Srbi, Rusi i Belorusi, podanicki narodi?

И на западу те посете ако пишеш нешто што не треба на Фејсбуку, Инстаграму или Твитеру. Тамо забрањују апликације као неподобне и ограничавају приступ.

Такође, могу да те посете ако је твоје дете причало у школи нешто што се њима не свиђа или ако си против мултикултурализма. Поред тога, имаш "позитивну" дискриминацију.

Види се да не излазиш из стана.
toga ima svuda...negde vise, negde manje

Kakva budalaština! Šta ima "drugosrbijanci," definisani na način na koji ih definišete, da govore o činjenici da su naše SRBIJANSKE velmože u Srednjem veku više crkava i manastira podigli na teritoriji današnje Makedonije nego na Kosovu, pa valjda bi o tome trebali da vi srpski nacionalisti govorite. Naravno, vi to nikada ne spominjete pošto je vaš neumrli Slobodan Milošević svojevremeno priznao Makedoniju ubrzo po njenom proglašenju nezavisnosti, bez da su srpski nacionalisti povodom toga održali jedan jedini protest, a SPC je nedavno i zvanično priznala autokefalnost Makedonskoj crkvi čime se definitivno odrekla onih sakralnih objekata koji su zadužbine naših SRBIJANSKIH velmoža i koje se nalaze na teritoriji Severne Makedonije, te se ni popovi SPC odavno više ne čuju o tim hramovima da slovo prozbore, valjda da se "Vlasi ne dosete".

СРЈ није признала Македонију одмах. Државна граница је могла да се прелази без контроле. УН су признале БЈРМ тек 1993. године.

Причаш неистину као и увек.

СРЈ није признала Македонију одмах. Државна граница је могла да се прелази без контроле. УН су признале БЈРМ тек 1993. године.

Причаш неистину као и увек.
Šta pišem neistinu?! Pa tvoj neumrli Milošević je Makedoniju kao nezavisnu državu priznao de fakto ODMAH (de jure priznanje i puni diplomatski odnosi uspostavljeni 1996. godine, a SPC je nedavno priznala autokefalnost Makedonskoj crkvi), a za razliku od osamostaljenja Hrvatske i Bosne i Hercegovine, znači onih republika na koje su Milošević i njemu odana JNA izvršili agresiju premda sa tim zemljama mi SRBIJANCI nemamo ništa, nikada se u miloševićevskim medijima povodom osamostaljenja Makedonije nije ni spomenulo "a šta će bude sa Srbima u Makedoniji," niti se trubilo "a šta će bude sa srpskim svetinjama" kojih je kako sam u prethodnim upisima već napomenuo ima više nego na Kosovu, i to nisu samo pomenuti sakralni objekti iz SRBIJANSKOG Srednjeg veka, već su to i rasute kosti SRBIJANSKIH vojnika na Bregalnici i Kajmakčalanu u Makedoniji gde su se dve od najkrvavijih bitaka Drugog balkanskog i Prvog svetskog rata odigrale.

1759582039200.png

Spomen ploča na mestu nekadašnje spomen-kosturnice gde je bilo sahranjeno više od 6.000 poginulih SRBIJANACA u Bregalničkoj bitki

1759581604583.png

Spomen kapela palim SRBIJANSKIM borcima na Kajmakčalanu iz Prvog svetskog rata (Solunski front)

Šta pišem neistinu?! Pa tvoj neumrli Milošević je Makedoniju kao nezavisnu državu priznao de fakto ODMAH (de jure priznanje i puni diplomatski odnosi uspostavljeni 1996. godine, a SPC je nedavno priznala autokefalnost Makedonskoj crkvi), a za razliku od osamostaljenja Hrvatske i Bosne i Hercegovine, znači onih republika na koje su Milošević i njemu odana JNA izvršili agresiju premda sa tim zemljama mi SRBIJANCI nemamo ništa, nikada se u miloševićevskim medijima povodom osamostaljenja Makedonije nije ni spomenulo "a šta će bude sa Srbima u Makedoniji," niti se trubilo "a šta će bude sa srpskim svetinjama" kojih je kako sam u prethodnim upisima već napomenuo ima više nego na Kosovu, i to nisu samo pomenuti sakralni objekti iz SRBIJANSKOG Srednjeg veka, već su to i rasute kosti SRBIJANSKIH vojnika na Bregalnici i Kajmakčalanu u Makedoniji gde su se dve od najkrvavijih bitaka Drugog balkanskog i Prvog svetskog rata odigrale.

Pogledajte prilog 1794983
Spomen ploča na mestu nekadašnje spomen-kosturnice gde je bilo sahranjeno više od 6.000 poginulih SRBIJANACA u Bregalničkoj bitki

Pogledajte prilog 1794978
Spomen kapela palim SRBIJANSKIM borcima na Kajmakčalanu iz Prvog svetskog rata (Solunski front)
Како одмах када је ЈНА изашла из Македоније тек у марту 1992. године, а није било граничне контроле? УН су признале тек 1993. године и од тада је СРЈ почела да се понаша према МКД као према некој независној држави.

Чак је Милошевић хтео да врати МКД и о томе је причао са Киром Глигоровим, који је то одбио одмах.

Причаш неистину као и увек и постајеш веома напоран.

Pogledajte prilog 1794983

Pogledajte prilog 1794978
И немој више да причаш да су то србијански владари. То су српски владари и пише то исто на плочи.

Војска Краља Петра I се звала Српска војска, а не србијанска војска.

Лажеш и немаш срамоте.

Nije istina da nije bilo granične kontrole, lažeš. Već 1992. godine je bila granična kontrola između Srbije i Makedonije.
Е ајде немој више да подмећеш овде своје приче. МКД је до 1993. године била непризната од стране света.

СРЈ је гледала да је поново укључи у свој састав заједно са Републиком Српском.

Е ајде немој више да подмећеш овде своје приче. МКД је до 1993. године била непризната од стране света.
Granična kontrola između Srbije i Makedonije je postojala već 1992. godine, jer tada su već bili postavljeni kontejneri u kojima su sedeli policajci i carinici i to zna svako ko je u to vreme išao kolima ili autobusom iz Srbije u Makedoniju i dalje u Grčku. Ja sam lično više od jedared 1992. godine putovao kolima za Makedoniju i Grčku i ja znam šta je bilo i kako je bilo na granici sa Makedonijom.

СРЈ је гледала да је поново укључи у свој састав заједно са Републиком Српском.
E vidiš, na ovom detalju si se dokazao kao šarlatan. Makedonija je na referendumu izglasala nezavisnost u septembru 1991, a posljednji vojnici JNA su otišli iz Makedonije već krajem proleća 1992. godine. Proces je okončan predajom kasarni, a da praktično nijedan komad naoružanja JNA nije ostavljen Staro Srbijancima u Makedoniji, niti je prema njima iz Beograda išla bilo kakva propaganda u smislu one ćosićevske ložane da su "ugroženi" ako ostanu u drugoj državi kao što je bio slučaj sa Hrvatskom i Bosnom. Onako ad-hok si izmislio to da je "SRJ gledala da Makedoniju uključi u sastav zajedno sa Republikom Srpskom." Jedino ako kartu Šešeljeve Velike Srbije sa poleđine istoimenog časopisa ne uzimaš za ozbiljno – u tom slučaju ti se izvinjavam ...

Nego, da me neko ne shvati pogrešno – tako je trebalo da se uradi i sa Hrvatskom i Bosnom nakon što su posle održanih referenduma proglasile nezavisnost. Ja samo hoću da kažem da ono šta se nazivalo Starom Srbijom i za šta je hiljade SRBIJANSKIH ratnika kosti ostavilo na Bregalnici i na Kajmakčalanu, gde se Dušan krunisao za cara, gde postoji više sakralnih objekata iz SRBIJANSKOG Srednjeg veka nego na Kosovu, napustilo se normalno i priznalo de fakto odmah, a ratovalo se u Hrvatskoj i Bosni, znači sa onim zemljama sa kojima mi SRBIJANCI nemamo ništa i gde Srbije nikada nije bilo niti će ikada da je bude.

A radi dekora, i naravno radi obrazovanja onih što bi Srbiju proširivali "do Trsta," još malo o zadužbinama naših SRBIJANSKIH vlastelina u Severnoj Makedoniji, a čijoj je crkvi SPC priznala autokefalnost ...

kada ruja pokori ceo svet, i tebe ce, to ti je prosta logika, jer ima najvise nuklearnih bojevih glava, a zapad opet svrbi, malo mu bilo 2 svetska rata, pa bi i treci, dok ova tvoja mantra o fsb ide macku o rep

Izgleda da je pokoravanje sveta u tvojim ocima izjednaceno sa unistavanjem sveta nuklearkama.

Dakle, skinimo rukavice, posto je vladajuci ruski sistem zastareo, nefunkcionalan i neposten cak i prema sopstvenom narodu, da bi se odrzao na vlasti i zastrasio glasace, podrzava se upotreba bojevih glava i slicnog nuklearnog oruzja? Jel to sve?

Ovako, Rusija kojoj svedocimo ne moze da pobedi ni osiromasenu i zbunjenu Ukrajinu. To je cinjenica koju ne moramo ni da dokazujemo jer citamo vesti.
Na koji nacin ce biti pobedjen svet osim ako Putin ne iskopa carobni stapic na dnu Volge?

Rekla bih da ce biti omrazena jos par godina, da ce taj sukob na stetu Ukrajine nekako stati, da ce Rusija saviti sipke i kroz jos par godina poteci ce opet njen gas ka Nemackoj.
To je realan domet te drzave kakva ona jeste danas.

Izgleda da je pokoravanje sveta u tvojim ocima izjednaceno sa unistavanjem sveta nuklearkama.
ne nego je u toj mojoj sali vise od pola zbilje, ali hajde objasni kako zapad misli da rusiji nanese strateski poraz, ako ne vojno, jer vidimo da sankcije deluju vise na svabe, nego na ruse, koji su se snasli nekako uz pomoc kine, te indije?
znaci, kada tramp salje podmornice 1 ili 2, meda mu kaze da izmislja

Medvedev Again Trolls Trump: US Submarines A 'Black Cat In A Dark Room'

teaser image
"It's hard to find a black cat in a dark room, especially if there is no cat."
THU OCT 2, AT 7:15 AM

ili neka objasni zasto onda preza od dve reci na slovo N [imam citat i za tu izjavu], jel te podmornice nemaju nuklearne bojeve glave, sta se pravi blesav?

Dakle, skinimo rukavice, posto je vladajuci ruski sistem zastareo, nefunkcionalan i neposten cak i prema sopstvenom narodu, da bi se odrzao na vlasti i zastrasio glasace, podrzava se upotreba bojevih glava i slicnog nuklearnog oruzja? Jel to sve?
to je zapadna pokvarena zamena teza jer se secamo da su navijali za rusenje rezima? i sada kada je to propalo, nove lazi, dok se realnost preskace, pa tramp se hvali vojnom superiornoscu, sta mislis da ce rusija da ceka da izgubi konvencionalni rat, i bude satrvena? ti si naivna, ako to ocekujes, lazu te zapadnjaci da je to uopste moguce, nego ce da bije sa taktickim prvo, a potom i strategijskim, ja se vec cudim zasto vazi nuklearni moratorijum, umesto da se zapadu zapuse usta koliko juce
Rekla bih da ce biti omrazena jos par godina, da ce taj sukob na stetu Ukrajine nekako stati, da ce Rusija saviti sipke i kroz jos par godina poteci ce opet njen gas ka Nemackoj.
taj gas je vec bespovratno otisao na istok, jedom kada se posao snaga sibira bese kompletira, nema vise nazad, posle mogu samo da ga koriste za prozivodnju hidrogena/vodonika, a da ga kao sirovinu izvoze za nemacku vise nikad

zapad se sveo na pirateriju, otimacinu, a SVET GLEDA

Putin Blasts French 'Piracy' After 'Russia-Linked' Tanker Boarded, Captain Arrested

Poslednja izmena:
И немој више да причаш да су то србијански владари. То су српски владари и пише то исто на плочи.

Војска Краља Петра I се звала Српска војска, а не србијанска војска.

Лажеш и немаш срамоте.
Mora, "srbijanski". Zbiljaš je sebi uzeo davetski zadatak, uzeo je sebi nijjet, da izazove rat Srbije i Srba iz okolnih zemalja, da u krajnjem ishodu dođe do potpunog podržavljenja Kosova, remilogorizacije CG, dominacije Bošnjaka u BiH.
Dosetio se da ističe srbijanstvo iznad srpstva. Posle neko kaže da su Bošnje glupe, a vidi njega, kao soko, kao lisac... :lol:

kada ruja pokori ceo svet, i tebe ce, to ti je prosta logika, jer ima najvise nuklearnih bojevih glava, a zapad opet svrbi, malo mu bilo 2 svetska rata, pa bi i treci, dok ova tvoja mantra o fsb ide macku o rep

Мудре речи, мудра глава.

Тако су победили и '88 кад су такође имали највише "нуклеарних бојевих глава".

Мудре речи, мудра глава.

Тако су победили и '88 кад су такође имали највише "нуклеарних бојевих глава".
a sto putin rece da su modernizovali veliki %? znaci laze, a tramp ne laze za one dve ili 1 podmornicu da je poslao?
"It's hard to find a black cat in a dark room, especially if there is no cat."
iz koje je ona godine?
moje misljenje je da je ovo sa ukrajinom zagrevanje, predigra

eu se bakce sa dronovima nekim fantomskim, a mi u usa sa piratima koji svercuju drogu - jaka priprema za rat, upisacu se od smeha

sad se setih i kineskih balona iznad amerike za vreme bajdena, ... strasno?! jok, urnebesno

zato ovaj saziv generala, mora cistka i da se uozbiljimo, ali ovako vise nece moci, pare koje su isle farma-mafiji ima da idu pentagonu od sada, da nas ne iznenadi neki perl harbor, ili da eu udje u rat, a mi tropa

Poslednja izmena:

Back