Sramota komunizma

Па кажеш, не може се поредити Степинац и Велимировић јер је био у логору Дахау.
Значи не може се поредити Ћано и Мусолини јер је Ћано био у логору Дахау.

Као што је Ћано у односу на Мусолинија душа од човека, исто тако је и Велимировић душа од човека у односу на Степинца.
Али само у односу са њим. Патријарх Павле је за Велимировића величина на куб.

Ovaj covek je tamanio ustaske zlocince samo tako-
images
To je samo jedan detalj u istoriji inače srdačnih komunističko-ustaških odnosa.Komuniste i ustaše ujedinio je isti cilj a u jednom trenutku došlo je i do sukoba.Generalno nema razlike između jugoslAvenskih tj.velikohrvatskih komunista i ustaša,ista qowna.

Ne brinem se ja za Maksa Luburica vec pitam vas ,,antikomuniste" da li znate kako je taj ustaski zlotvor zavrsio? Tako sto je ubijen od strane UDB onako kako je zasluzio! Evo kako je ubijen-Макса Лубурића убио је агент Удбе Илија Станић, након што се успјешно инфилтрирао у ХНО. Убијен је у својој вили у Шпанији 20. априла 1969. од удараца штанглом у главу и више убода ножем у груди! Eto tako je UDBA ubijala ustaske zlotvore! Stanglom u glavu bato!!! Zlocinac je prosao kako je i zasluzio!!! Na internetu postoji spisak ubijenih ustasa od strane UDBE, pa pogladajte! Tako da vam ne stoji tvrdnja da su komunisti navodno bili saradnici ustasa! Likvidirali su komunisti ustaske zlocince samo tako! I ja jesam Srbin jer je Srbin svako onaj ko brani svoju zemlju i ko voli svoj narod, bez obzira na ideologiju!! Zar nije tako???

Ti si malo tupkast .

Verovatno su te odabrali da animiraš forum ko svojevremeno Mingec.

Ustvari kad malo bolje ..... Mingo, ti li si ..........?

MENI je tada bilo svejedno da li su Ilok i Baranja u Hrvatskoj ili u Srbiji. Sretenu Žujoviću nije bilo svejedno. Iz sadašnje perspektive, uviđam da nisam dobro video našu nacionalnu situaciju. Nisam tada sagledao nacionalističke namere Hrvata u razgraničenju sa Srbijom u Vojvodini i Sremu. Veselinov je psovao i vikao: "Vukovar je naš!" To je značilo sremski, vojvođanski. Meni je bilo svejedno čiji je Vukovar i u kojoj je republici. Sad shvatam koliko sam pogrešio. Dockan.

Ovo je bila ispovest Aleksandra Rankovića (1909-

-1983), koju nalazimo u delu Dobrice Ćosića "Piščevi zapisi", objavljenom 2001. godine.

Kad se toliko razočarao jedan Ranković, šta je preostalo milionima Srba?

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:353848-Hebrang-poziva-Sremce

MENI je tada bilo svejedno da li su Ilok i Baranja u Hrvatskoj ili u Srbiji. Sretenu Žujoviću nije bilo svejedno. Iz sadašnje perspektive, uviđam da nisam dobro video našu nacionalnu situaciju. Nisam tada sagledao nacionalističke namere Hrvata u razgraničenju sa Srbijom u Vojvodini i Sremu. Veselinov je psovao i vikao: "Vukovar je naš!" To je značilo sremski, vojvođanski. Meni je bilo svejedno čiji je Vukovar i u kojoj je republici. Sad shvatam koliko sam pogrešio. Dockan.

Ovo je bila ispovest Aleksandra Rankovića (1909-

-1983), koju nalazimo u delu Dobrice Ćosića "Piščevi zapisi", objavljenom 2001. godine.

Kad se toliko razočarao jedan Ranković, šta je preostalo milionima Srba?

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:353848-Hebrang-poziva-Sremce
Rankovic ovde govori o antisrpskim elementima (kojih je svakako bilo) i koji su potkopavali Jugoslaviju! Ti isti su i prevarili Tita kad je donesen onaj Ustav iz 74! Tito je rekao da nikad nije odobrio taj Ustav Tito je bio odlican na spoljnom planu, ali je bio los na unutrasnjem tako da su ga ljudi poput Kardelja i slicnih prevarili i na kraju razrusili Jugoslaviju!!!

Dobro Mingec, nemoj odma da se ljutiš.

Ti si na strani onih koji su naneli ogromno zlo Srbima, a kažeš da si Srbin.

To je poprilično tupavo, zar ne?
Da vidim-Srbima su zlo naneli Nemci, ustase, Italijani, kao i oni koji su sa njima saradjivali koji su vodili srpsku decu na streljanje u Kragujevcu, oni koji su klali Srbe u Vranicu, Drugovcu i Paracinskoj opstini itd! Srbima danas nanose zlo EU, NATO, i SAD (sve su to saveznici Djenerala Draze), i oni koji tim novim (starim) okupatorima sluze! E pa mislim da se grdno varas- ja NISAM na njihovoj strani! Podrzavam inace SRS i Voju Seselja, ali i KP Joske Broza nije losa!

Dobro Mingec, nemoj odma da se ljutiš.

Ti si na strani onih koji su naneli ogromno zlo Srbima, a kažeš da si Srbin.

To je poprilično tupavo, zar ne?
На чијој страни, кад ти данас не постоје. Мртви су.
Последњи живи злочинци данас су Готовина, Харадинај, Дудаковић, Кларк...

Он сигурно није на њиховој страни.

На чијој страни, кад ти данас не постоје. Мртви су.
Последњи живи злочинци данас су Готовина, Харадинај, Дудаковић, Кларк...

Он сигурно није на њиховој страни.
Jel ovo gore ruglo tvoj klon Vlajko ?
edit.Gotovina,Haradinaj i ostali nabrojani su samo branili ili čuvali brozovo delo ili te(n)kovine revolucije.

Па кажеш, не може се поредити Степинац и Велимировић јер је био у логору Дахау.
Значи не може се поредити Ћано и Мусолини јер је Ћано био у логору Дахау.

Као што је Ћано у односу на Мусолинија душа од човека, исто тако је и Велимировић душа од човека у односу на Степинца.
Али само у односу са њим. Патријарх Павле је за Велимировића величина на куб.

Pises o necemu a da uopste nemas znanja o tome ! Ja uopste nisam pomenuo SV: NIKOLAJA ZICKOG ( sigurno ne znas ko je to dok ne "izguglas" !). Ko si ti da procenjujes ko je bio veci covek od njih dvojice (mada ja nisam pominjao nijednog) nistavilo komunisticko jedno !

Znaci priznajes ovo sto sam ja napisao ?
Primani su samo oni koji nisu okrvavili ruke!!! Oni koji jesu prolazili su kao ustase u Blajburgu ili Kocevskom rogu! Dakle, dobili su metak u celo! Jedan od glavnih egzekutora ustaskih zlocinaca je bio legendarni srpski partizan Simo Dubajic, a nalog za likvidaciju ustaskih krvnika dobio je od Tita! Dakle, ustase koje su cinile zlocine dobile su sta su zasluzile! Oni koji nisu okrvavili ruke su amnestirani! Mada je vise domobrana amnestirano od ustasa ali ajde! I VELIKI BROJ (MOZDA I VISE NEGOO USTASA) cetnika su amnestirani od strane partizana i primani su u partizanske redove! Evo u ovom klipu se moze videti kako Hrvati pljuju Simu Dubajica, Tita i partizane:

Pa sta su drugo radile USTASE do ubijanja ne Hrvata

Znaci svi koji su bili u sastavu neke jedinice koja je sluzila okupatoru su zlocinci.
Apsolutno se slazem sa tobom. Samo mi onda objasni stav da su komunisti mnogo ubijali kad toliki pretekose msm i Hrvati i Muslimani a i Srbi koji su sluzili u jedinicama koje su saradjivale sa okupatorima.

Poslednja izmena:
Pises o necemu a da uopste nemas znanja o tome ! Ja uopste nisam pomenuo SV: NIKOLAJA ZICKOG ( sigurno ne znas ko je to dok ne "izguglas" !). Ko si ti da procenjujes ko je bio veci covek od njih dvojice (mada ja nisam pominjao nijednog) nistavilo komunisticko jedno !

Jel to onaj Nikolaj sto rece
Ipak se mora odati priznanje sadašnjem nemačkom Vođi, koji je kao prost zanatlija i čovek iz naroda uvideo da je nacionalizam bez vere jedna anomalija, jedan hladan i nesiguran mehanizam. I evo u 20-om veku on je došao na ideju Svetoga Save, i kao laik poduzeo je u svome narodu onaj najvažniji posao, koji priliči jedino svetitelju, geniju i heroju.

Да, видиш, превидео сам да си писао о Дожићу, а не о Велимировићу.

Back