Zaustavljen železnički saobraćaj u Srbiji: Opet pred protest u Beogradu

Vlast kompletno spremna za ćorku.

20250621_113435.jpg

Већ други пут ове године неко подмеће бомбе у возове.

Стварно нам службе безбедности ни за ***** нису.

Да крену Шиптари данас, какве браве у службама имамо, стигли би не до Ниша, него до Суботице.
Posle protesta kad bih ja dojavio anonimno da je negde u vozu bomba, da vidiš kako bi me ekspresno identifikovali i uz obilje pompe i senzacionalizma skembali i optužili, kladio bih se u roku od jednog dana, jedva bi dočekali grbavi žvalonja i poluusmeni fikus da dramatično kenyaju u mikrofone pred kamerama. I maloumnoj masi ne bi ni na fragment momenta proradilo kefalo da pomisle kako nešto ne štima, da kažu "čekaj, stani, kako ovog odma nađoše pre nego što je i vezu prekinuo, a ove pre njega ništa još uvek". Ne, usijali bi se komentari na portalima i mrežama o naci teroristi blokaderu Džikijevom i Marinikinom piculiću koga su Kurtijevi Šiptari trenirali.

Posle protesta kad bih ja dojavio anonimno da je negde u vozu bomba, da vidiš kako bi me ekspresno identifikovali i uz obilje pompe i senzacionalizma skembali i optužili

NARAVNO ali kada to uradi vucicev rezim onda niko nista....

u svakoj nromalnoj drzavi zbog ovog silovanja naroda i zabrane kretanja, diktata, bi leteli dok trepnes...

a ovde jos dobijaju podrsku i hvalospeve - ali samo od botova

i te botove treba procesuirati kada bagra padne

Posle protesta kad bih ja dojavio anonimno da je negde u vozu bomba, da vidiš kako bi me ekspresno identifikovali i uz obilje pompe i senzacionalizma skembali i optužili, kladio bih se u roku od jednog dana, jedva bi dočekali grbavi žvalonja i poluusmeni fikus da dramatično kenyaju u mikrofone pred kamerama. I maloumnoj masi ne bi ni na fragment momenta proradilo kefalo da pomisle kako nešto ne štima, da kažu "čekaj, stani, kako ovog odma nađoše pre nego što je i vezu prekinuo, a ove pre njega ništa još uvek". Ne, usijali bi se komentari na portalima i mrežama o naci teroristi blokaderu Džikijevom i Marinikinom piculiću koga su Kurtijevi Šiptari trenirali.

Тихи би о теби одмах тему овде отворио... :per:

Back