latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
И то те опушта?![]()
sto ne bi? pa to je 1 od normalnijih reakcija za resavanje stresa, a + su sa ukusom dinje vrh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то те опушта?![]()

Пиво не само да смирује, већ и и успављује.Једна таблета анксиолитика која задовољава просечне дневне потребе одраслог човека кошта до 5 динара. Исти ефекат има пола литра пива које кошта 45 динара, тако да је избор терапије резултат куповне моћи становништва.
"Извор Курира близак апотекарима" није поуздан, с обзиром на то да је годишњи промет сигурно дупло мањи...![]()

mozes da zvaces kad te ne boli zub...
briga te
zavidim masu trenutno

Сморити се и замарати се није исто...Тако млада а лако се замара?![]()
U tom slucaju... otvaram apoteku... bice to odlican biznisSedative su koristile tzv patriote i nacionalisti kad smo sutnuli Karadzica u Hag, koristice kad ode Kosovo, kad Mladic ode u kavez. Bice velika potraznja na trzistu.

Pa jel tebe boli?
Zvake su odlicne za zube i desni..bez zezanja.

boli ne pitaj i ne mogu zvacem zvaku ne znam ni kako cu da ih operrem
@milunka lepo si rekla, odo se ja spremim za spavanje
ionako 1 smena sutra![]()
boli ne pitaj i ne mogu zvacem zvaku ne znam ni kako cu da ih operrem
@milunka lepo si rekla, odo se ja spremim za spavanje
ionako 1 smena sutra![]()

Сморити се и замарати се није исто...
![]()
jel to ide bez recepta![]()
a loza baš smiri čoveka... ko je još bio agresivan od rakije,.....![]()

Ako cemo pravo, casa crnog vina se preporucuje pre spavanja, i za san, i za srce.![]()

Не знам уопште не осуђујем људе који пију седативе али ја сам ипак љубутељ српске
древне медицине.Неко биље ,чај ,постоји доста лековитог биља које помаже.
Многи мисле да нема исти ефекат као хемија али греше .Камилица шипурак лимун и мед ,затим друго биље има их много!
А кинески зелени чај?Не знам уопште не осуђујем људе који пију седативе али ја сам ипак љубутељ српске
древне медицине.Неко биље ,чај ,постоји доста лековитог биља које помаже.
Многи мисле да нема исти ефекат као хемија али греше .Камилица шипурак лимун и мед ,затим друго биље има их много!
Црног, да.Ako cemo pravo, casa crnog vina se preporucuje pre spavanja, i za san, i za srce.![]()
Црног, да.
Али, може и белог, отприлике је исто, зависи само од укуса.![]()