SRAMOTA

Moje Srce, u jednome grešiš. DOS i ostale vlade su pokušavale da pregovaraju sa Albancima, ali tu pregovora nema. Ne misliš valjda da Kosovo vođenom Tačijem i Čekuom hoće da pristane na išta manje od potpuno nezavisnosti? Ostalo ti je tačno, ali se plašim da si jedna od onih za koje su finansijeri DS i LDP pošteni proevropski biznismeni, dok je sve drugo ratnohuškačka i profiterska mafija.
:lol: ma da, cim nisam u jednom kosu, mora da sam u drugom... ne daj boze da mislim svojom glavom... gresis, sinak, silno gresis.

Pa begate, i sve se okrecete da vas neko ne uhvati za rame i ne kaze "'de si pos'o?"

Tema je upravo pljacka Srbije i otimanje Kosova, pa je lepo sto si kao predstavnik pljackasa dosao da nas posavetujes oko logistike - koliko ruku treba, kako prihvatiti, kuda bezati, itd.

Blago vama PUNI STE LOVE. Kad osudjujete tu decu za par hiljada stvari.

iMAM I STA SAD SA TIME A DA LI TI IMAS DECU :mad:

Kako onda možeš da opravdaš ovakav gest .... Jel ti bi svoju ćerku opravdala da je krala parfeme, patike, bombonjere u jednom onakvom trenutku kada su ljudi želeli da izraze saosećanje i patriotizam :shock:

Ne razumem .... ''deca za par hiljada stvari'' - čuješ li ti sebe?????

Pa begate, i sve se okrecete da vas neko ne uhvati za rame i ne kaze "'de si pos'o?"

Tema je upravo pljacka Srbije i otimanje Kosova, pa je lepo sto si kao predstavnik pljackasa dosao da nas posavetujes oko logistike - koliko ruku treba, kako prihvatiti, kuda bezati, itd.

ti ko da si politicar, na bilo koje pitanje odogvaras napadom, prevrtanjem pitanja, pokazivanjem desavanja u komsiluku, svaka cast,bice nesto od tebe kada porastes.
ps. ja mislio da je tema otimacina, pljacka, i desavanja na "mirnim" protestima u BG.:oops:

Pa ja zivim u Vojvodini pa nemogu bolje da zivim od BGD JER NEMAMO PARA ZBOG MLADJE DINKICA KOJI NAM JE POZATVARAO SVE FABRIKE I ku.. se po svetu da je najbolji ekonomista godine.Daj boze da vasa deca jedu zlatnom kasikom i da nemaju problema nikada,da nemoraju kao ove dve cure i ostali da budu zeljni svega i svacega pa da moraju da kradu.Sad je u prvi plan svega kradja po BGD a ostalo vise nije bitno.

Odgledajte ovaj snimak ....

Po meni je ovo živa sramota .... njih dve bih na robiju doživotnu ....

Мајку им *ебем краду горе од демократа!
П.С.

сниматељ је пратио ове две краве као по наруџби, а оне се понашају као да глуме. Иначе најочигледније је да у неколико различитих сцена, краду од игле до логомотиве а најбоље када не могу у рукама да понесу неке ствари да то изгледа смешно.

1. Рибе су нашминкане и намонтиране за излазак (или снимање) а не за демонстрације
2. Камера их прати свуда по граду
3. Краду све што им падне под руку, али никада се не види где однесу
4. Најсмешније када краду кабасте ствари па им све изпада, очигледно ни немају где да однесу
5. Рибице су се намештале за снимање, очигледно.

П.С.
Погледајте сцене још једном, људи пролазе улицом а у највећем броју случаја само њих две нешто "краду"... и то на очиглед камере... прави вандали би прво поломили камеру и оног што ју је држао..

ovo je teška krađa, zaprećena kazna od 1-8 godina
ako je valjano čeljade, neosuđivano, još mlađe punoletno lice koje izveštače neuropshijatri da je nezrelo za svoje godine ta neće videti ni kaznu, već meru bezbednosti
ako su ipak malčice starije, dobiće kaznu zatvora do 2 godine koja kazna zatvora se neće izvršiti ukoliko okrivljena roku od 4 godine ne počini novo krivično delo.

dobro došli u Srbiju

Pa ja zivim u Vojvodini pa nemogu bolje da zivim od BGD JER NEMAMO PARA ZBOG MLADJE DINKICA KOJI NAM JE POZATVARAO SVE FABRIKE I ku.. se po svetu da je najbolji ekonomista godine.Daj boze da vasa deca jedu zlatnom kasikom i da nemaju problema nikada,da nemoraju kao ove dve cure i ostali da budu zeljni svega i svacega pa da moraju da kradu.Sad je u prvi plan svega kradja po BGD a ostalo vise nije bitno.

...a sto bi jeli zlatnim kasikama...srebro ima zdravija svojstva...deca koja nemaju nikada nece na ovakav nacin da 'imaju'....tako su vaspitana

Мајку им *ебем краду горе од демократа!
П.С.

сниматељ је пратио ове две краве као по наруџби, а оне се понашају као да глуме. Иначе најочигледније је да у неколико различитих сцена, краду од игле до логомотиве а најбоље када не могу у рукама да понесу неке ствари да то изгледа смешно.

1. Рибе су нашминкане и намонтиране за излазак (или снимање) а не за демонстрације
2. Камера их прати свуда по граду
3. Краду све што им падне под руку, али никада се не види где однесу
4. Најсмешније када краду кабасте ствари па им све изпада, очигледно ни немају где да однесу
5. Рибице су се намештале за снимање, очигледно.

П.С.
Погледајте сцене још једном, људи пролазе улицом а у највећем броју случаја само њих две нешто "краду"... и то на очиглед камере... прави вандали би прво поломили камеру и оног што ју је држао..

ma znao sam da su LDP-DS izdajnici saboteri i soroševci
:lol::lol::lol:
CIA snajka, CIA

Ma daj Pobednoscev, nije to isto.
Pljačkanje skupštine je bilo za dobrobit ovog naroda...mislim, te fotelje su uostalom ukradene da bi se izvršila dekontaminacija od dupeta onih koji su do tad sedeli u njima...sve za DEMOkratiju.:roll:

nek je i u sali receno, ali ovo je nevidjena glupost... pa nije milosevic sazidao skupstinu i kupio te fotelje...

kradja je kradja...

Back