Sramota komunizma

Komunizam su ubacili u Rusiju kako bi srusili cara Nikolaja i sprecili ga da Konstantinopolj pripadne Rusij(1917). Kada im to vise nije odgovaralo ubacili su Jeljcina(1980).
Комунизам је успостављен на рушевинама руске империје, а не на њеним темељима.

Пре октобарске била је фебруарска револуција.

Svi vi koji pokusavate da komunizmu nametnete neki antisrpski karakter ne znate zapravo nista! Vi svi zaboravljate ili namerno zabasurujete neke cinjenice koje su veoma poznate! Prvo- vi tvrdite kako su komunisti unistili i negirali srpsku naciju, da su komunisti Srbima navodno samo naturali jugoslovenstvo dok ostalim narodima nisu! Ali to je cista glupost! Zapravo, komunisti su obnovili Srbiju koja, da vas podsetim, nije postojala u Kraljevini Jugoslaviji! Srbija je ukinuta u Kraljevini Jugoslaviji, ali je zato formirana Banovina Hrvatska! Sa druge strane komunisti su obnovili Srbiju u cijem su sastavu bili i Kosovo i Vojvodina! Zapravo je taj vas vajni Kralj (koji je bio mason) naturao Srbima da su jugosloveni i negirao srpsku naciju! Komunisti nisu! Komunisti su formirali Srbiju! U toj Srbiji se ucila srpska istorija i nije bila zabranjivana kako neki opvde tvrde, cak sta vise bila je velicana jer su komunisti kao anti-imperijaliosti veoma cenili srpski narod, posto su se Srbi kroz vekove uvek borili protiv imperijalnih osvajanja! Ne verujem da vam je poznato sta je Lenjin izjavio za Srbe na kraju Prvog svetskog rata? Evo citiracu ga zbog vas koji mislite da je komunizam patoloski antisrpska ideologija- ,,Evropa je bila u moru prljavstine kapitalizma i podlosti, ali se u tom moru nalazi jedno malo, suncano ostrvce. To je jedan mali, ratarski narod, koji je u dusi demokratski koji je umeo da sam sebi stvori tip seljacke demokratije, slobode i ravnopravnosti, do danas nepoznat u Evropi! Taj narod u istini nije komunisticki, ali je nasao tip demokratskog uredjenja koji mu bolje odgovara i koji ce mu jos za decenije bolje odgovarati i zato se taj narod lavovski borio i bori za svoju slobodu! Taj narod su Srbi". Tako da komunizam nije nikakva antisrpska ili antinacionalna ideja! Komunizam forsira patriotizam i nacionalne vrednosti, uzmite himnu Jugoslavije, uzmite pesmu ,,Po sumama i gorama" i mnoge druge komunisticke pesme gde se velicaju patriotska osecanja i spremnost da se da zivot za Otadzbinu! Takodje, postoji teorija da se Tito navodno sastao sa Papom i da su se dogovorili da sve ustase predju u partizane i da se samo Pravoslavlje u Srbiji progoni! To je notorna laz! Nikada se Tito nije sastajao sa Papom da bi se sa njim dogovarao! Pa Tito se eto toliko ,,lepo" dogovorio sa Papom da je naredio da se pobiju 30 000 ustasa u Blajburgu i na Kocevskom rogu. Jeste li culi za Simu Dubajica, velikog Srbina i partizana? E pa Sima je bio taj koji je tim ustaskim zlocincima presudjivao na licu mesta! I da napomenem u Blajburgu su ubijeni samo zlocinci i ustaski krvoloci! Dalje, tacno je da je jedan broj domobrana presao u partizane-ali da se ne lazemo-i ogroman broj cetnika je preslo u partizane! Partizani su primali sve one koji nisu okrvavili ruke! Nije tacno da su partizani ubijali cetnike na licu mesta, a ustase kao nisu! To je prljava Draskovicevska propaganda! Inace, mnoge cetnike su posle rata komunisti pomilovali i oni su sasvim normalno ziveli u SFRJ! Sto se tice tog izmisljenog Titovog sastanka sa Papom- kako onda objasnjavate cinjenicu da sau partizani jurili ustase sve do Trsta i Austrije? Cak je postojao plan da se prodre u Vatikan u tkz. ,,pacovske kanale". E a to se nije desilo zbog toga sto su Drazini saveznici- Englezi i Amerikanci zapretili Titu ratom ako se ne povuku! I oni su morali to da urade! A kako komentarisete cinjenicu da je vajni Vojvoda Djujic zajedno sa ustasama i Nemcima branio Knin od partizana? Kako je Djujic to nesmetano prosao pored ustaske granice (iako se navodno borio protiv ustasa), i sa ustasama bezao glavom bez obzira? Ima li tu logike da se navodni borac protiv ustasa Djujic sa tim istim ustasama povlaci i bezi glavom bez obzira? Dakle, komunisti nisu bili nikakvi antisrbi kako neki ljudi ovde potenciraju! Naprotiv u partizanima je bilo cak 95% Srba? Posle rata su komunisti stvorili Srbiju koja je bila deo velike Jugoslavije (u kojoj su, izmedju ostalog, svi Srbi ziveli zajedno)! Ja bih se zapitao na vasem mestu koja je to ideologija antisrpska-da li komunisticka ili ta vasa antikomunisticka?

Kako to komunisti krili zlocine ustasa kad sam rece da su jame obelezene.

A zašto iz tih jama nisu izvađene kosti, nego se čekao početak 90tih, prvo dubina tih jama nije velika, dok većina njih i nije imala bilo kakvo obeležje.
Valjda si pročitao ceo tekst i kako je prošlo sa suđenje sa 150 ustaša koji su počinili zločin, dan danas SPC od države potražuje dokumentaciju vezane za zločine počeinjene u drugom svetkom ratu,
koje je posleratna vlast zaplenila.

Sve ustase koje nisu pobegle su "postali" partizani !
To jednostavno nije tacno! Mnogo su partizani ustasa pobili! U Blajburgu. Kocevskom rogu, itd! Partizani su ih jurili sve do Trsta i hteli su da predju u Italiju ali im Drazini saveznici Englezi i Amerikanci nisu dali! I da se ne lazemo-puno je cetnika takodje preslo u partizane i mnogo ih je posle rata pomilovano! Tako da ta prica ne stoji-budimo realni! Pa UDBA je posle rata ubijala ustase u emigraciji! Ko je ubio Maksa Luburica? Pa i Stepinac je trebalo da bude streljan ali nije jer su se odma umesali Amerikanci i Englezi koji su ti sprecili! Sa druge strane-Patrijarh Gavrilo Dozic je docekan kao ratni heroj SPC i odlikovan je od strane nove drzave! Tako da nemojte-nisu komunisti bili bas toliki antisrbi i antipravoslavci kakvim ih je Vuk Draskovic (po nalogu stranih ambasada) predstavio!

To jednostavno nije tacno! Mnogo su partizani ustasa pobili! U Blajburgu. Kocevskom rogu, itd! Partizani su ih jurili sve do Trsta i hteli su da predju u Italiju ali im Drazini saveznici Englezi i Amerikanci nisu dali! I da se ne lazemo-puno je cetnika takodje preslo u partizane i mnogo ih je posle rata pomilovano! Tako da ta prica ne stoji-budimo realni! Pa UDBA je posle rata ubijala ustase u emigraciji! Ko je ubio Maksa Luburica? Pa i Stepinac je trebalo da bude streljan ali nije jer su se odma umesali Amerikanci i Englezi koji su ti sprecili! Sa druge strane-Patrijarh Gavrilo Dozic je docekan kao ratni heroj SPC i odlikovan je od strane nove drzave! Tako da nemojte-nisu komunisti bili bas toliki antisrbi i antipravoslavci kakvim ih je Vuk Draskovic (po nalogu stranih ambasada) predstavio!

Patrijarh Dozic je docekao rat u zloglasnom logoru Dahau i nije mu dozvoljeno da se vrati u zemlju do 1946 ! Porediti njega i Alojza Stepinca je krajnje uvredljivo za svakog Srbina i da nisi pored imena stavio srbenda drugacije bi ti odgovorio.

Patrijarh Dozic je docekao rat u zloglasnom logoru Dahau i nije mu dozvoljeno da se vrati u zemlju do 1946 ! Porediti njega i Alojza Stepinca je krajnje uvredljivo za svakog Srbina i da nisi pored imena stavio srbenda drugacije bi ti odgovorio.

Vidiš da se čovek više brine o nekom Maxu Luburiću, što dovoljno govori da i pored srbende u imenu profila, ne znači da je i srbin, jel da ?

Jeste ali je 1946 godine docekan kao ratni heroj SPC i odlikovan je od strane drzave! Ja sam Srbin i tim se ponosim! I ja ne poredim Patrijarha Gavrila sa zlocincem Stepincem-ne Dao Bog! Taj sam primer naveo da bih ti pokazao da nije tacno kjako su komunisti bili popustljivi prema katolickim svestenicima, a prema Pravoslavnim nisu! Ako smo Hriscani moramo govoriti istinu-a istina je da su partizani znali ko je zlocinac a ko nije-zato su Stepinca osudili jer je Stepinac zlocinac ali Patrijrha Gavrila nisu jer je Patrijarh Gavrilo (kao i cela SPC0 bila kao i uvek na strani istine i pravde! Ne poredim njih dvojicu vec ih navodim kao primer da su komunisti itekako vodili racuna o tome ko je zlocinac a ko nije! Zato su partizani streljali mnoge franjevce i katolicke Svestenike koji su saradjivali sa ustasama! To su cinjenice!!!

Jeste ali je 1946 godine docekan kao ratni heroj SPC i odlikovan je od strane drzave! Ja sam Srbin i tim se ponosim! I ja ne poredim Patrijarha Gavrila sa zlocincem Stepincem-ne Dao Bog! Taj sam primer naveo da bih ti pokazao da nije tacno kjako su komunisti bili popustljivi prema katolickim svestenicima, a prema Pravoslavnim nisu! Ako smo Hriscani moramo govoriti istinu-a istina je da su partizani znali ko je zlocinac a ko nije-zato su Stepinca osudili jer je Stepinac zlocinac ali Patrijrha Gavrila nisu jer je Patrijarh Gavrilo (kao i cela SPC0 bila kao i uvek na strani istine i pravde! Ne poredim njih dvojicu vec ih navodim kao primer da su komunisti itekako vodili racuna o tome ko je zlocinac a ko nije! Zato su partizani streljali mnoge franjevce i katolicke Svestenike koji su saradjivali sa ustasama! To su cinjenice!!!

Zasto nije mogao da se " odmah" vrati u zemlju !!

Vidiš da se čovek više brine o nekom Maxu Luburiću, što dovoljno govori da i pored srbende u imenu profila, ne znači da je i srbin, jel da ?

Ne brinem se ja za Maksa Luburica vec pitam vas ,,antikomuniste" da li znate kako je taj ustaski zlotvor zavrsio? Tako sto je ubijen od strane UDB onako kako je zasluzio! Evo kako je ubijen-Макса Лубурића убио је агент Удбе Илија Станић, након што се успјешно инфилтрирао у ХНО. Убијен је у својој вили у Шпанији 20. априла 1969. од удараца штанглом у главу и више убода ножем у груди! Eto tako je UDBA ubijala ustaske zlotvore! Stanglom u glavu bato!!! Zlocinac je prosao kako je i zasluzio!!! Na internetu postoji spisak ubijenih ustasa od strane UDBE, pa pogladajte! Tako da vam ne stoji tvrdnja da su komunisti navodno bili saradnici ustasa! Likvidirali su komunisti ustaske zlocince samo tako! I ja jesam Srbin jer je Srbin svako onaj ko brani svoju zemlju i ko voli svoj narod, bez obzira na ideologiju!! Zar nije tako???

Evo linka sa hrvatske stranice wikipedie, gde oni tako nevino govore u kakvim su oni ( hrvati ) neljudskim uslovima živeli u Jugoslaviji, pogotovu u Titovoj Jugoslaviji.
A šta je tu najsmešnije, od bivše nam braće...nekako su zaboravili da su dobili skoro celu obalu jadranskog mora i granice u okviru avnojevske Jugoslavije
http://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Bleiburgu
A jel znas da je u vajnoj Kraljevini Srbija bila ukinuta, ali je zato slobodno postojala Banovina Hrvatska! Ta Banovina Hrvatska je teritorijalno bila veca od avnojevske Hrvatske, i ustase su svoju NDH-aziju izgradili na osnovu Banovine Hrvatske! Sa druge strane-komunisti su obnovili Srbiju koju je Kralj mason ukinuo!!!

A jel znas da je u vajnoj Kraljevini Srbija bila ukinuta, ali je zato slobodno postojala Banovina Hrvatska! Ta Banovina Hrvatska je teritorijalno bila veca od avnojevske Hrvatske, i ustase su svoju NDH-aziju izgradili na osnovu Banovine Hrvatske! Sa druge strane-komunisti su obnovili Srbiju koju je Kralj mason ukinuo!!!

Klonjirani,moraš nešto pametnije da smisliš.

bla bla,truć truć,kenj kenj.

Svi su dobili i boračke penzije od Broza.Marko Mesić,komandant ustaša u Staljingradu,umro je kao visoki oficir JNA.
Evo i cetnika kog je pomilovao licno Tito-
Slavko-Tomic-1.jpg

Back