medved_bg
Elita
- Poruka
 - 15.540

Evo trudim se, ali moram priznati da me ič ne potresa što novine jedne crnogorske političke frakcije idu na ganglije drugoj političkoj frakciji....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa, to ne bi bilo bratski....posle da pričate kako smo vam uzeli "stručnjake"![]()
ма дај...због оваквих их не волим и због оваквих мој динар доле отићи неће,срамота православче,срамота
Pa eto, neće nam se, ove nam je baš bio merak da priznamo
!Danas je ovaj tekst izašao u DAN-u
http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Sport&datum=2009-08-03&clanak=196178
Pozabaviću se kasnije onim što mi je u tom tekstu zasmetalo, sad da se pozabavim uvodom.
Naime, dan nakon što su srpski vaterpolisti postali prvaci svijeta, u DAN-u je izašao tekst pod naslovom "Naši zlatni momci". Čiji naši?? Moji nijesu. Jesam navijao za njih, kao i skoro cijela Crna Gora, ali, moji nijesu.
Podśećam, kad je reprezentacija Crne Gore osvojila Svjetsku ligu, nijesu bili toliko radosni urednici DAN-a, pa su samo napisali naslov "Pobjednici", kao da im je žao što je tako. Žalosno, ali istinito.
Na ovaj naslov ("Naši zlatni momci"), reagovala je Socijaldemokratska partija Crne Gore. U odgovoru upućenom SDP-u od strane DAN-a, pokušali su da izraze neki sarkazam ili ironiju (ne znam kako to da nazovem), ali neuspiješno. A onda su već počeli sa tipičnim optužbama kako se sve radi protiv Srba, kako vladajuća koalicija hoće da okrene Srbe protiv Crnogoraca tako što svojim potezima stvara netpjeljivost među narodima i sl.
I, nakon toga, imali su obraza da napišu članak čiji sam link gore iskopirao.
Članak je sljedeći:
Pogledajte tekst "Policiji smetale sirene". Kaže se sljedeće: "Zanimljivo je da pljevaljska policija do sada nikada nije zaustavljala kolone slavljenika prilikom pobjeda DPS-a na nekim od izbora, ili prilikom slavlja u slučaju uspjeha sportista iz Crne Gore, iako oni redovno krše saobraćajne propise ili skandiranjem provociraju svoje neistomišljenike".
KAKO OVE LJUDE NIJE SRAMOTA??????? Mi skandiranjem provociramo neistomišljenike??? A zašto bajni i objektivni urednici DAN-a nijesu napisali da su prilikom proslave zlatne medalje njihovih "pulena" skandirali "Ubij Šiptara", "Ovo je Srbija" i slično. Je li to provokacija neistomišljenika, možda??? A što se tiče nas koji slavimo pobjede DPS-a i crnogorskih sportista, i da provociramo nekoga, naša je država, šta koga boli briga šta ćemo da pjevamo u našoj državi???? Kome se ne sviđa, neka se pakuje i neka ide đe mu je bolje, velika je planeta Zemlja.
DAN je poznat (ne znam da li ti to znaš pošto nijesi odavde) kao novine koje samo pljuju po Crnoj Gori, omalovažavaju svaki uspijeh Crne Gore, bez obzira u kojem polju taj uspijeh bio.
Hajd' ih nabroj molim te!
E Зике оће глава неда срце , Зикееееееееее Србинееееееееееееееееееее
A ne, kad vec hoce da su veci katolici od pape, onda ih neka tamo gdje pripadaju.
Njihova ''strucnost'' je izgleda vise vama potrebna![]()
Ajde, ba, evo ti jedna pjesma, slušaj i ćuti
Prepoznaješ li se, Mujo??![]()
Zasto si uopste otvarao temu?![]()
DAN je poznat (ne znam da li ti to znaš pošto nijesi odavde) kao novine koje samo pljuju po Crnoj Gori, omalovažavaju svaki uspijeh Crne Gore, bez obzira u kojem polju taj uspijeh bio.
Ne znam, nisam čitala. Samo sam odreagovala na tvoj komentar kada si uporedio ta dva članka.
Ali jednu stvar da razjasnimo ovde. Dokle god te novine ne rade ništa kriminalno(imate valjda neke zakone u vašoj državi) dotle ih treba pustiti da pišu i komentarišu kako hoće. Ako njihov sadržaj i komentarisanje odgovara određenom broju čitalaca zašto bi trebalo da vređa ostatak nacije?
Znaš šta ne bi valjalo u jednom demokratskom društvu?
Kad bi sve novine pisale isto....i istim tonom. Prošli smo to, majku mu, čemu sad neko foliranje, čuđenje....
Ništa, Mudžahedin, prijavio sam te jer si izmijenio post koji si prijavio.
![]()
ТХЕ БЕСТ ЕВЕР!
--------------------------
ODGOVOR REDAKCIJE
Srce bije zbog Srbije
Nikola Marković, pomoćnik gl. i odg. rednika "Dana"

Hajd' ih nabroj molim te!
Uvijek nađu neku zamjerku kad vaterpolisti nešto osvoje, kad neko od svjetskih zvaničnika pohvali Crnu Goru, oni traže zamjerke i pišu svašta, izmišljaju, lažu...
Vala, jesu stručni....stručno nas dovedoše do bankrota...zamisli jadan, šta bi učinili sa tom vašom malenom državom, ne bi osta' kamen na kamenu...a nije da nema kamenja![]()

Ако си ти стварно Црногорац - што је врло сумњиво због овга стварно некога треба да буде срамота!
Ne znam, nisam čitala. Samo sam odreagovala na tvoj komentar kada si uporedio ta dva članka.
Ali jednu stvar da razjasnimo ovde. Dokle god te novine ne rade ništa kriminalno(imate valjda neke zakone u vašoj državi) dotle ih treba pustiti da pišu i komentarišu kako hoće. Ako njihov sadržaj i komentarisanje odgovara određenom broju čitalaca zašto bi trebalo da vređa ostatak nacije?
Znaš šta ne bi valjalo u jednom demokratskom društvu?
Kad bi sve novine pisale isto....i istim tonom. Prošli smo to, majku mu, čemu sad neko foliranje, čuđenje....
Vidi, nije to problem, meni ne smeta kad kritikuju, ima ođe dosta stvari koje se sa razlogom trebaju iskritikovati, i dobro je dok neko kritikuje. Ali, ovakve stvari me zaista iznerviraju
Ахахах...арбанас...јел можеш јаднији бити..
Па данас си потукао све рекорде..
глупост..јадност и још једном доказао да ниси Црногорац Србин!
Него обичан арбанас
Pa sam si trazio razmjenu![]()