Srbi čuste li vi kada Vučić reče ja nisam kao Milorad a to znate li šta znači?

nesko101

Elita
Poruka
20.748
AUTORSKA
Kamera je u tom trenutku uhvatila Milorada Dodika na mitingu u Somboru kako pita oko sebe šta je to Vučić hteo da kaže jer se opravdano našao zatečen.
E pa Srbine Milorade hteo je da ti kaže da on nije uz Rusiju kao ti već uz Zapad.
Neverovatno je kako prisutni kao plaćena publika ni jednim zviždukom nisu smeli da odgovore.
Eto to je današnja Srbija moji nejaki Srbi.

AUTORSKA
Kamera je u tom trenutku uhvatila Milorada Dodika na mitingu u Somboru kako pita oko sebe šta je to Vučić hteo da kaže jer se opravdano našao zatečen.
E pa Srbine Milorade hteo je da ti kaže da on nije uz Rusiju kao ti već uz Zapad.
Neverovatno je kako prisutni kao plaćena publika ni jednim zviždukom nisu smeli da odgovore.
.... а ти му дођеш као Вучићев преводилац мисли.

AUTORSKA
Hajte ti lepo u tu voju Rusiju.

Hajte ti lepo u tu voju Rusiju.
У Русији би морао на фронт, а овде је лако да глуми интернет хероја, док Руси и Украјинци гину.
То су исти они који подржавају рат против Хитлера, јер знају да су неки други мученици гинули због тих британских интереса.

У Русији би морао на фронт, а овде је лако да глуми интернет хероја, док Руси и Украјинци гину.
То су исти они који подржавају рат против Хитлера, јер знају да су неки други мученици гинули због тих британских интереса.
Svaka tema mu je manje više ista.

AUTORSKA

Isto je rekao da ga nećete oboriti kao Mila.

Svaka tema mu je manje više ista.
Koмунисти не могу да схвате да Руси ниси роботи којима Путин може да инсталира програм и догму Јединствене Русије.
Такође не могу да схвате да Руси гледају на запад са позиције победника, па зато и нема мржње према западу, ма колико се Путин трудио да је створи, али све што је успео је да заведе део старије популације.

Back