a po evropi se inace bebe radjaju sa hipotekom na grbaci?![]()
Kako je u Evropi nisam u toku.Ovdi ko ima kuću teško može da uskoči u njoj bez hipoteke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a po evropi se inace bebe radjaju sa hipotekom na grbaci?![]()
primetio sam svuda jedan problem kod nas. ima mnogo ljudi koji pokusavaju da strancima docaraju da je nama ovde mnogo bolje nego sto jeste zapravo. i ovako preko interneta,a i na sve druge nacine. prosecna plata je izmisljotina nevidjena. to uopste nije realna plata. ko uopste ima platu,naravno. u donjoj "polovini" srbije se radi za 25 hiljada. i politicari stvaraju sliku pred strancima da nam je daleko bolje nego sto jeste. sto je jos gore,preko medija nama gradjanima uvaljuju pricu da nam dobro ide,da nismo mi uopste tako losi. finansijski mislim. nego hebes te lazove i lopove,nego i obicni ljudi bre seru po internetu svuda. sns botovi seru kako srbi nisu gladni. a jesu i to puno. ima dosta ovih koji jako mrze gastarbajtere. zasto bre? pa sta su vam oni krivi,ne razumem. ima dosta tih ljudi vani,ima i mladih. ima dosta vozaca kamiona na primer. koji ubacuju svoje video snimke na youtube sajt,gde opisuju kako im je tamo gde sada zive. a izbacuju to za ovu nasu publiku,sve na balkanskim jezicima. da otvore slepcima oci malo. pa onda malo uporedjuju cene,plate,celokupan standard...i onda ovi nasi se bune,kenjaju,pljuju po njima...s kojim pravom?i jos pritom negiraju kako vecina srba zivi na donjoj granici siromastva hahahahahah
pa ne znam jel sam ja ovde slogiran ili sta? volim samo realna slika da se prikazuje,znaci to smo sto smo i gotovo...sto ce reci evropska zemlja sa africkim standardom,gde ljudi zive na hlebu i podrigusi,kratko i jasno. barem ona ogromna vecina. sta nas bre uzdizete u nebesa,batalite lazi i neistine. neka znaju kakva smo gola beda.
Najvažnije da se učlaniš u SNS kakav rat kakvi bakrači posao odmahpa nije nam ni lose, uzevsi u obzir ko nas je sve napadao u XX veku i danas.
bilo bi bolje da nas vise ima
A ko će to sad da menja?Ко у Србији нема "везу" има да се злопати цео живот, у већини случајева.
Шта кажеш земо, мали је газда од своје 8 године? Ако.A ko će to sad da menja?
Mali privatnici prave fatalnu grešku što posao u začetku ne rade porodično tj jako retka pojava u Srbiji.
Obično, po otvaranju trafike, svi u porodici gazde i čude se kako nema bar po 10.000 za svakog kad naidje da se istresa nad radnicom.
Ко у Србији нема "везу" има да се злопати цео живот, у већини случајева.
Наравно, јавио се неко ко не зна наћи Србију ни на мапи.
Ти не знаш где си шупаљ.
Просечна плата је већа од медијалне за 27%, у Хрватској је та разлика 10%Naravno. Strancima uvek pokušavam da prezentujem Srbiju i Novi Sad u najboljem mogućem svetlu.
- - - - - - - - - -
I nije tačno da polovina stanovnika Srbije radi za 25.000.
50% zaposlenih u Srbiji rade za manje od 39.000 dinara tj. 327 evra, a 50% za više od 39.000 dinara tj. 327 evra.
Medijalna zarada u Srbiji je 39.0000 dinara tj. 330 evra, a prosečna 421 evro.
http://publikacije.stat.gov.rs/G2018/pdf/G20181285.pdf
i treba da se zlopatite dusmani ds i balije, kad ste glupiКо у Србији нема "везу" има да се злопати цео живот, у већини случајева.
Добио поруку за тату балију?i treba da se zlopatite dusmani ds i balije, kad ste glupi
srbija je lepa, zdrava, drzavotvorna. a vi ste korov politicki i mentalni
derpe si? za sendvic? ako, akoДобио поруку за тату балију?
Шта раде људи из очаја, подају се за сендвич.
ne lupaj, krkas ti cvarke, ali kradom. i pijes i lazes. pravi talibanГенерално се не рвем са свињама, не видим смисао у томе
Јеси највеће крме али ниси изузетак.
coravi,slepi....ova dvojica na televizoru su najozbiljniji problem u zadnjih 20 godina
Snimace se filmovi o njima...coravi,slepi....ova dvojica na televizoru su najozbiljniji problem u zadnjih 20 godina