- Poruka
- 9.306
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da smo sad kvit - oni nama Kosovo, a mi njima par patika i slovenacku zastavu.
Sad vise nema razloga da se neko od nas ljuti. Jesmo uzeli patike? Jesmo.
...i jel ih ucis da idu da lome i kradu gde stignu
I kao sto rekoh u zakljucanom....Kosovke devojke
I kao sto rekoh u zakljucanom....
Bojim se da nama nazalost nema spasa...
Tesko mi je sve ovo da gledam, posle ruznih dogadjaja povodom jednostranog proglasenja nase pokrajine, desilo se nesto sto me je ozbiljno potreslo-vandalizam, frustrirana deca, kleptomanija sopstvene imovine(koju ce svakako platiti!).
Zasto nasa deca nemaju morala, gde su im roditelji,ko su njihovi roditelji, kako ih nije sramota.?
One "kosovke devojke" sa Youtube-a("Kosovo za patike"), koje sada
ceo svet gleda kako kradu patike, parfeme i jakne, jadne i bedne,kao da to nikada nisu videle, a ne mare za kosovsku decicu kojima se takva sramota ni u snu ne bi desila, iako nemaju vise ni krova nad glavom, a kamoli "nike" patike! Snimljene tako detaljno, sa dovoljne razdaljine da ih se svako on nas pojedinacno postidi kad ih vidi na ulici,... ta lica necu zaboraviti, sveze isfenirane i izblajhane male delikventkinje...to je novi narastaj?-karaktera "0", morala nepostojeceg, koji nas ostavlja zapanjene otvorenih usta, da se stidimo umesto njih, sa zgaravicom u zeludcu...
Pa jel' to nacin da se prozivi jedan zivot, da se stidimo sami pred sobom?
Da li u ovom jednom jedinom zivotu, koji nam je Bog dao, nema niceg vrednihjeg i lepseg, vaznijeg i boljeg od kradje, tuca i paljenja, ratovanja, divljanja po ulicama 21.veka?
Sta se to desi u coveku da se vrati u primate, i da poput onih majmuna s'pocetka "Odiseje u svemiru", negov potomak ne napreduje ama bas ni malo, nego umesto kostiju, lomi semafore i obija prodavnice,a sve to u ime "odbrane svoje teritorije"?!
Jos jednom postavljam pitanje:Kako vas deco posle svega nije sramota bas ni malo,kako se ne postidite pred kosovskom decom i da li ce vas svaki put kada obujete te ukradene patike potsetiti na neko promrzlo dete u stali na otetoj teritoriji tamo negde daleko, ili cete ih besramno habati djuskajuci dopingovani na nekom splavu, diskoteci ili strafti bez trunke grize savesti?
Mozda ipak ova pitanja treba da im postave njihovi roditelji koji ocigledno nemaju dovoljno vremena da se bave jednim parom (Boze moj) ukradenih patika!!!
Bogme razumeli su...vidiš da su se poplašili pa bi brže - bolje sve da hapse, i govornike, a i milion ljudi sa jučerašnjeg protesta, razume se.ne razumeju oni to.... oni su josh u oblacima de je sve plavo i igraju zhuti andjeli....

) sitne prestupnice u nasim teskim istorijskim vremenima. Bogme razumeli su...vidiš da su se poplašili pa bi brže - bolje sve da hapse, i govornike, a i milion ljudi sa jučerašnjeg protesta, razume se.![]()
Jeste jeste Irone svi sa protesta su lopovi shto kradu patike.
Ma svako koga nije sramota shto je Srbin je lopov koji krade patike i da zakljuchimo :
Svako ko nije odushevljen otimanjem dela nashe zemlje je lopov koji krade patike.
Gde bi smo mi bili bez takvih moralnih gromada kao shto su likovi tebi slichni?
sta je, krivo vam sto se niste i vi obukli
jeste vam krivo, samo ne smete to ni sami sebi da priznate
e dok se drugi svadjaju, tuku, protestuju, histerisu i izigravaju velicine pametni i sposobni kupe kajmak
A svaka cast i tim curama, sto ih sada po internetu prozivaju, one dve iz ''dokumentarnog filma'' Kosovo za patike, al svaka im cast, carice su.
Jer dok ste se vi svi ostali bacali u nacionalisticki trans, i histeriju sveopsteg pokusaja da se busanjem u grudi i pevanjem odredjenih pesama od malih, mizernih i nebitnih postane znacajan, vazan, i veliki Srbin, njih dve su iskoristile priliku (opstu pometnju koju ste vi svi stvorili) i uzele ono sto je bilo na izvolte, sirotinja se obukla a po onome koliko su sve nosile izgleda da je obukla i blizu i dalju rodbinu.E bas mi je drago da je u ovom sveopstem haosu i poniranju bar neko dobro prosao.
...
sta je, krivo vam sto se niste i vi obukli
jeste vam krivo, samo ne smete to ni sami sebi da priznate
e dok se drugi svadjaju, tuku, protestuju, histerisu i izigravaju velicine pametni i sposobni kupe kajmak
A svaka cast i tim curama, sto ih sada po internetu prozivaju, one dve iz ''dokumentarnog filma'' Kosovo za patike, al svaka im cast, carice su.
Jer dok ste se vi svi ostali bacali u nacionalisticki trans, i histeriju sveopsteg pokusaja da se busanjem u grudi i pevanjem odredjenih pesama od malih, mizernih i nebitnih postane znacajan, vazan, i veliki Srbin, njih dve su iskoristile priliku (opstu pometnju koju ste vi svi stvorili) i uzele ono sto je bilo na izvolte, sirotinja se obukla a po onome koliko su sve nosile izgleda da je obukla i blizu i dalju rodbinu.
E bas mi je drago da je u ovom sveopstem haosu i poniranju bar neko dobro prosao.
Toliki su i bolji i gori ukrali u ovoj zemlji tolikima i poslednju koru hleba iz usta pa sto sad njih dve da ispadnu poslednje budale i da stoje pored tolikih polupanih izloga i gledaju u to dok drugi nose.
A u ostalom kad je mogao pokojni nam predsednik da krade i svercuje cigare pa ko su njih dve da sad moralisu i izigravaju velicinu, niko nije veci od NJEGA, a upravo on je krao dok je cela Jugoslavija i to isto Kosovo propadalo i cepalo se.
One su samo produkt svoga vremena.
Steta samo sto one ne mogu sad te stvari da pohrane u neku Kiparsku banku pa da im se ne moze uci u trag.
eh, okrutna....otkud znas sta su one njemu uradile?Kazna koju je kamerman ( a i onaj koji je okacio, ako nije rec o istoj osobi) priredio ovim devojkama suvise je okrutna, neljudska i krajnje neprimerena.

prica ti je glupa - sto one da gledaju dok "drugi" nose?
pa kako je videla bas te koje nose?
kako nije videla i "druge" kod hrama?
videla je ono sto je htela da vidi

Bile su ove dve cure na B92 ... dale intervju .... Smešno. One i dalje ne kapiraju zašto se toliko fama oko njih digla i zašto su podigli poternicu za njima :shock: Pa one su krale kao i 300.000 ljudi na skupu, a nisu zato došle ... došle su zbog Kosova ... ali kad im se pružila prilika, daj da omrse brke ... pa šta, kaže jedna, krale smo zato što nemamo ... i tako ... bla bla bla
Nisam znala da li da plačem ili da se smejem .... One kao da su pale sa marsa ... One ne kapiraju šta su uradile .... One su tako jadne i glupe .... Jednog trenutka mi ih je bilo žao.
Istina, jesam juche doshao posle duze vremena![]()
Elem, hvala na odgovoru, to mi je trebalo. Sada ce nastati jedna nova, pravilno postavljena tema.
@slavonka
Sreco moja a ko je tebi tata? Znas, nije se tamo samo kralo....![]()
Vidis, da si stavila "pojedinci" ili cak i "grupe" moglo bi se reci da nisi zlonamerna.znam i drago mi je sto je tako...a ja sam se osvrnula samo na one koji su to cinili, na srecu ipak manjina ...
ako moje dijete krade, onda je to uglavnom naucio, vidio od roditelja...
a da su se muskarci iz Srbije vracali sa slavonskog ratista sa bijelom tehnikom i ostalim pokradenim nije vise ni u Srbiji tajna