Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Isto kao što ti za ove misliš da su "kvazi-istoričari", tako ja mislim za one kojima ti vjeruješ
JA VERUJEM SAMO SEBI

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao što ti za ove misliš da su "kvazi-istoričari", tako ja mislim za one kojima ti vjeruješ
JA VERUJEM SAMO SEBICrngorci su Srbi ....pricaju srpskim jezikom...i istorija im je ista ko i ostatku Srba.....e sad ako oni misle da su sad neki Crnogorci....OK.....niko im ne brani.....ali ne mogu onda da kradu srpski jezik i nazivaju ga crnogorskim kao ni srpsku istoriju......istorija vam je ona od 1945-e kada su vas komunjare proizvele u naciju.....sve pre 45-e zalazite u srpsku istoriju.....
Potomak naroda koji je 500 godina sluzio Turcima i s vremena na vrijeme vodio svoje nevjeste turskim pashama na oplodnju (pravo prve bracne noci) govori slobodarskom crnogorskom narodu o istoriji. Dje ces vece ironije od toga.
Hahahah!!! Vi slobodarski....pa vama su trpali i majke i oceve.....A i za te neveste.....ako je neko i vodio....ta deca su zavrsavala u jarku......kao sto je i svuda po srednjovekovnoj Evropi bilo.....A i kad se malo pogleda.....vise mi crnogorke onako brkate lice na turke nego srpkinje.....
Potomak naroda koji je 500 godina sluzio Turcima i s vremena na vrijeme vodio svoje nevjeste turskim pashama na oplodnju (pravo prve bracne noci) govori slobodarskom crnogorskom narodu o istoriji. Dje ces vece ironije od toga.
Rekoh ja vec jednom steta sto Turad nijesu bili crnci... danas bi se lakse prebrojali...![]()
U turskoj vojsci i administraciji bilo je i crnaca.
Pa nije da danas nema garavih medju balkanskom "rajom"...(Momir Bulatovic mi recimo lici na Abdulah Odzalana
)
Pa nije da danas nema garavih medju balkanskom "rajom"...(Momir Bulatovic mi recimo lici na Abdulah Odzalana
)
jel' svi bulatovici ili samo momir?![]()
zike ovo je nedovoljno dobar odgovor za optuzbe koje si iznjeo i to da je crna gora potlacena od 1ww. nije ok da se upustas u takve pausalne kvalifikacije bez predznanja i argumenata
Pa recimo da i Pele malo vuce na tu tursku bandu...![]()