- Poruka
- 10.961
Ма, немој?Nisi duzan da otkljucas telefon niti bilo koji drugi uređaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, немој?Nisi duzan da otkljucas telefon niti bilo koji drugi uređaj.
A po čemu je ona plaćenica?
Je li to nemoguće da aktivista koji je učesnik protesta bude uhapšen među više desetina ljudi? Kad je tebe zakačio virus kapetanmark?Политички активиста случајно ухапшен у сред насилних политичких протеста? Зезаш ме Брано.
Je li to nemoguće da aktivista koji je učesnik protesta bude uhapšen među više desetina ljudi? Kad je tebe zakačio virus kapetanmark?![]()
Ajde, nisi čuo, đa snimci hapšenja i maltretiranja, đa svedočenja koja im se međusobno poklapaju. Pa o kome da izveštavaju mediji, o onima koji nisu protestovali, bili hapšeni, zlostavljani i čija prava nisu narušavana?За тих више десетина нисам чуо, само је Николина заслужила медијску пажњу мало од власти мало од независних медија.
Боље шамар да си ми сашио.![]()
Ajde, nisi čuo, đa snimci hapšenja i maltretiranja, đa svedočenja koja im se međusobno poklapaju. Pa o kome da izveštavaju mediji, o onima koji nisu protestovali, bili hapšeni, zlostavljani i čija prava nisu narušavana?
Ne verujem, ima majmuna koji idu isključivo da bi iskoristili priliku da divljaju, ima ovakvih, ima onakvih. Što se drotova tiče, doslovno je javna tajna da je ogromna većina njih ološi i za njih je profesionalizam špansko selo. Sadisti, manijaci, neiživljeni kompleksaši, iščašeni mozgovi, kriminalci, steroidima napumpani i agresivni balvani s po dve sive ćelije u lobanji koje se međusobno bore za 3. mesto. Naslušao sam se tokom života svakakvih priča, i od ljudi koji su najebali od njih i od samih drotova i od rođaka i prijatelja svih njih, a i nagledao sam se snimaka, tako da uopšte nemam ni trunke sumnje kad slušam ljude koji pričaju o, blago rečeno, negativnim iskustvima s njima.Мене интересује баш тај део који је малтретиран али се о њему ћути. Доживео сам већ да ти који су "истакнути" и нису баш такви каквим их медији представљају. Има ситуација где сам згрожен поступањем полиције, има и где нисам.
Стварно мислиш да су сви протестанти тамо искључиво из племенитих мотива?
Na šta tačno misliš?Мене интересује баш тај део који је малтретиран али се о њему ћути.
Ne verujem, ima majmuna koji idu isključivo da bi iskoristili priliku da divljaju, ima ovakvih, ima onakvih. Što se drotova tiče, doslovno je javna tajna da je ogromna većina njih ološi i za njih je profesionalizam špansko selo. Sadisti, manijaci, neiživljeni kompleksaši, iščašeni mozgovi, kriminalci, steroidima napumpani i agresivni balvani s po dve sive ćelije u lobanji koje se međusobno bore za 3. mesto. Naslušao sam se tokom života svakakvih priča, i od ljudi koji su najebali od njih i od samih drotova i od rođaka i prijatelja svih njih, a i nagledao sam se snimaka, tako da uopšte nemam ni trunke sumnje kad slušam ljude koji pričaju o, blago rečeno, negativnim iskustvima s njima.
Na šta tačno misliš?
Gde ti ode sad.срби растурили југославију, срби направили пијачни геноцид, сви су жртве србе је Хитлер правио онда не доживљавам уопште.
Gde ti ode sad.![]()
ko je Marko Kričak. Oni mi kažu da je pre toga bio običan prodavac automobila, oni su imali neke neprijatnosti sa takozvanim Zokijem bankarom. Ja neću više ništa reći, Krička znaju kroz Zorana bankara i dovoljno je da kažem da je taj Zoran završio u zatvoru.
Njima je bilo neobično da je neko takav došao na tako visoku poziciju u JZO. Naravno da sam i od kolega čula da jako brzo napreduje, da nema niti policijske obuke, niti adekvatne škole