gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
ma, jasno je meni da nece...em su ti pri vrhu komsijske
liste, em si...prilagodljiv..

eto, savladasmo i...junastvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma, jasno je meni da nece...em su ti pri vrhu komsijske
liste, em si...prilagodljiv..
eto, savladasmo i...junastvo![]()

Kakav zaključak![]()

Eto, vidiš, ništa nije problem![]()

zike a sto ne ides ti na neki vas dpsovsko-montenegrinsko-dukljansko-crvenohrvatski forum nego visis ovde na ovom srpskom?
a da setio sam se, vas bre nema ni toliko da mozete da napunite makar jedan forum![]()

zike a sto ne ides ti na neki vas dpsovsko-montenegrinsko-dukljansko-crvenohrvatski forum nego visis ovde na ovom srpskom?
a da setio sam se, vas bre nema ni toliko da mozete da napunite makar jedan forum![]()

eeee... da...jest se (ne) malo iznenadio kad sam mu napomenula da
bi npr. hrvatsko drzavljanstvo ceko sedam dugih godina...![]()

E svašta od vas![]()

molim?
nije valjda da zamjeras susjedima takvu sitnicu...?
nadam se da te to nece omesti u navijanju ubuduce...![]()

ubi shiptara mnogo potreslo djukanovicevog malog
treba razumeti,ipak su im shiptari glavni koalicioni partneri
a tolika lojalnost je prosto dirljiva

Ma naravno da ne zamijeram. I neće mo omesti u navijanju![]()

vidi, vidi...poceo si se uciti...doljednosti...
zanimljivo je sto si kreno naopako..
jel to neki narodni obicaj kod vas?![]()

Vazda smo mi bili dosljedni![]()

ma da...povijest je pokazala, a katkad i istorija...
a ni ova tema nije za bacit...![]()

Шта ту није истина? Да ли су Срби победили? Јесу. Да ли у тој репрезентацији играју и ватерполисти који су играли или још играју у ЦГ? Играју. Да ли онда ДАН може да напише "наши момци"? Може.
Да ли ДАН може да буде српски лист? Може.
И шта теби ту није јасно и шта теби ту смета?
Ma naravno da ne zamijeram. I neće me omesti u navijanju :lol:
vala i jesi ko navijen.....
tata milo te navije izjutra, a ti lupas li lupas.....Njemu smeta sto nijesu svi crnogorci retardirani i sto im nije lako isprati mozogove,smeta mu sto pored sve Milove moci,milijardi evra,tajnih i javnih policija,milove mocne propagande danas u CG ima vise od pola stanovnistva koja ne lako ne prihvata rasrbljavanje CG i ostaju vjerni svojim precima i svojim Srskim korjenima..to njemu smeta,njemu smeta i Njegos i Kralj Nikola i Marko Miljanov i Janko vukotic ,njemu smeta crnogorska istorija ,sve sto ima veze sa istinskom Crnom Gorom....ovi novokonponovani ********* su obicne budale i okrecu se kako vjetar duva

Njemu smeta sto nijesu svi crnogorci retardirani i sto im nije lako isprati mozogove,smeta mu sto pored sve Milove moci,milijardi evra,tajnih i javnih policija,milove mocne propagande danas u CG ima vise od pola stanovnistva koja ne lako ne prihvata rasrbljavanje CG i ostaju vjerni svojim precima i svojim Srskim korjenima..to njemu smeta,njemu smeta i Njegos i Kralj Nikola i Marko Miljanov i Janko vukotic ,njemu smeta crnogorska istorija ,sve sto ima veze sa istinskom Crnom Gorom....ovi novokonponovani ********* su obicne budale i okrecu se kako vjetar duva

Vazda smo mi bili dosljedni![]()
Е па сад, хајде да се лажемо.
Дуг је пут од Милошевићевог заштитника на седицама комунистичког Централног комитета до "проевропског" аутократе.
Него, да ли ти деци својој читаш Његоша?
Danas je ovaj tekst izašao u DAN-u
http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Sport&datum=2009-08-03&clanak=196178
Pozabaviću se kasnije onim što mi je u tom tekstu zasmetalo, sad da se pozabavim uvodom.
Naime, dan nakon što su srpski vaterpolisti postali prvaci svijeta, u DAN-u je izašao tekst pod naslovom "Naši zlatni momci". Čiji naši?? Moji nijesu. Jesam navijao za njih, kao i skoro cijela Crna Gora, ali, moji nijesu.
Podśećam, kad je reprezentacija Crne Gore osvojila Svjetsku ligu, nijesu bili toliko radosni urednici DAN-a, pa su samo napisali naslov "Pobjednici", kao da im je žao što je tako. Žalosno, ali istinito.
Na ovaj naslov ("Naši zlatni momci"), reagovala je Socijaldemokratska partija Crne Gore. U odgovoru upućenom SDP-u od strane DAN-a, pokušali su da izraze neki sarkazam ili ironiju (ne znam kako to da nazovem), ali neuspiješno. A onda su već počeli sa tipičnim optužbama kako se sve radi protiv Srba, kako vladajuća koalicija hoće da okrene Srbe protiv Crnogoraca tako što svojim potezima stvara netpjeljivost među narodima i sl.
I, nakon toga, imali su obraza da napišu članak čiji sam link gore iskopirao.
Članak je sljedeći:
Pogledajte tekst "Policiji smetale sirene". Kaže se sljedeće: "Zanimljivo je da pljevaljska policija do sada nikada nije zaustavljala kolone slavljenika prilikom pobjeda DPS-a na nekim od izbora, ili prilikom slavlja u slučaju uspjeha sportista iz Crne Gore, iako oni redovno krše saobraćajne propise ili skandiranjem provociraju svoje neistomišljenike".
KAKO OVE LJUDE NIJE SRAMOTA??????? Mi skandiranjem provociramo neistomišljenike??? A zašto bajni i objektivni urednici DAN-a nijesu napisali da su prilikom proslave zlatne medalje njihovih "pulena" skandirali "Ubij Šiptara", "Ovo je Srbija" i slično. Je li to provokacija neistomišljenika, možda??? A što se tiče nas koji slavimo pobjede DPS-a i crnogorskih sportista, i da provociramo nekoga, naša je država, šta koga boli briga šta ćemo da pjevamo u našoj državi???? Kome se ne sviđa, neka se pakuje i neka ide đe mu je bolje, velika je planeta Zemlja.
Tako je okaljan obraz Crnogorcima koji ne nalaze za shodno da slave uspehe Srbije,ali i Srbima u Crnoj Gori koji su oduvek navijali samo za Srbiju.Nemam ja još đecu.
Kad budem imao, ako bude u planu i programu da se uči, učiće.