SRBI NESTAJU POLAKO :(

Kohen:
Ok je...........drago mi je da se ipak nisam zayebo kod tebe...........

Ali, ti i nisi neki radikal.............nema sanse, ima da te sutnu iz stranke, kad provale da nisi bolid, ko ostali...............

Pa mogla je i neka izvinjancija da padne i s tvoje strane. Mislim, oplete ti čoveka žestoko, on ti si izvinuo, pa rekoh... :)

DraGo70:
Pa mogla je i neka izvinjancija da padne i s tvoje strane. Mislim, oplete ti čoveka žestoko, on ti si izvinuo, pa rekoh... :)

Ћути, обећ'о је на једној другој теми да ће за пар дана да скине тај аватар... Једва сам га одобровољио, немој сад да га дираш да се не заинати... Знаш како уме да смори жешће... А радије бих му и прећутио нешто, само да не гледам ту к__ву... Ја се ето, жртвујем и због осталих колега из странке, морам таквог човека да мољакам да је склони... :lol: Ваљда ће те умети то да цените... :lol:

ШЕШЕЉ:
Ако те провоцира само реци... Мада мислим да је боље бити Шешељ, него индијанац... Како год ово схватио... :lol: ;)

Па гледај то овако. Не дам се ја баш тако лако испровоцирати... тако да ми твој аватар смета или не смета исто колико и Кохенов. Ја сматрам да су те две особе потпуно истог карактера и менталитета само са супротних страна... без увреде.
А што се тиче ове друге реченице, па како се узме. Шешеља у Србији воли неких 30-40% становништва, а мрзи бар исто толико, ако не и више... под претпоставком да је неких 10-ак % равнодушно.
Индијанци бар не иритирају никога у Србији :) нити су икоме у Србији нанели било какво зло... чак и они метални са елисама који су се звали Апачи, нису смели у Србију :)

Back