- Poruka
- 55.076
Shkavelchice nivo placanja albanaca je 60%,nije visok ali barem nije 0%.
A srbi ce dobiti struju kad je plate jer i struja je roba i ne poznaje nacije i svako treba da je plati.
Siptarcicu,
pricaj ti to nekom drugom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A srbi ce dobiti struju kad je plate jer i struja je roba i ne poznaje nacije i svako treba da je plati.
Molim moderatore da banuju ovu gamad zbog vredjanja zdravog razuma svakog forumasha ovde. Vi ste debilcino po svim ekonomskim pokazateljima na nivou Etiopije. Cak je i Etiopija bolja u pojedinim. Da je tamo toliki raj Srbi bi se vratili gade jedan odvratni, a ni kuce vise nemaju jer ste im ih vi unishtili i to ceo svet zna, tako da milim moderatore da sacuvaju zdrav razum ostalih ucesnika foruma i po kratkom postupklu odstrane ovog insekta. Unapred hvala.
Siptarcicu,
pricaj ti to nekom drugom..
A zasto neko ne odgovori na pitanje zasto ti srbi nece da plate struju ??????????Data im je ponuda da plate 30% duga a ostatak da se zamrzne do daljnjeg.U pitanju je 700.000 eura za Silovo jer u poslednjih 10 godina nije placen ni cent i umesto sto ovde prodajete patriotizam dajte koju kintu iz dzepa da pomognete braci.
Shkavelchice daleko si i nemas prave informacije.Ovde je ceo svet.
Sta je shkavellu, boli istina jel? Zasto vredjas seljacino jedna odvratna?! Branis se uvredama jel?
Alo moderatori!!!! Banujte ovog neevoluiranog majmuna odavde!!!!!!!!! Jeste li coeravi pa nevidite da je najobicnija provokatorska gnjida!!!! Ja se branim istinom, a istina je da NIKAD ni za sta niste bili sposobni sem za kriminal i ubijanje ljudi. Nepismen ste, divlji i primitivan narod. Vas kad vidim odmah se setim Darvinove teorije. Po svim ekonomskim pokazateljima vi ste (i posle silne pomoci koje su vam poslali vase gazdae kao dobrim psicima) na nivou Etiopije! A ovde mi serendas o nekakvom raju na Kosovu, a Srbi koji su pobegl;i odatle su jel'te mazohisti i ne zele namerno taj raj i blagostanje. MORE MARSH DJUBRE JEDNO ODVRATNO, CRKO DA BOG DA!
Potpuno razumem da je tvoje pleme tebi ceo svet..ali to bas nije tako kako TEBI izgleda![]()
A onaj od 40![]()
Kao prvo to je laz.Jer samo 90-tih godina ste vi i samo vi imali monopol na vlast i tada je placano do zadnjeg dinara jer u to vreme dinar nije vredeo nista,dam detetu 5 maraka da kupi chokoladu i sa kusurom platim struju za ceo mesec da mi ne bi inkasant strchao pred vrata.
RESORNO MINISTARSTVO??????
Koje usrano resorno ministarstvo?
Jedino ministarstvo odbrane može da riješi ovo pitanje, jer ako do sada nije svakome jasno da se ti ljudi tjeraju iz svojih kuća, onda ne znam kad će biti jasno!
Grozota, radi koje u svijetu padaju ministarske fotelje i cijele vlade i uvodi se vanredno stanje.
Ovo stvarno više nema smisla!![]()
Kao prvo to je laz.Jer samo 90-tih godina ste vi i samo vi imali monopol na vlast i tada je placano do zadnjeg dinara jer u to vreme dinar nije vredeo nista,dam detetu 5 maraka da kupi chokoladu i sa kusurom platim struju za ceo mesec da mi ne bi inkasant strchao pred vrata.
Пази ко пита - припадник народности која није плаћала НИШТА, не само струју, која није радила а хтела да прима плату (а и добијала је, нажалост) и који су измишљали нека тровања неким специјалним отровом који је деловао само на Шиптаре, па све до добро одглумљеног егзодуса '99-те...
Da bi se skretala panzja medjunarodne javnosti, ovo sto vi "kazete" treba da bude istina, ali nazalost nije, pa nista od toga. Srbi na Kosovu zive bolje nego vi u Srbiji a struju moraju da plate (i ne samo oni nego svi - Albanci, Bosnjaci itd itd). Cuj "hocemo struju" a nece da plate, pa gde bre to ima?!?!
Za struju sam odgovorio.A za ovo boldovano mi reci samo jedan jedini primer.Za ovo o trovanju i egzodusu je i velikom broju ljudi u srbiji jasno a da ne pricham o svetu prema tome necu reci nista.
Osim Svetskoj banci, kosovski dug obuhvata još i potraživanja Pariskog i Londonskog kluba poverilaca i ukupno iznosi oko 1,25 milijardi dolara. Ove godine Srbija treba da plati ratu za ovaj dug od 90 miliona dolara.
e pa bracala dok god srbija placa dugove kosova..srbi vala ne moraju da placaju struju
znaš šta meni još uvek nije jasno. da l šiptari takvim stavovima/izjavama samo podyebavaju nas ili toliko snažno veruju u te idiotizme da su sebe ubedili da je takva realnost.
znaš šta meni još uvek nije jasno. da l šiptari takvim stavovima/izjavama samo podyebavaju nas ili toliko snažno veruju u te idiotizme da su sebe ubedili da je takva realnost.
pa znas ono
dovoljno puta ponovljena laz..postaje istina...oni stvarno veruju u te idiotizme