Двојца усташа скроз десно су несразмерно велики Јапанци.
To su japanski Hercegovci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su japanski Hercegovci.
Било како било, делују ми ко да сваке године у шљивицима и брдима Хокаида и Шикокуа обраде у казанима литре и литре препеченице.
Увек претежно у Тимочкој крајини!
Ако питаш шта радим: ,,Прочитам па куцкам``. Прекјуче био у Неготину а сада до среде у Зајечару. Почиње Велики јесењи вашар па ми долазе: Борани, Неготинци и овдашњи. Морам да им будем добар домаћин.
Па ето док пре неки дан ми смо нјих оговарали како су били дивјаци у другом светском рату ствари су се промениле за 360 степени.Али није то најтрагично.Трагичније је што се ми тиме поносимо.Srbi vs. Hrvati!
By Miloš Zdravković
Zahvaljujući našem zemljaku Čedi Gojiću ( iz Zaječara ) koji već dve decenije živi u FENIXU, u Sjedinjenim Američkim Državama, u mogućnosti smo da sagledamo koliko je rat na Balkanu postao “popularan” na zapadu!
![]()
Dva japanska paintball tima su se igrali rata izmedju Hrvata I Srba. To je slično kao nekad sto smo se mi (ili neki od nas)igrali npr. kauboja i indijanaca. Tako se sad i oni igraju nekih ‘’kauboja i indijanaca sa Balkana'’..
![]()
Stvarno su isli u detalje..
Obratiti paznju na ‘’Čiča Dražu'’
http://www.tk-info.net/
Па нека се играју бар ће се сазнати ко живи на том Балкану!
Где су само нашли ,,дресове`` и чича Дражу за ову игру?
А зар нисам у праву?Јапанци су почели да се играју, Амери запале ватру па онда праве филмове о нама,Руси као нешто бране и тако до безконачност.Наравно кад има будале.Али једно си у праву.Ја стварно волим Грке.Највише Дору.Jos jedan aristotelovski osvrt na tematiku od strane naseg grckog prijatelja Karlosa.
Kao i svaki Srbin, bez obzira da li se seća koju mu je slavu slavio dida.
Dakle, Hercegovci.
Jos jedan aristotelovski osvrt na tematiku od strane naseg grckog prijatelja Karlosa.
Ja bih pre rekao da je u pitanju još jedan dositejevski osvrt na tematiku od strane našeg srpskog brata Karlosa.
Uostalom, vidiš i sam da govori ''mi''.
Stvarno Karlose, jesi ti Srbin ili Grk?
Ил можда тута татар са истока.
А ево Колумба.Виш како је открио Америку?Погодио је ко прст у *****.![]()
А ево Колумба.Виш како је открио Америку?Погодио је ко прст у *****.![]()
Stvarno Karlose, jesi ti Srbin ili Grk?
Ил можда тута татар са истока.
Чудно је што су теби увек на памети прст у буљи и друга педерастија кад ме видиш. Жао ми је, нисам од те сорте. Ајде чучни да те краљ Александар узјаше.
Srbi vs. Hrvati!
By Miloš Zdravković
Zahvaljujući našem zemljaku Čedi Gojiću ( iz Zaječara ) koji već dve decenije živi u FENIXU, u Sjedinjenim Američkim Državama, u mogućnosti smo da sagledamo koliko je rat na Balkanu postao “popularan” na zapadu!
![]()
Dva japanska paintball tima su se igrali rata izmedju Hrvata I Srba. To je slično kao nekad sto smo se mi (ili neki od nas)igrali npr. kauboja i indijanaca. Tako se sad i oni igraju nekih ‘’kauboja i indijanaca sa Balkana'’..
![]()
Stvarno su isli u detalje..
Obratiti paznju na ‘’Čiča Dražu'’
http://www.tk-info.net/
Па нека се играју бар ће се сазнати ко живи на том Балкану!
Где су само нашли ,,дресове`` и чича Дражу за ову игру?
Katastrofa po cemu smo mi poznati.
![]()
Onaj u trenerci kod "nashih" garant crnogorac , oni chak i u rat idu u trenerkama![]()