ovi te šiju..ti koristiš..samo kapi za nos...ti si malji... beba....![]()
![]()
![]()
..oslobodjen zavisnosti..fala kolegi znojavom, svaka mu dala..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi te šiju..ti koristiš..samo kapi za nos...ti si malji... beba....![]()
![]()
![]()

..oslobodjen zavisnosti..fala kolegi znojavom, svaka mu dala..![]()

Ko se zadnji smeje - najsladje se smeje!
Prvi put cujem za taj lek.
Inace, to je antidepresiv ako nisi dobro procitao, nije "lek za smirenje".
Какви седативи, то је само за слабиће.Колико политика има утицаја на човека у Србији ,показује продаја лекова за смирење!
Да ли смо луда нација?
Prodaja lekova za smirenje u Srbiji je u porastu, a naša zemlja je na prvom mestu u regionu po korišćenju ovih tableta Rast prodaje sedativa u Srbiji je u porastu, a lideri smo u regionu po broju popijenih tableta.
Naime, poražavajuća je činjenica da smo nacija koja i dalje ne može da preživi dan bez sedativa! Iako je država zabranila prodaju „bensedina“, „bromazepama“ i svih drugih lekova za smirenje bez lekarskog recepta, oni i dalje dospevaju u ruke svih koji ih žele.
Jer, javna je tajna da mnoge privatne apoteke krše zabranu i svojim „stalnim mušterijama“ ispod tezge daju po kutijicu „spasa“. Upravo je to Srbiju dovelo na neslavno prvo mesto u regionu po potrošnji sedativa!
- Prema istraživanju o potrošnji sedativa koje se obavlja u svim evropskim zemljama, Srbija se nalazi na prvom mestu među državama u regionu! Godišnji promet od potražnje i prodaje koji ostvare proizvođači i distributeri sedativa i antidepresiva u Srbiji iznosi skoro 30 miliona evra - priča izvor Kurira blizak apotekarima.
30 милиона на лекова за смирење то говори да је сваки други човек на седативима.
или сваки четврти човек у Србији.То је ужасно велики број и велика зарада на истом производу.
![]()

Какви седативи, то је само за слабиће.
Прави Срби цепају лозу и шљивку.
![]()

МИР ДУШЕВНИ
• Знај да се човек, када се налази изван стања мира, налази у неправилном стању према закону Христовом, у стању самообмане и заблуде, у стању служења идолима. 6. 273
• Без Божије помоћи и благодати нико од људи није у стању да се супротстави невидљивим нападима који се одигравају у његовом срцу и производе душевну буру. У душевним бурама помажу молитва и читање речи Божије, али ни помоћу њих човек не може брзо да се суочи са собом, не може брзо да стигне у пристаниште ненарушивог спокојства, јер наша пала природа споро усваја Божанске мисли и осећања, вера споро постаје жива. Од живе вере у Бога рађа се потпуна покорност Богу, а од покорности Богу - мир помисли и спокојство срца.
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/DuhovnoUzdizanje/EnciklopedijaSpasenja/Enciklopedija15.htm#09
e taj rad. religija ko trodon....![]()
p.s.
suviše to jako za mene. mene i ksalol sasvim lepo smiri....
Није баш.Са молитвом се постиже душевни мир и не трујеш се са хемијом и још спасаваш своју душу.
То доноси огромне поене ономе ко је на власти .
Народ на седативима не реагује на одлуке које се доносе у његово име!
.
naravno. Ali ne valja za kolena. Mene mnogo bole da klečim, reuma, kostobolja i tako to....

Можеш и седећи.Ево текста једне лепе молитве.
МОЛИТВА ОПТИНСКИХ СТАРАЦА
Господе, дај ми да са душевним миром поднесем све што ми донесе данашњи дан. Дај ми да се потпуно предам Твојој Светој вољи. Свакога часа у току овога дана учи ме и подржавај ме. Ма какве вести да добијем у току дана научи ме да их примим са спокојном душом и чврстим убеђењем да је у свему Света воља Твоја. Руководи мојим мислима и осећањима у свим речима и делима. У свим непредвиђеним случајевима, не дај ми да заборавим да је све дошло од Тебе. Научи ме да се исправно и разумно односим према сваком члану своје обитељи, никога да не збуњујем и не огорчавам. Господе, дај ми снаге да поднесем замор наступајућег дана и све што се дешава у току дана. Руководи мојом вољом и научи ме да се молим, да верујем, да се надам, да трпим, да опраштам и волим. Амин.
http://www.svetosavlje.org/bibliote...aMolitvuOptina/NeOstavljajMolitvuOptina09.htm
Jel može da odnesem bensiće u crkvu da ih popa okadi i posveti. Zmaisli, instant molitva u tabletama.
Popiješ tabletu i zapališ sveću....Ne vredi brate. Hemoroidi....Jel može da odnesem bensiće u crkvu da ih popa okadi i posveti. Zmaisli, instant molitva u tabletama.
Popiješ tabletu i zapališ sveću....

Ja sam zavisnik od Orbit zvaka - posebno eukaliptus.
Po ceo dan zvacem zvake..

Ja sam zavisnik od Orbit zvaka - posebno eukaliptus.
Po ceo dan zvacem zvake..
И то те опушта?![]()

Колико политика има утицаја на човека у Србији ,показује продаја лекова за смирење!
Да ли смо луда нација?
Prodaja lekova za smirenje u Srbiji je u porastu, a naša zemlja je na prvom mestu u regionu po korišćenju ovih tableta Rast prodaje sedativa u Srbiji je u porastu, a lideri smo u regionu po broju popijenih tableta.
Naime, poražavajuća je činjenica da smo nacija koja i dalje ne može da preživi dan bez sedativa! Iako je država zabranila prodaju „bensedina“, „bromazepama“ i svih drugih lekova za smirenje bez lekarskog recepta, oni i dalje dospevaju u ruke svih koji ih žele.
Jer, javna je tajna da mnoge privatne apoteke krše zabranu i svojim „stalnim mušterijama“ ispod tezge daju po kutijicu „spasa“. Upravo je to Srbiju dovelo na neslavno prvo mesto u regionu po potrošnji sedativa!
- Prema istraživanju o potrošnji sedativa koje se obavlja u svim evropskim zemljama, Srbija se nalazi na prvom mestu među državama u regionu! Godišnji promet od potražnje i prodaje koji ostvare proizvođači i distributeri sedativa i antidepresiva u Srbiji iznosi skoro 30 miliona evra - priča izvor Kurira blizak apotekarima.
30 милиона на лекова за смирење то говори да је сваки други човек на седативима.
или сваки четврти човек у Србији.То је ужасно велики број и велика зарада на истом производу.
![]()

Normalno
Evo sad, nestaju postovi..zakatancila se tema..neke teme isparile..
Gde god pocnem da pisem, neki 'aps i represija. I da nema zvake, morala bih da zapalim cigaretu, popijem vino ili ne daj Boze zavijem neku gandzu.
Ovako..orbit eukaliptus.
Једна таблета анксиолитика која задовољава просечне дневне потребе одраслог човека кошта до 5 динара. Исти ефекат има пола литра пива које кошта 45 динара, тако да је избор терапије резултат куповне моћи становништва.
"Извор Курира близак апотекарима" није поуздан, с обзиром на то да је годишњи промет сигурно дупло мањи...![]()