NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)pa izmedju americki i ruskih ja sam za ove prve
Nisu to Kosovke devojke, nego produkt drustva u kome nema reda, drustva kojem mogu da okupiraju teritoriju, a ono da stoji i protestuje.
To su produkti onih stranaka koje ništa nisu uradile za to Kosovo i Metohiju (čak ni pregovarača u tim da predlože) kojima je trebalo nedelju dana da se spontano organizuju.
.
e jes da se slozim... ds, ldp, demohriscani, g17...sve bagra lopovska
Ko nije imao pregovarače ni za KiM ni za tužbu BiH?
Paz, tu ne možeš mnogo da manevrišeš sa nepismenim svetom koji pljuje komplikovan formular u pošti...
Dakle - ko se nije potrudio?
Meni nije jasno kako neko normalan iz ove zemlje moze da dovodi u vezu miran protest pola miliona ljudi sa divljanjem par stotina likova koji su samo iskoristili priliku?
Jeste jeste,najvaznije u jucherashnjem danu je"kakav cemo utisak da ostavimo u svetu"i to shto je bio i 0,1% lopova.
Onaj ko je gledao strane vesti i b92 nek kaze ako se uporedi ko nas je objektivnije predstavio?I zashto misli da je to tako?Zashhto b92 nije prenosila protest sve dok nisu izbili neredi(do dushe tada im je protest bio samo povod za nered kako su se sdushno cele nocu u najboljem Gebels fazonu nalozili da prikazu)
Je l bio danas neko u gradu?Ja jesam i ima polupanih izloga i trafika(video sam tri).I znachi to je glavna stvar za padanje u nesvest od zgrazavanja?Nehsto ne vidim da su ovi koji se nad tim zgrazavaju isto tako padali epileptichki shok 17. Februara..valjda je to stvar malo veceg stepena vrednovanja od par prozora i trafika?I nije ovo prozivanje da nekio nije patriota nego mi nije jasno po chemu je ovo neshto vishe i od mirnog protesta i od razloga zbog koga je bio protest i zbog chega je doshlo do neopravdanog lopovluka baraba i otpada?
I sad ako kazesh da je ovo dno i najvece licemerje od rezona,tako rezonovati,unizavati prostest direktno ga vezujuci za ono posle onda kao pravdash,Radikal si,lopov djubre itd.
Koja ljiga.Kad su neki izdresirani da budu vetji katolici od Pape.Totalni ispran mozak.I josh druge optuzuju za to.
Menjam levu patiku 47 Patriots za desnu 43, boja nije važna
šifra: Rodoljub

@ Iron Lord
Koji ti djavo zakljuchavash svaku temu koja ima veze sa bojkotom stranih banaka u Srbiji?
Aj objasni zivota ti, kako to shiri versku i nacinalnu mrznju na forumu, ili je u suprotnosti sa pravilima foruma.
Imaju ljudi pravo da izrazavaju svoj bunt i svoje nezadovoljstvo, i svako ko zeli, MOZE i SME da ugasi rachun u bilo kojoj stranoj banci. To je pravo svakog gradjanina.
Gde su bili do juche, shto su kupili komjutere strane proizvodnje? Ne znam, i briga me. Sada je skrenuta paznja javnosti na to, i tema ne zasluzuje da bude zakljuchavana.
Omalovazavaj ljude koliko zelish, ali nisi u pravu, da znash.