Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Kad slusam nase politicare,neophodni su mi.........!
Хвала на искрености!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Далеко од тога да ја осуђујем људе који пију седативе,само покушавам да нађем разлог
ЗАШТО ДАНАС КАДА ЈЕ СВЕ "ПРОШЛО"
Осим тога људи узимају на своју руку,значи да је више од седамдесет процената људи којима лекови нису лекарски предложени!

eto, meni je lekar prepisao![]()
Замисли за вере деведесетих није било толико људи као данас на седативима.
Ja zvekam ksalol ponekad. ...
.
U takvim krizama može nastati i epileptički napad, a zavisnost se stvara od prvog do šestog meseca konzumiranja. Naš sagovornik objašnjava da se svi sedativi i antidepresivi mogu piti samo tri nedelje, i to uz nadzor psihijatra, a posle toga im se menja terapija kako ne bi postali zavisni od tog leka.
pa sama si rekla. zbog sva tri. jer nam je život u ovu državu manje više na ivici nervnog sloma. da nema sedativa pobli bi se svi čoporativno još odavno.
Pa nije "sve proslo". Tek je "doslo", svi racuni za "naplatu" i ljudi, koji su jedva preziveli 90-te, danas se srecu sa mnogo podmuklijim protivnikom - besparicom i neizvesnoscu.
Ako cemo pravo - Sloba!
Слоба хм,увек Слоба !
Не може неко цели век да говори Слоба је крив ,он је ово ,он је оно због њега итд
Не може нам баш за све Слоба бити крив!
То је у реду али често не знају ни сами зашто то раде.мислим лекари!
T
Dodala bih - i beznadjem.
To su činjenice...Sa Slobom i 90-tim narod je počeo da koristi bensedine...
Pre toga u modi je bila Vekia, koliko se sećam.
Dug je tek došao na naplatu....
[/B]

Sedativi stvaraju psihološku zavisnost jer i oni kao i ostale psihoaktivne supstance doprinose dobrom raspoloženju i stvaraju euforiju, pa ih labilnije osobe koje se loše osećaju, uzimaju misleći da su tako rešile sve probleme. Mogu slobodno reći da i oni koji s vremena na vreme konzumiraju te lekove ne spadaju u kategoriju potpuno zdravih ljudi pošto zdrave osobe na drugi način rešavaju svoje probleme – navodi naš sagovornik i dodaje da zavisnici od sedativa na svaka tri-četiri sata moraju popiti lek da bi se osećali sigurnije. Govoreći o zavisnosti, Vučković objašnjava da osobe koje piju sedative i antidepresive s vremenom gube osećaj nekih receptora u mozgu, a ukoliko prestanu da piju lekove, osećaju uznemirenost, preznojavaju se, podrhtavaju im ruke, opada im raspoloženje, pate od nesanice i imaju strahove različitog intenziteta.
U takvim krizama može nastati i epileptički napad, a zavisnost se stvara od prvog do šestog meseca konzumiranja. Naš sagovornik objašnjava da se svi sedativi i antidepresivi mogu piti samo tri nedelje, i to uz nadzor psihijatra, a posle toga im se menja terapija kako ne bi postali zavisni od tog leka.

Kakve gluposti su ovde iznesene
Noviji SSRI antidepresivi ne mogu ni da deluju 3 nedelje a kamoli da se samo toliko koriste![]()

teške
antidepresivi nisu tu da deluju na čoveka već na njegov novčanik![]()
Imamo mi 32% Srba odje jadna... E sad, posto im je Milo sva manjinska i gradjanska prava ukinuo ljudi moraju da utjehu nadju u necem'...![]()

Колико политика има утицаја на човека у Србији ,показује продаја лекова за смирење!
Да ли смо луда нација?
Prodaja lekova za smirenje u Srbiji je u porastu, a naša zemlja je na prvom mestu u regionu po korišćenju ovih tableta Rast prodaje sedativa u Srbiji je u porastu, a lideri smo u regionu po broju popijenih tableta.
Naime, poražavajuća je činjenica da smo nacija koja i dalje ne može da preživi dan bez sedativa! Iako je država zabranila prodaju „bensedina“, „bromazepama“ i svih drugih lekova za smirenje bez lekarskog recepta, oni i dalje dospevaju u ruke svih koji ih žele.
Jer, javna je tajna da mnoge privatne apoteke krše zabranu i svojim „stalnim mušterijama“ ispod tezge daju po kutijicu „spasa“. Upravo je to Srbiju dovelo na neslavno prvo mesto u regionu po potrošnji sedativa!
- Prema istraživanju o potrošnji sedativa koje se obavlja u svim evropskim zemljama, Srbija se nalazi na prvom mestu među državama u regionu! Godišnji promet od potražnje i prodaje koji ostvare proizvođači i distributeri sedativa i antidepresiva u Srbiji iznosi skoro 30 miliona evra - priča izvor Kurira blizak apotekarima.
30 милиона на лекова за смирење то говори да је сваки други човек на седативима.
или сваки четврти човек у Србији.То је ужасно велики број и велика зарада на истом производу.
![]()
- Imamo „serokvel“ od 25 miligrama, a njegova cena je 2.049 dinara - rekli su nam juče u jednoj od dežurnih apoteka i naveli da je potražnja opala poslednje dve nedelje. Proizvođač leka „Astra Zeneka“ platio je 198 miliona dolara odštete svim korisnicima leka koji su dobili dijabetes, a više od 500 miliona dolara državi jer je reklamirao da lek leči nesanicu, što zvanično nije dokazano.
П.С. Не узимајте лекове за смирење!!!
Prvi put cujem za taj lek.
Inace, to je antidepresiv ako nisi dobro procitao, nije "lek za smirenje".
Па добро, не знам - мени је све то исто и служи за "умртвљење" човека... не знам, не узимам било какве лекове.
Па добро, не знам - мени је све то исто и служи за "умртвљење" човека...
немају сви способност да се преко појања богу извуку из психичких проблема, уосталом депресија није једини разлог због чега психијатри преписују медикаменте.

..ebote, al' ste izverzirani..

Racunala sam na ovakvu opasku, ali me se ne dotice.![]()

imali netko u Srbiji.. da nije na ničemu..misim..alkohol..se ne računa..to je ..tradicija...![]()
![]()
![]()