Odato je priznanje. Samo ti si taj uspeh iskoristio za svoj patriJotizam glupi.
nije za patriotizam vec za uobichajeno kretenisanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odato je priznanje. Samo ti si taj uspeh iskoristio za svoj patriJotizam glupi.
Jesi li ti covece glup? Ne delujes mi tako, ali... Gde si ti bre video ili procitao da JA ili neko drugi ovde ne podryava tog coveka. Sta lupas gluposti. Jedini antisrpski skot ovde si ti. Veci su Srbi od tebe ovaj Adem i onih par hrvata. Zato sto ti nemozes da dobacis bre sta nije u redu. Nije u redu to sto da sam ja genije i uspesan doktor, koji je spasio covecanstvo i zaradio pare, ti i tebi slicni bi prvi dosli da se ocesete za neku kintu. Ako vam ne bi dao, onda biste me pljuvali kao izdajnika. To je to. A rad tog coveka iz Leskovca pratim dugi niz godina i srce mi se cepa zato sto su i pored svih obecanja gownjivi Mloha i ekipa samo hteli da mu uzmu pare, umesto da mu pomognu da otvori svoju kliniku kao sto su obecali.
Zato ne lupetaj bre gluposti, kad ne mozes da dobacis o cemu pricamo. Da su neke budalastine u pitanju, siguran sam da bi pazljivo procitao.
Srbija i Srbi ubijaju i degradiraju svoj narod i svoje ljude. To je moje patriotsko zapazanje. Ja nisam za to da se neistomisljenici proteraju ili ubiju, vec da se radi na kolektivnoj nacionalnoj svesti koja ce pomoci da nam narod ne bude zatucan kao sto si ti.
Da li bi isto pricao o ovom coveku da sam ti rekao da je *****?
Ja bih rekao:
Svaka cast majstore.
Patrijote bi rekle:
Kakve celije, kakvi misevi, ide protiv pravoslavlja, stvaranje krvi i regenerativna medicina je samo Bozija stvar.
srbi su narod kao i svaki drugi od krvi i mesa, ipak..
sta nam se sve desilo u poslednjih dvadesetak godina, a svi su nas napadali a ovi unutra i odmagali, ipak smo ostali organizovana drzava za razliku od npr albanije koja se slomom rezima vratila nekoliko civilizacijskih stepenika unazad na plemensko kriminalni nacin zivota.
mozda je ova faza i dobra. okupator neka radi sta radi, mi use i u svoje kljuse, niko nam ne brani da radimo i da se obrazujemo, a korumpirane politicare i mafiju onako kako moze jednog po jednog.
ili da parafraziram `rani sina pa salji na fakultet srbija se umirit ne moze`!
Уопште се не правим важан, уопште не уздижем сопствену нацију изнад других, једноставно - трудим се да покажем чињенице. И као што су некад људи певали:
Кад је струју измишљао наш Никола Тесла
глупа Америко сисала си весла!
Погледајте ову вест и прочитајте ВЕЛИЧАНСТВЕНО ОТКРИЋЕ
НАШЕГ НАУЧНИКА :
Srpski genetičar izdvojio krvne ćelije
Međunarodni Radio Srbija - Pre 4 sata
Srpski genetičar Miodrag Stojković izjavio je da je uspeo da izdvoji krvne ćelije iz embrionalnih matičnih ćelija i transplantira ih u tkivo miševa. Stojković je u izjavi Beti rekao da je to značajno dostignuće na polju razvojne i regenerativne medicine. Izdvajanje krvnih matičnih ćelija iz embrionalnih ljudskih ćelija stvara mogućnost dobijanja neograničene količine krvi, a to će omogućiti lečenje velikog broja bolesti, uključujući i leukemiju, tvrdi Stojković, čiji je rad pre dva dana objavljen u prestižnom stručnom časopisu Sel stim sel.
Треба честитати и поклонити се оваквом човеку Србину, оваквом генијалцу !
DOSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AUSTRALOPITEKUSI !! MOŽE MALO POŠTOVANJA ZA NJEGA??? SAMO MALO?? ILI PODRŽITE SJAJNOG ČOVEKA ILI BEŽITE SA TEME??
OKEJ?
OVA TEMA JE SAMO ZA PODRŠKU!!
Njemu svaka cast, vec sam to rekao.
Ono sto mi je cudno je to sto se zapadni geneticari po "defaultu" pljuju kako idu protiv Boga i protiv zivota, dok se ovaj nas hvali - a radi isti posao.
Jel' taj iz Leskovca pravio i tebe?Liči š mi na Dolly...oce ce odgovore...![]()
![]()
nije za patriotizam vec za uobichajeno kretenisanje![]()
Na Goetheov je narod mislio, ne na srpski.
Što jes, jes![]()
Изгледа да ово никада нећете Његошу опростити, а и како би кад су потурице завладале Црном Гором!!!Iz grmena velikoga lafu izać trudno nije,
u velikim narodima geniju se gnj'jezdo vije:
ovdje mu je pogotovu materijal k slavnom djelu
i trijumfa dični v'jenac, da mu krasi glavu smjelu.
Al' heroju topolskome, Karađorđu besmrtnome,
sve prepone na put bjehu, k cilju dospje velikome:
diže narod, krsti zemlju, a varvarske lance sruši,
iz mrtvijeh Srba dozva, dunu život srpskoj duši.
Evo tajna besmrtnika: dade Srbu stalne grudi;
od viteštva odviknuta u njim lafska srca budi.