СРБИ - НАРОД ГЕНИЈА !!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да постоји награда за провинцијски, малограђански, скоројевићки текст - мислим да би је освојио...

Али, ипак тужно ми је КОЛИКО НЕМАШ У СЕБИ НИ МАЛО ЖЕЉЕ ДА ПОДРЖИШ ОВОГА ЧОВЕКА - КОГА ПРИЗНАЈЕ ЦЕО СВЕТ !!!!!!!!!!!!! Заиста бедно !!!

Не могу да схватим, а искрено речно и БОЛИ МЕ да скотови антисрпски НЕЋЕ ДА ОДАЈУ ПРИЗНАЊЕ ЈЕДНОМ ЧЕОВЕКУ "ИЗ ЛЕСКОВАЦ" који је ЖИВИ ГЕНИЈЕ... то ми је тако одвратно и тако ружно...

:orkestar::orkestar:

Зато сам и поставио тему, осим тога што сам био одушевљен ОВАКО ВЕЛИКИМ НАУЧНИМ ДОСТИГНУЋЕМ !

Jesi li ti covece glup? Ne delujes mi tako, ali... Gde si ti bre video ili procitao da JA ili neko drugi ovde ne podryava tog coveka. Sta lupas gluposti. Jedini antisrpski skot ovde si ti. Veci su Srbi od tebe ovaj Adem i onih par hrvata. Zato sto ti nemozes da dobacis bre sta nije u redu. Nije u redu to sto da sam ja genije i uspesan doktor, koji je spasio covecanstvo i zaradio pare, ti i tebi slicni bi prvi dosli da se ocesete za neku kintu. Ako vam ne bi dao, onda biste me pljuvali kao izdajnika. To je to. A rad tog coveka iz Leskovca pratim dugi niz godina i srce mi se cepa zato sto su i pored svih obecanja gownjivi Mloha i ekipa samo hteli da mu uzmu pare, umesto da mu pomognu da otvori svoju kliniku kao sto su obecali.

Zato ne lupetaj bre gluposti, kad ne mozes da dobacis o cemu pricamo. Da su neke budalastine u pitanju, siguran sam da bi pazljivo procitao.

Srbija i Srbi ubijaju i degradiraju svoj narod i svoje ljude. To je moje patriotsko zapazanje. Ja nisam za to da se neistomisljenici proteraju ili ubiju, vec da se radi na kolektivnoj nacionalnoj svesti koja ce pomoci da nam narod ne bude zatucan kao sto si ti.

Da li bi isto pricao o ovom coveku da sam ti rekao da je *****?

Jesi li ti covece glup? Ne delujes mi tako, ali... Gde si ti bre video ili procitao da JA ili neko drugi ovde ne podryava tog coveka. Sta lupas gluposti. Jedini antisrpski skot ovde si ti. Veci su Srbi od tebe ovaj Adem i onih par hrvata. Zato sto ti nemozes da dobacis bre sta nije u redu. Nije u redu to sto da sam ja genije i uspesan doktor, koji je spasio covecanstvo i zaradio pare, ti i tebi slicni bi prvi dosli da se ocesete za neku kintu. Ako vam ne bi dao, onda biste me pljuvali kao izdajnika. To je to. A rad tog coveka iz Leskovca pratim dugi niz godina i srce mi se cepa zato sto su i pored svih obecanja gownjivi Mloha i ekipa samo hteli da mu uzmu pare, umesto da mu pomognu da otvori svoju kliniku kao sto su obecali.

Zato ne lupetaj bre gluposti, kad ne mozes da dobacis o cemu pricamo. Da su neke budalastine u pitanju, siguran sam da bi pazljivo procitao.

Srbija i Srbi ubijaju i degradiraju svoj narod i svoje ljude. To je moje patriotsko zapazanje. Ja nisam za to da se neistomisljenici proteraju ili ubiju, vec da se radi na kolektivnoj nacionalnoj svesti koja ce pomoci da nam narod ne bude zatucan kao sto si ti.

Da li bi isto pricao o ovom coveku da sam ti rekao da je *****?

mitke siptaru... :hahaha::hahaha:
mitke krvatu:rotf::rotf:

Уопште се не правим важан, уопште не уздижем сопствену нацију изнад других, једноставно - трудим се да покажем чињенице. И као што су некад људи певали:

Кад је струју измишљао наш Никола Тесла
глупа Америко сисала си весла!

Погледајте ову вест и прочитајте ВЕЛИЧАНСТВЕНО ОТКРИЋЕ
НАШЕГ НАУЧНИКА :

Srpski genetičar izdvojio krvne ćelije

Međunarodni Radio Srbija - Pre 4 sata

Srpski genetičar Miodrag Stojković izjavio je da je uspeo da izdvoji krvne ćelije iz embrionalnih matičnih ćelija i transplantira ih u tkivo miševa. Stojković je u izjavi Beti rekao da je to značajno dostignuće na polju razvojne i regenerativne medicine. Izdvajanje krvnih matičnih ćelija iz embrionalnih ljudskih ćelija stvara mogućnost dobijanja neograničene količine krvi, a to će omogućiti lečenje velikog broja bolesti, uključujući i leukemiju, tvrdi Stojković, čiji je rad pre dva dana objavljen u prestižnom stručnom časopisu Sel stim sel.

Треба честитати и поклонити се оваквом човеку Србину, оваквом генијалцу !

Ja bih rekao:
Svaka cast majstore.

Patrijote bi rekle:
Kakve celije, kakvi misevi, ide protiv pravoslavlja, stvaranje krvi i regenerativna medicina je samo Bozija stvar.

Naravno, svaka čast srpskom genetičaru. O takvim ljudima zaista treba razgovarati, njihova dostignuća isticati, pomagati im i omogućiti dobore uslove za rad u zemlji. Treba stvarati klimu u kojoj se cene pamet i znanje umesto golog novca i sile...
Lepo je radovati se uspehu svakog našeg čoveka u zemlji i svetu, ali zbog uspeha nekog izuzetnog pojedinca u bilo kojoj oblasti - proglašavati jedan narod - za narod genija - je ipak daleko od genijalnog :roll:
I to isticanje kako su Ameri nešto kao prirodni retardi je zaista degutantno u svetu kome njihovi naučnici vode, koliko je meni poznato, glavnu reč.

Зато сам и поставио тему, осим тога што сам био одушевљен ОВАКО ВЕЛИКИМ НАУЧНИМ ДОСТИГНУЋЕМ !

razumeo si ti i 2 rechi o velikom dostignucu... :D

ne seresh molim te...

za to treba mozak i bar osnovna shkola

a kako si se ti hvalio da u danima posta nisi isho u shkolu
a to je vala trecina, ako ne i vishe, shkolske godine

vala... dobro je da si i takav
sa 2/3 od 4 razreda :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back