SRBI PREŽIVELI USTAŠE, PREŽIVEĆE I INCKA: "Zlotvor 24 godine krši Dejtonski sporazum i maltretira Srpsku"

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
Milorad Dodik i Valentin Incko

07.02.2021. • 15:40 Srbija Danas/RTRS
SRBI PREŽIVELI USTAŠE, PREŽIVEĆE I INCKA: "Zlotvor 24 godine krši Dejtonski sporazum i maltretira Srpsku" (VIDEO)
Foto: Profimedia
Visoki predstavnik u BiH čini i legalizuje sve što je antidejtonsko

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, poručio je danas da su Srbi na ovim prostorima preživeli ustaški genocid, pa će tako preživeti i visokog predstavnika u BiH Valentina Incka.

Dodik je naglasio da je Inckov problem to što on vidi BiH kao centralizovanu zemlju bez Republike Srpske.
On je naveo da je Incko činio i legalizovao sve što je antidejtonsko, kršeći međunarodno pravo na bazi političke ideologije koja je tražila da Republika Srpska bude razvlašćena.

- To što nije u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom ovde funkcioniše već 24 godine u liku zlotvora kakav je Incko i drugi koji su ovde, maltretirajući Srbe, našu Republiku i srpski narod u celini, sprovodili separatnu politiku osvete nad nama, kažnjavanja i svega što su činili u proteklom vremenu - rekao je Dodik u Banjaluci.

https://www.srbijadanas.com/vesti/r...cko-rusi-republiku-srpsku-incko-je-2021-02-07

Baja isutirao uspavanog Incka

DODIK BRUTALAN KAO NIKAD: Ja ne govorim o čoveku, ja govorim o zlotvoru
Na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini je potpuno beznađe

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da svaki Srbin treba da okrene glavu od visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, a da bi s novim visokim predstavnikom razgovarao ukoliko bi rekao da Republici Srpskoj treba vratiti vojsku, sudstvo, indirektne poreze.

Dodik je na konferenciji za novinare u Banjaluci naglasio da je visoki predstavnik nepotreban u Republici Srpskoj i da tu neće imati podršku.

ADVERTISING

- Ja ne govorim o čoveku, govorim o visokom predstavniku. On je zlotvor koji je u kontinuitetu otkako postoji ta funkcija, osim prvog, činio sve na štetu Republike Srpske - rekao je Dodik.

Ocenio je da je na političkoj sceni u BiH potpuno beznađe, a da je cilj određenih tela EU da u narednom periodu ojačaju državnu strukturu i nivo vlasti u BiH.

"Možete da upotrebite sile koliko hoćete"

On je naveo da postoje dokumenti koji govore o tome, ali i da oni to govore već 20 godina, te da im je problem Republika Srpska koja smatra da treba da očuva svoju autonomiju.
- Oni hoće da ukinemo autonomiju Republike Srpske i da budemo jedini u svetu koji su sami ukinuli svoju autonomiju. Mi nećemo centralizovanu zemlju i možete da upotrebite sile koliko hoćete - poručio je Dodik.

https://www.srbijadanas.com/vesti/r...rim-o-coveku-ja-govorim-o-zlotvoru-2021-02-06

Nije trebao da ga nazove zlotvorom. Trebao je lepo da napravi spisak svega sto je cinio Inzko da uputi to svim ambasadorima i defovima drzava narocito onih potpisnica Dejtona, da sazove medjunarodnu konferenciju o maltretiranja Srba, da pokrene privatnu tuzbu protiv Inzka za izazivanje nacionalne mrznje i netrpeljivosti prem Srbima i da plate dobre advokate i usput par americkih senatora i Inzko bi bio u jako jako velikom problemu i vise nikad takav ne bi dosao na to mesto.

Nije trebao da ga nazove zlotvorom. Trebao je lepo da napravi spisak svega sto je cinio Inzko da uputi to svim ambasadorima i defovima drzava narocito onih potpisnica Dejtona, da sazove medjunarodnu konferenciju o maltretiranja Srba, da pokrene privatnu tuzbu protiv Inzka za izazivanje nacionalne mrznje i netrpeljivosti prem Srbima i da plate dobre advokate i usput par americkih senatora i Inzko bi bio u jako jako velikom problemu i vise nikad takav ne bi dosao na to mesto.
Све је то урађено неколико пута; игноришу...
Врана врани очи не вади.
Али- зато је ту Миле, да га из гаћа истреса... :lol:

Све је то урађено неколико пута; игноришу...
Врана врани очи не вади.
Али- зато је ту Миле, да га из гаћа истреса... :lol:
Ja sam zato više puta predložio da Mile bude JEDINI i DOŽIVOTNI precednik bivše SR BiH :D
Bošnjaci bi tada prvi put u istoriji osetili i doživeli sebe kao SUVERENU naciju.
Vode ih bre sve neki luzeri i kreteni.

Cudno taj zlotvor ne smeni Dodika, a posmenjivao onolike silne ljude pre njega.
Високи представник и нема никакво формално овлашћење да то чини.Нарочито нема право да доноси законе.Инцко је престао да то ради, када су из Српске припретили да се неће ни обазирати на такве одлуке, да их неће ни објављивати у Службеном гласнику.

Високи представник и нема никакво формално овлашћење да то чини.Нарочито нема право да доноси законе.Инцко је престао да то ради, када су из Српске припретили да се неће ни обазирати на такве одлуке, да их неће ни објављивати у Службеном гласнику.
https://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=420882

Milorad Dodik i Valentin Incko

07.02.2021. • 15:40 Srbija Danas/RTRS
SRBI PREŽIVELI USTAŠE, PREŽIVEĆE I INCKA: "Zlotvor 24 godine krši Dejtonski sporazum i maltretira Srpsku" (VIDEO)
Visoki predstavnik u BiH čini i legalizuje sve što je antidejtonsko

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, poručio je danas da su Srbi na ovim prostorima preživeli ustaški genocid, pa će tako preživeti i visokog predstavnika u BiH Valentina Incka.

Dodik je naglasio da je Inckov problem to što on vidi BiH kao centralizovanu zemlju bez Republike Srpske.
On je naveo da je Incko činio i legalizovao sve što je antidejtonsko, kršeći međunarodno pravo na bazi političke ideologije koja je tražila da Republika Srpska bude razvlašćena.

- To što nije u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom ovde funkcioniše već 24 godine u liku zlotvora kakav je Incko i drugi koji su ovde, maltretirajući Srbe, našu Republiku i srpski narod u celini, sprovodili separatnu politiku osvete nad nama, kažnjavanja i svega što su činili u proteklom vremenu - rekao je Dodik u Banjaluci.

https://www.srbijadanas.com/vesti/r...cko-rusi-republiku-srpsku-incko-je-2021-02-07

Baja isutirao uspavanog Incka
Incko nije 15 godina ništa radio i sad je počeo, očigledno je da su došla neka nova vremena.

Ovako sa strane ,mislim da mu prolazi vreme,Dodiku. Nije uradio nista za sve ove godine ili bar nedovoljno, Odselilo mu se bar 200 000 ljudi njegove nacije jer nema posla. Cela RS nema vise od 250 000radnih mesta sa sve policijom,prosvetom,zdravstvom pravosudjem. Ne mogu da se setim ni jednog preduzeca da posluje dobro a da je iz RS. Slabo je to Milorade zato se koristis nacionalizmon!

Ovako sa strane ,mislim da mu prolazi vreme,Dodiku. Nije uradio nista za sve ove godine ili bar nedovoljno, Odselilo mu se bar 200 000 ljudi njegove nacije jer nema posla. Cela RS nema vise od 250 000radnih mesta sa sve policijom,prosvetom,zdravstvom pravosudjem. Ne mogu da se setim ni jednog preduzeca da posluje dobro a da je iz RS. Slabo je to Milorade zato se koristis nacionalizmon!
Đavolčić je jedini koji unosi devize u Entitet, svojom moderatorskom plaćom (1 dinar)

Back