SRAMOTA

stoka seljacka je stoka seljacka

samo ne zaboravite jedno
u americi, posle 11 septembra se desilo preko 2000 napada na muslimane
na radnje, dzamije
niti se ko zgrazavao, niti se osudjivalo
tek posle nekoliko dana su se setili da apeluju da se to ne radi
ali i dalje bez osude ...

(pozdrav natasi :) )

Nisu to Kosovke devojke, nego produkt drustva u kome nema reda, drustva kojem mogu da okupiraju teritoriju, a ono da stoji i protestuje.

Ne, nisu produkt tog društva jer ja juče ništa nisam ukrao, da mi se ne vraća kasnije do devetog kolena.

To su produkti onih stranaka koje ništa nisu uradile za to Kosovo i Metohiju (čak ni pregovarača u tim da predlože) kojima je trebalo nedelju dana da se spontano organizuju.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
p.s. obrisah onaj članak o maloletnicima gde ih neki Vidojković gura da rade ono što on možda i ne bi...
Setimo se Božijih zapovesti...
Mene kritikujete a deset prostih rečenica ne umete da zapamtite...

Ne kradi (patike)
Ne laži (da si otišao zbog Kosova)
Ne ubij (noćnog čuvara penzionera u prodavnici patika)
Ljubi bližnjeg svog (a mene nekako uvek vidite ovde)
Ženo, slušaj čoveka (ne bih dodav'o ništa)

i mnoge druge

Ko nije imao pregovarače ni za KiM ni za tužbu BiH?
Paz, tu ne možeš mnogo da manevrišeš sa nepismenim svetom koji pljuje komplikovan formular u pošti...
Dakle - ko se nije potrudio?

shta imash da pregovarash o nechemu kad znash ishod unapred... vish, da je toma predsednik nish ne bi bilo od ovoga shto se desilo jer bi policija polomila svakog ko pomisli da razbije neshto... i ne bi sigurno ishao u un ko moron da sedi i da ga one dileju yebu u mozak i prave vecom budalom no shto je... chavez je za njih sve doca...

Meni nije jasno kako neko normalan iz ove zemlje moze da dovodi u vezu miran protest pola miliona ljudi sa divljanjem par stotina likova koji su samo iskoristili priliku?
Jeste jeste,najvaznije u jucherashnjem danu je"kakav cemo utisak da ostavimo u svetu"i to shto je bio i 0,1% lopova.
Onaj ko je gledao strane vesti i b92 nek kaze ako se uporedi ko nas je objektivnije predstavio?I zashto misli da je to tako?Zashhto b92 nije prenosila protest sve dok nisu izbili neredi(do dushe tada im je protest bio samo povod za nered kako su se sdushno cele nocu u najboljem Gebels fazonu nalozili da prikazu)
Je l bio danas neko u gradu?Ja jesam i ima polupanih izloga i trafika(video sam tri).I znachi to je glavna stvar za padanje u nesvest od zgrazavanja?Nehsto ne vidim da su ovi koji se nad tim zgrazavaju isto tako padali epileptichki shok 17. Februara..valjda je to stvar malo veceg stepena vrednovanja od par prozora i trafika?I nije ovo prozivanje da nekio nije patriota nego mi nije jasno po chemu je ovo neshto vishe i od mirnog protesta i od razloga zbog koga je bio protest i zbog chega je doshlo do neopravdanog lopovluka baraba i otpada?
I sad ako kazesh da je ovo dno i najvece licemerje od rezona,tako rezonovati,unizavati prostest direktno ga vezujuci za ono posle onda kao pravdash,Radikal si,lopov djubre itd.
Koja ljiga.Kad su neki izdresirani da budu vetji katolici od Pape.Totalno ispran mozak.I josh druge optuzuju za to.

Meni nije jasno kako neko normalan iz ove zemlje moze da dovodi u vezu miran protest pola miliona ljudi sa divljanjem par stotina likova koji su samo iskoristili priliku?
Jeste jeste,najvaznije u jucherashnjem danu je"kakav cemo utisak da ostavimo u svetu"i to shto je bio i 0,1% lopova.
Onaj ko je gledao strane vesti i b92 nek kaze ako se uporedi ko nas je objektivnije predstavio?I zashto misli da je to tako?Zashhto b92 nije prenosila protest sve dok nisu izbili neredi(do dushe tada im je protest bio samo povod za nered kako su se sdushno cele nocu u najboljem Gebels fazonu nalozili da prikazu)
Je l bio danas neko u gradu?Ja jesam i ima polupanih izloga i trafika(video sam tri).I znachi to je glavna stvar za padanje u nesvest od zgrazavanja?Nehsto ne vidim da su ovi koji se nad tim zgrazavaju isto tako padali epileptichki shok 17. Februara..valjda je to stvar malo veceg stepena vrednovanja od par prozora i trafika?I nije ovo prozivanje da nekio nije patriota nego mi nije jasno po chemu je ovo neshto vishe i od mirnog protesta i od razloga zbog koga je bio protest i zbog chega je doshlo do neopravdanog lopovluka baraba i otpada?
I sad ako kazesh da je ovo dno i najvece licemerje od rezona,tako rezonovati,unizavati prostest direktno ga vezujuci za ono posle onda kao pravdash,Radikal si,lopov djubre itd.
Koja ljiga.Kad su neki izdresirani da budu vetji katolici od Pape.Totalni ispran mozak.I josh druge optuzuju za to.

UsRbin

zanimljiva stvar je bila chak i ja koji sam skeptik nisam verovao.. kad su najavili kostunicu... tja bilo je metiljavog aplauza onako maltene forme radi.. e sad kad je najavljen toma... bio je aj da kazem urlik... e sad, okolo mene su bili sve samo ne manijaci i neobrazovani i marva kakvom predstavljaju radikale, bilo finog beogradskog sveta chak i sa decom... ja bi se zabrinuo da sam neki od ovih na polozaju....

Mislim da su se zabrinuli...videli su šta je svet bilo juče...čik neka sad probaju nešto da potpišu što ne ide u prilog Srbiji...proćiće k'o Čedojko- biće meta narodnog linča.

Kao shto SAD ima republikance i demokrate, tako bi i mi trebali da imamo DS i SRS. Par nezavisnih u ili vanpartijskih "nezavisnih" kandidata kao "salata" (neka to npr. budu SPS i LDP - chisto radi balansa) ovo ostalo, sve "podaviti cheshkim modelom".
Za one koji ne znaju. Cheshki izborni zakon trazi:
1. 2% populacije koja glasa(punoletno stanovnishtvo) mora da potpishe listu da bi se partija kandidovala (elektronska evidencija eliminishe duple potpise). Time nema finansiskog momenta koji unosi cena "verifikacije potpisa"
2. Cenzus je 8% !!! (samim time sva mala bagra i kombi stranke otpadaju)
3. ZABRANJENO je da se na listi partije nalaze chlanovi drugih partija i udruzenja (samim time bi travestije poput "zajednichke liste" i neprincipijalnih koalicija). Kada SVAKO od vas dobije 8% pravite koaliciju, ali u parlamentu !!!

Smatram da je ovo najbolje reshenje poshto cemo time eliminisati ono shto dovodi do 50% problema u zemlji - vlast drze stranke koje imaju problematichan legalitet i bedan legitimitet (titularno najmocniji chovek u zemlji Koshtunica je deo koalicije koja je osvojila manje od 7% !!! ALO BRE - TO JE ZA MENE PRAVA SRAMOTA ovi debili koji su juche lomoli i palili su samo posledica)

@ Iron Lord

Koji ti djavo zakljuchavash svaku temu koja ima veze sa bojkotom stranih banaka u Srbiji?
Aj objasni zivota ti, kako to shiri versku i nacinalnu mrznju na forumu, ili je u suprotnosti sa pravilima foruma.

Imaju ljudi pravo da izrazavaju svoj bunt i svoje nezadovoljstvo, i svako ko zeli, MOZE i SME da ugasi rachun u bilo kojoj stranoj banci. To je pravo svakog gradjanina.
Gde su bili do juche, shto su kupili komjutere strane proizvodnje? Ne znam, i briga me. Sada je skrenuta paznja javnosti na to, i tema ne zasluzuje da bude zakljuchavana.
Omalovazavaj ljude koliko zelish, ali nisi u pravu, da znash.

176814_s.jpg

Menjam levu patiku 47 Patriots za desnu 43, boja nije važna
šifra: Rodoljub

Jeste jeste Irone svi sa protesta su lopovi shto kradu patike.
Ma svako koga nije sramota shto je Srbin je lopov koji krade patike i da zakljuchimo :
Svako ko nije odushevljen otimanjem dela nashe zemlje je lopov koji krade patike.
Gde bi smo mi bili bez takvih moralnih gromada kao shto su likovi tebi slichni?

@ Iron Lord

Koji ti djavo zakljuchavash svaku temu koja ima veze sa bojkotom stranih banaka u Srbiji?
Aj objasni zivota ti, kako to shiri versku i nacinalnu mrznju na forumu, ili je u suprotnosti sa pravilima foruma.

Imaju ljudi pravo da izrazavaju svoj bunt i svoje nezadovoljstvo, i svako ko zeli, MOZE i SME da ugasi rachun u bilo kojoj stranoj banci. To je pravo svakog gradjanina.
Gde su bili do juche, shto su kupili komjutere strane proizvodnje? Ne znam, i briga me. Sada je skrenuta paznja javnosti na to, i tema ne zasluzuje da bude zakljuchavana.
Omalovazavaj ljude koliko zelish, ali nisi u pravu, da znash.

Politka
jeste i Posao i novac, Politika je i Pozorište (pogledaj totalitarne režime). Politka je i Film i TV (totalitarni režimi), Politika je i cenzura internta (totalitarni režimi), čak se Politika uvuče i u Školstvo (drug Tito imao svinjsku glavu na tavanu), Politika je i Dom i porodica (pogledaj novine i zbog čega se narod odlučuje za suludo), Politika utiče i na LJubav i seks, o Zdravlju da ne govorimo!

Ali opet - NE MOŽE SVE NA POLITIKU!
Teme se postavljaju tako što ostaviš link ka izvornom tekstu, ostaviš komentar u skladu sa pismenošću a ne da prepišeš i čekaš šta će "narod da misli"
Uostalom proveri pravila za postavljanje teksta.
Juče si došao pa razumem ljutnju...

Back