Izgleda da je pokoravanje sveta u tvojim ocima izjednaceno sa unistavanjem sveta nuklearkama.
ne nego je u toj mojoj sali vise od pola zbilje, ali hajde objasni kako zapad misli da rusiji nanese
strateski poraz, ako ne vojno, jer vidimo da sankcije deluju vise na svabe, nego na ruse, koji su se snasli nekako uz pomoc kine, te indije?
znaci, kada tramp salje podmornice 1 ili 2, meda mu kaze da izmislja
"It's hard to find a black cat in a dark room, especially if there is no cat."
THU OCT 2, AT 7:15 AM
ili neka objasni zasto onda preza od dve reci na slovo N [imam citat i za tu izjavu], jel te podmornice nemaju nuklearne bojeve glave, sta se pravi blesav?
Dakle, skinimo rukavice, posto je vladajuci ruski sistem zastareo, nefunkcionalan i neposten cak i prema sopstvenom narodu, da bi se odrzao na vlasti i zastrasio glasace, podrzava se upotreba bojevih glava i slicnog nuklearnog oruzja? Jel to sve?
to je zapadna pokvarena zamena teza jer se secamo da su navijali za rusenje rezima? i sada kada je to propalo, nove lazi, dok se realnost preskace, pa tramp se hvali vojnom superiornoscu, sta mislis da ce rusija da ceka da izgubi konvencionalni rat, i bude satrvena? ti si naivna, ako to ocekujes, lazu te zapadnjaci da je to uopste moguce, nego ce da bije sa taktickim prvo, a potom i strategijskim, ja se vec cudim zasto vazi nuklearni moratorijum, umesto da se zapadu zapuse usta koliko juce
Rekla bih da ce biti omrazena jos par godina, da ce taj sukob na stetu Ukrajine nekako stati, da ce Rusija saviti sipke i kroz jos par godina poteci ce opet njen gas ka Nemackoj.
taj gas je vec bespovratno otisao na istok, jedom kada se posao snaga sibira bese kompletira, nema vise nazad, posle mogu samo da ga koriste za prozivodnju hidrogena/vodonika, a da ga kao sirovinu izvoze za nemacku vise nikad
zapad se sveo na pirateriju, otimacinu, a SVET GLEDA