovao , i pomagao .
.......a u to vreme je neko svercovao benzin, cigare, neko uterivao dugove, neko reketirao........ja sam drzao klub.....yebi ga...:roll:

Ау, сунце ти калајисано, не могу да верујем шта читам, јбт. исповест макроа.....ужас.....
e136.gif

..

Ето како је ИДИМИГАПАМИГА за време С.Милошевића стекао свој почетни капитал и данас постао бизМисмен.......ахахахааа..............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back