Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
Meni se naši pisci uopšte ne sviđaju...dosadni su mi...ne drže mi dovoljno pažnju
(naravno ima par brilijantnih dela i pisaca ali sada govorim genralno)
A narodi koji su mi najmanje dragi ( da se tako kulturno izrazim
) mi imaju najbolje pisce i najlepša dela
to su oni Amerikanci i Englezi 
Ima jedan insert iz filma beli ambis čini mi se
gde su naišli na kamp pakistanskih vojnika...koji su alpiniste ponudili čajem uz rečenicu uzmite ovo je indijski čaj a on je najbolji na svetu...na šta se jedan alpinista zbunio rekavši da mu je čudno što to taj oficir kaže jer je opšte poznato da se pakistanci i indijci mrze...oficir mu na to reče da je to tačno, da se mrzimo međusobno i više no što neko ko nije pakistanac ili pak indijac može i da zamisli...ali da to ne umanjuje činjenicu da indijci imaju najbolji čaj na svetu...jer to svako ko ima čulo ukusa može da razbere....
Neverovatno mi je i to da narod za koji svi tvrde da je najgluplji onako generalno govoreći...ima najveće čitalačko tržište po glavi stanovnika...još plus što svi kao klinci pišu dnevnike pa razvijaju piščev talenat..a i zar nije lepo kad kao mator deda ili starija gospa uzmete da čitate vaša razmišljanja sa 13 - 14 godina..o tome u koga ste bili zaljubljeni...ko vam je bio najbolji drug...ne znam... stičem utisak da su amerikanci daleko civilizovaniji narod od nas
a to me boli jer ih nešto baš i ne volim sada potpuno iskren da budem 
Ima li nekoga među vama drage moje kolege čitači da deli ovo mišljenje?

A narodi koji su mi najmanje dragi ( da se tako kulturno izrazim

Ima jedan insert iz filma beli ambis čini mi se

Neverovatno mi je i to da narod za koji svi tvrde da je najgluplji onako generalno govoreći...ima najveće čitalačko tržište po glavi stanovnika...još plus što svi kao klinci pišu dnevnike pa razvijaju piščev talenat..a i zar nije lepo kad kao mator deda ili starija gospa uzmete da čitate vaša razmišljanja sa 13 - 14 godina..o tome u koga ste bili zaljubljeni...ko vam je bio najbolji drug...ne znam... stičem utisak da su amerikanci daleko civilizovaniji narod od nas

Ima li nekoga među vama drage moje kolege čitači da deli ovo mišljenje?